Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

а мені нині снилась якась співбесіда в дуже круту компанію, на посаду моєї мрії, яку я не пройшла,бо інші кандидати були: донька директора якогось там і подруга дівчини, яка проводила співбесіду.
    мене на роботу навіть уві сні не беруть :sad:

2. рижик

рижик Well-Known Member

А мені нині снилося море і настільки реалістично, що я відчувала той запах...і ще снився якийсь високий і красівий блондин.:girl_in_dreams: Пора у відпустку

3. simona

simona Well-Known Member

мені останнім часом часто сняться щурики, і то так реалістично, що я віддчуваю той страх, панічний страх - жах, і навіть в сні сама говорю до коліжанок треба ввставати, бо ті щурі надоїли і заново заснути, щоб щось інше приснилось. Читала що щурики то зради і неприємності і т.д. - але скільки можна, надоїло

4. siriuska

siriuska Member

а мені снилася дитина-дівчинка однокласниці,наскільки я знаю(по фотках),то хлопчик.

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А мені сьогодні наснилось, що який незнайомий хлопець подарував мені перстень, але вже дуже він схожий був на обручку. Співробітниці кажуть - до заміжжя...

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мені снилось, що я вагітна, уже скоро народжувати треба, а я в шоці, чоловік в шоці, я ще й думаю, як то так - я ніде ж не зареєструвалась, про пологи не домовилась. Приклала руку до живота і чую як б'ється серце малюка...

7. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А мені наснилось гірське озеро і навкруги все в снігу. А місцями поруч зі снігом полянки зеленої- зеленої трави. І я бігаю і бігаю по тій траві. Прийшла після роботи і відчуваю, що поболює сечовий. І тепер згадала той сон - певно добігалась по травичці сніговій.

Останнє редагування: 9 Лютий 2012
  8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Знову якась фігня снилася. Суміш "Привида опери", "Міс конгеніальність" (то нічого, що вже пройшло купу років після останнього перегляду цих фільмів), реклами, спогадів з першої експедиції і новини (сестра заявила, що її дістала Москва і що хоче вертатися додому; а ні фіга - хотіла до мами, нехай сидить там, до сесії нема чого сюди потикатись! Дарма я з її документами університетськими бігаю досі, чи що?). Пам"ятаю уривками. То втікала ще з кимось від когось, то вже ми когось переслідували. Момент, що чогось запам"ятався, - коли якась дівчина, схожа на модель із реклами шоколаду "Корона", втікала від когось по приміщеннях як у "Привіді опери", а цей хтось за допомогою всяких фокусів (то людина була) вкрав її корону з голови (але в неї чогось було дві корони), другу не встиг, ще хтось і я нагодилися вчасно... Той, кого ми переслідували, обнаглів до краю і хотів вбити ту дівчину. І от, коли залишилося зовсім трохи, щоб його зловити, дядько, який зі мною його переслідував, увімкнув телевізор, розлягся на дивані і заявив, що він втомився. Сказати, що я була розлючена - нічого не сказати... :feminist:sad:оцей момент дуже нагадує спогад із експедиції, коли починався дощ і треба було накрити знахідки на розкопі. Я була заступником керівника одного із розкопів. Сказала тому керівникові, щоб ішов зі мною на розкоп, бо буде капець і нам влетить від начальника експедиції, а він сказав, що втомився і спати хоче).
    Сон тільки проілюстрував черговий раз, що більшість із мого оточення - безвідповідальні люди.:beee:

• Подобається Подобається x 1
  9. Heureuse

Heureuse вірю...

мені сьогодні снились шпіонські страсті зі мною в головній ролі :girl_cool:
    підозрюю, що то я передивилась серіал "Милые обманщицы"- там є таємний персонаж, який робить всякі капості, надсилає анонімні повідомлення і т.д.
    і ото я власне за ним ганялась в сні. пам"ятаю, що він мав чорний плащ, капюшон і темні окуляри і я вся така підступна його переслідую...
    як не дивно, я все таки спіймала його і ним виявилась одна з моїх близьких подруг! я була просто в шоці, а потім задзвенів будильник :biggrin:

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ох ті сни... Треба терміново десь знайти пояснювання снів від Фрейда:) Бо та брудна вода вже мені вдруге сниться. Вперше, я дивилась на страшну бурю і потоп із вікон своєї львівської квартири. А вдруге вже переходила якусь річку, таку закручену, і таки запхала у ту воду пальці. Нігті почали пекти і таке враження, що вода була з кислотою якоюсь...бррр

11. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

і мені сьогодні наснилось що я вагітна, вже в пологовому маю народжувати, а мені нічо не болить. І я думаю, чого ж то не болить, і як же то народжувати. Так тепло після такого сну, тепло і приємно. Поки що це мої мріїі, хоч в снах мене тішать :girl_in_dreams:

12. Barnaulka

Сьогодні снилось, що я чогось була на роботі. Вже збиралася йти, аж тут керівник проекту покликала мене і спитала, чого не приходжу до неї по зарплату. Будильник задзвенів, коли я гроші перераховувала :girl_crazy:

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мені снилось, що я на 48 тижні вагітності))) але головне переживаю, що я не встигла ще здати документи на дородові, а не про те, що скоро термін на слонячий перейде)

14. Barnaulka

Снилось, що ніготь зламала. Не повірите, але сон був пророчим :d23: :girl_crazy:

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а мені снилась наша форумчанка lesja.f - що вона вагітна

16. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Мені сьогодні приснився дуже дивний сон, і мені щось навіть трохи страшно стало.
    Сниться, що я в подружки дома, збираю її кудась в поїздку з її дитиною(хоча насправді вона незаміжня і дитини не має).Зауважую що в одній кімнаті висять дві ікони Божої Матері і одна Тайної Вечері, і в другій кімнаті одна ікона Божої Матері, а друга яка я не помітила. І тут раптом ніби находить хмара і в кімнаті стає трохи темно, загримів сильний грім і ікони Божої Матері починають кровотичи, а інші - ні. Тоді я падаю на коліна перед одної із ікон, починаю молитись, і мені зразу якесь полегшеннч на душі стає, і все припиняється.
    Потім я приходжу додому, і розказую це все сестрі і кажу що боюсь і переживаю, а вона мене заспокоює і каже не переживай то до чогось доброго.
    І на тому сон закінчився.

Останнє редагування: 7 Квітень 2012
  17. Barnaulka

Сьогодні вночі снилося, що моя Аlma Мater лежить у руїнах.
    Оце так любов до університету рік після його закінчення. :girl_crazy:

18. Barnaulka

Вчора снився сон, у якому співробітниця сказала, що я своє пузо відгодувала. :girl_cray:

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, а мені нині снився кошмар з кошмарів.
    Снилось що я заходжу на посиденьки, а мене запхали в баню до 9-го травня!!!:shout:
    То такі мерзотні відчуття... Не хочу в баню.:girl_nea:

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене от таке нині було: снилось мені, що хотіла йти в душ, але не встигла, бо прийшла до мене в гості коліжанка. От стоїмо собі говоримо про все на світі, і тут я замічаю, що в неї є ледь замітний кругленький животик, типу вагітна.. Проснулась від телефонного дзвінка, дзвонила та сама коліжанка, і сказала, що можливо вагітна.. Отаке от:)