Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. siriuska

siriuska Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

А мені минулого тижня снилося що померла моя бабця.і так сталося у четвер вона померла,правда вона була дуже хвора.а потім в день її смерті снилося мені бабця.що щось розказувала і все ніби на своєму похороні вона.І на неділю снилося.що я приймаю роди і народилася дівчинка така гарна,і ніби то вона моя.

2. Agrafka

Agrafka Member

А мені сьогодні якесь жахіття снилось: Виходжу я вночі зі спальні, бо почула шум у загальному коридорі ( у нас спільний із сусідкою), біля дверей вітальні зустрічаю чорне кошеня, дивуюся звідкіля це воно тут, аж дивлюсь, а вхідні двері в квартиру відчинені і у коридорчику в темноті хтось копошиться. Я питаю: "Сусідко, це Ви?" А на моє питання звідти в квартиру заходить якась бабця і так швидко наближається до мене, дивлячись на мене, що я від страху викрикнула ім`я чоловіка і прокинулась. Ото пишу, а самій мурахи по шкірі...

3. Музик

Музик Мартуська

і в мене був моторошний сон (не в плані страшний, але мене він змусив тремтіти): була на сповіді, стою розказую, що вагітна, але УЗД показало, що плід прикріпився в трубі і треба робити операцію. а ми так чекали тої дитинки. і питаю що робити, бо вбивати малечу не хочеться, але ж чомусь Бог вирішив так. говорили ми з ним, говорили і я просто прокинулась. але так якось не по собі після того, сумно так

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені сьогодні таке наснилось, ніби мене на якомусь атракціоні, щось таке як відкритий ліфт)), підняли дуууууже високо. Я була найвище, а піді мною ще багато людей, але вони всі відповідно нижче. Памятаю, в сні я цей крок зробила свідомо, памятаю, як мене цей атракціон повільно підіймав, а потім вгорі затримав на кілька секунд, які мені здавались вічністю і я боролась із страхом висоти, то відкривала, то закривала очі, і потім мене повільно почали опускати... І небо вгорі було таке світле, молочного кольору...
    До чого б це...?

5. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

А мені сьогодні лелека снився. він спочатку літав, а потім біля мене зупинився і він великим був. Перший раз мені лелека сниться.
    Може хто знає що означає лелека у сні?

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А мені в суботу снилось що я гуляю в когось на весіллі, вже не можу згадати в кого, пам"ятаю що в якоїсь знайомої і наречену чітко бачила. А потім був якийсь обряд що всім незаміжнім дівчатам треба стати під фату, то я аж ту фату на себе натягнула. Фата має якийсь знак у сні, чи то я вже дуже заміж хочу вийти?:girl_crazy:

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

І мені майже цілий тиждень снилися якісь мертвеці.
    А сьогодні приснився чорношкірий мужчина, який ще до того всього був моїм нареченим, якого я везла показувати мамі і дуже переживала як мама оцінить мій вибір.:girl_crazy:

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Мені нині наснилось (пам"ятаю далеко не все:)) , що я є на якійсь конференції у такі багатоповерховій скляній будівлі... І раптом по підлозі йде тріщина...я хапаюсь за перила -вони теж зі скла....Все починає розбиватись. Нижній поверх також розколюється від удару осколків...Одним словом я лечу...Але чомусь разом з тим всім склом лечу повільно і все намагаюсь за щось зачепитись, щоб не впасти на бите скло :girl_impossible:....Коли продзвенів будильник, я нарешті знайшла рукою на стіні за що зачепитись - за якесь бра (світильник)....

Отакий трилер

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

а мені сьогодні снились посиденьки :girl_haha: - ніби я читаю дописи у темі для майбутніх мам, а там - Христуся (hrystusja) пише, що вагітна і просить дівчам її прийняти у компанію майбутніх мам... :) я так втішилась у сні!

Останнє редагування: 24 Жовтень 2011
  10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой який приємний сон:girl_in_love:. От так з самого ранку мене посміхнули:preved:.

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

мені на сьогодні снилося, що Orman народила такого файного хлопчика...
    к чему би єто....
    йду дивитися на її лінієчку

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

а мені знову виснилось не знати що.
    ніби, в корінні моєї біої орхідеї завівся цілий рій ос. і ось день настав і вони всі повилазили, кімната була чорною від їх кількості. я встигла вибігти і прикрити двері. а хтось коло мене, мене заспокоював і казав, що якимось там способом може винести їх з квартири всіх за один раз.
    прочитала сонник - ліпше м би не читала :bad:

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а мені постійно сняться дуже-дуже гостросюжетні сни.
    От нещодавно снилося: принесла мені мала у лікарню карту, як проникнути на небо, до ангелів. І я вирушила у подорож. Була гурма пригод (книгу писати можна) і повстала на аудієнції перед сотнями сяйливих людей. Волосся у всіх було золотим і світло від всіх йшло. Стою я і відчуваю як коліна тремтять і страшно мені, але говорити треба.
    Монолог пам*ятаю слово у слово. Перекажу коротенько свої балачки. Загалом я висловлювала свою притензію по часу відведеному мені на життя. Мене абсолютно не влаштовували потреба спати і кількість годин у добі. Голосом Тимошенко (самій смішно) я вимагала або скасувати для мене особисто потребу у сні, або надати як мінімум чотири життя поспіль, аби я могла вдосталь реалізуватися, бо мало мені часу. Розповідала як я не встигаю жити, бо є купа справ і ше дитина яка мене хоче і з якою реалізовуюся як мама, але ше є купа всього решти і роботи і хоббі і мрії і масляні фарби на мене чекають... а доба, доба така коротка...
    От- такий сон... Прокинулася я стискаючи у руках серветку з відчуттям що то карта, яка неодмінно приведе мене до ангелів...
    Розказала чоловікові, то покрутив пальцем біля скроні...

14. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

у мене щось останнім часом у снах одне спільне відчуття - зачудування від краси і досконалості якихось штук. раз то була будівля школи, з сецесійними квітами на стінах, потім - стімпанковий такий ліфт-локомотив (виїздить з одної ліфтової шахти і перевозить кабіну в іншу), потім ще щось... але це відчуття мені подобається :)

15. Peppy

Peppy New Member

А мені вчора приснилася ляля, яка казала мені "мама":girl_in_dreams:
    Я дуже боюся того всього, то й не знала, що то я її родила, але знала, що то моя дитинка!

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, а що б означав такий сон:
    приснилась старенька бабця (вона померла вже, але померла не настільки старенькою), що вона ніби лежить мертва в труні чи то на ліжку, і тут - відкриває очі. а вони світяться і відблискують у дзеркалі, яке не закрите нічим ???

17. dasha

dasha Well-Known Member

Мені наснилось, що приїхав до нас Левандівка на старенькому фіаті, з ним Христуся, Танюня і Натка75 і ще багато якихось жіночок і каже збирайтесь скоренько, їдемо на Золоті піски в Одесу. Ми з чоловіком скоренько зібрали монатки, втрамбувались в той старий фіат, двоє на одне переднє сидіння і поїхали. По дорозі заїхали в якесь кафе і всі мотузували налисники з яблуками. Ось такі нічні пригоди. : Girl_crazy:: Biggrin:: Girl_haha:

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Снилося мені нині що я лечу у літаку котрий от-от розіб*ється. Проснулася від того жаху в холодному поті. Знов заснула. І, уявіть собі, сниться мені продовження того ж сну... Ті всі крики людей, цей жах не можу передати.... Тож треба аби таке приснилося. :8::8::8:

19. Музик

Музик Мартуська

мені нині всю ніч снилося, що в мене в хаті повно котиків, я їх ловила і виносила з хати, вибачалась, що не можу залишити, бо в мене вже є песик, а вони так дряпались, були такі сумні. До чого б це?

20. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А мені сьогодні снились коралові рифи Червоного моря. І то так виразно я бачила їх кольори, але в воді не плавала, а лиш дивилась на ту красу з берега :girl_in_dreams: Чи добрий той сон і шо б він міг означати?