Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Минулої ночі мені приснилось, що я вагітна, на шостому місяці. Такі дивні відчуття... А цієї ночі я виходила заміж :) Причому обирала між чорним коктейльним платтям і червоним атласним костюмом. РОзказала коханому, то так сміявся. Каже, ти навіть у вві сні не така, як всі.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Снилося торнадо. Дивом якось від нього заховалося, але дах із хатів позносило. Так дивно якось моя підсвідомість то показала

• Подобається Подобається x 1
  3. Barnaulka

Снилося, що я на роботі. Стала на перерву - замість того, щоб вилогінитись - і пішла додому. Десь посеред дороги зрозуміла, що зробила не те і вернулася. А там перерва вже годину триває, більше того, переліміт був 15 хв. Робота не дає спокою навіть уві сні...

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Снилося, що 6 липня народила хлопчика, і ще сказала "ну нарешті Іван". Потім якось відразу зібралася на ДН (!) (добре, що хоч недалеко від дому), подарувала букет червоних квітів імениннику, а що було дуже спекотно, і думка про дітей не полишала (не зовсім погана мама)), то вибачилася і пішла пішки додому. І весь сон мене супроводжували дуже реалістичні відчуття спеки і стану жінки, яка щойно народила.. Ніби і приємний, і в той же час важкий сон..

5. Barnaulka

З того всього, що мені снилося цієї ночі, найбільше запамʼятався індус, що говорив чистою українською мовою :girl_haha:

6. altari

altari New Member

застукала я свого мужа на гарячому у нашому лiжку..(((ще й виясняти хотiла в партнершi чого вона тут лежить i на що сподiваеться..Юля якась...пробудилася уся мокра зi злостi!!!

7. Barnaulka

Снилося, що мені кров з вени брали. Бррр, терпіти не можу цієї процедури

8. siriuska

siriuska Member

А мені снилося, що я народила синочка, так явно його бачила, таке файне дитя. Але мене найбільше мучило то питання, як то я не розказала про вагітність на ДП?

9. Virna

Virna Well-Known Member

а мені з вчора на сьогодні снилося, що я рибу руками ловила. залізла в якийсь ставок, спершу дві маленькі попалися, а потім дивлюся пливе велика рибина, поплпвець великий з-під води видно:girl_in_dreams:

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

11. Virna

Virna Well-Known Member

12. Virna

Virna Well-Known Member

з вчора на сьогодні снилося мені, що я погладшала. стою перед дзеркалом і дивлюсь, а в мене такі щоки-пампулі і шия в складках. жах, може, це натяк, що пляцок в 10 вечора це не до добра:girl_spruce_up:

13. Музик

Музик Мартуська

пів ночі снилось, що я сильно обгоріла і в мене по всьому тілі шкіра злазила, я капєц як не виспалась - чухалась постійно

14. Barnaulka

Мені якась фігня знову снилася, повʼязана з футболом. І то так буде до кінця ЄВРО :girl_emo:

15. Barnaulka

Цієї ночі снився мій зламаний ніс. Такий скривлений, і я його сама вправляю! Отой звук... Бррр! :sad:

16. Barnaulka

Снився футбол, скайп і ще у сні когось вбили.

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А мені три ночі поспіль сниться все, пов"язане зі школою, і майбутнім Павлуськовим навчанням.. І чомусь завжди сниться, що він отримав 6 балів.:girl_impossible:Мама каже: множ на 2 :girl_wink:

18. Virna

Virna Well-Known Member

а мені на сьогодні снилося, що я зустріла знайомого, якого вже давно не бачила і він мені каже: "а ти чого так змінилася?". якісь останнім часом сни про зміну моєї зовнішності сняться

19. Barnaulka

Снилося, шо я приїхала до Марусі-мами покататись на машині :girl_crazy:

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Супер! Поєхалі красівая катаца! :girl_tender: