Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Хе, моя залежність від ДП трансформується у сни:girl_crazy:. Снилась мені форумлянка Артеміда (з якою ми не знайомі, та й бачила я її тільки на фото). У моєму сні вона була перукарем, а я до неї записалася на фарбування. Вийшла після процедури така задоволена, що за роботу заплатити забула:girl_blush2:

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

О, мені теж форум сниться! Писала вже тут - снилася мені одного разу форумлянка Соломі, яку навіть на фото не бачила - але то точно вона була! Мила підлогу у мене в квартирі і не хотіла мене впускати :girl_haha:

3. dollymom

dollymom New Member

А мені останнім часом ніц не сниться, вимучуюсь за день і сплю як забита. Але колись мені приснився такий сон що довіку не забуду.
    Сниться мені висока-висока стіна, аж до неба, а в ній ворота. Теж дуже дуже великі. І тут вони відчиняютьсяі міліціонер (!!!!) :girl_haha: запускає мене всередину, а там!!! Висока м"яка трава, чудові аромати, метелики, небо таке блакитне. А позаду - сама сірість залишилася. І я заходжу, і мене переповняють такі почуття!!! Я навіть не знаю як описати. Але неймовірні. І я знаю (ви в курсі, як це часом буває, коли просто ЗНАЄШ у сні) що це РАЙ.
    Після цього я прокидаюся, і що найдивніше - я відчуваю все - і запах, і дотик трави, і це чудове почуття. І досі гріє як згадаю... дуже дивний сон, навіть не знаю, що має означати. Ніяких екстраординарних подій у мене в той час не відбувалося.

4. Tequila

Tequila Well-Known Member

Снилось сьогодні, що коханий прийшов зі мною в РАГС (не попереджуючи, що ми туди йдемо), і там запропонував одружитись. :girl_in_love:
    (Але якось це все було трошки по-буденному і швидко (я про місце освідчення), а не романтично як я завжди уявляла).
    Після освідчення ми відразу ж стали в чергу на розписку, ніби нам отак швидко і терміново це потрібно, а черга була дуже довга...
    Тоді я помітила що на мені пишний вельон і гарна весільна сукня, а ще звідкись з'явився дуже оригінальний і красивий весільний букет :)
    Так ми стояли в тій черзі, мило розмовляючи, але так і не розписались, бо я проснулась...
    до чого б це?:girl_smile:

5. Halina

Halina Well-Known Member

Сниться мені вже дві ночі наша дитинка. Вчора снилось що ми приїхали додому з ПБ і я розумію що треба міняти памперс. А дитинка показує на горщик, який стоїть під ліжечком (чомусь червоного кольору). І я собі думаю, що завтра напишу на ДП що наша дитинка уже на горщик ходить. А потім дуже настрашилась бо це ж ніби ненормально коли дитинка в перші дні і на горщик.
    А сьогодні снилось що дитинка така велика народилась ніби якби 2 роки мала. І я розумію що не маю на неї одягу і не знаю що робити. То аж від страху прокинулась.

6. Venezianka

Venezianka New Member

А я візочок дитячий вибирала :girl_claping: Може сон такий, бо подруги або вагітні, або недавно народили.:girl_tender:

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В мого чоловіка на Свят-вечір бабця померла.Ми жили з нею і чомусь так виходило,що завжди конфліктували.І от після її смерті мені вже разів десять снилося що я сварюся з нею. Сьогодні та сама історія. Сниться мені що баба прийшла в кімнату де вона раніше жила (в нас тепер тем вітальня) і починає з шафи викидати наші речі,я приходжу, починаю сваритись, плакати, і прокидаюсь. Не можу в сонниках знайти що б це могло означати.

8. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

мені здається, то не в сонниках шукати треба, а розбиратися в собі... схоже на те, що ті сварки вам досі не дають спокою, маєте досі образу, чи може провину відчуваєте, чи ще щось таке...

9. koroljok

koroljok Well-Known Member

Мені приснилось, що я готую якусь мясну страву, а свекруха підійшла і вкинула в кастрюлю жменю цукру :girl_impossible:.І до чого це?

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Згадала що мені позавчора приснилось що найшла дома під прасувальною доскою маленьку сову білого кольору в в чорні "плямки",беру ї в руки і йду з нею на балкон, де її відпустила.
    Дивно якось. В сни не дуже вірю, але якось моторошно стало.

11. Venezianka

Venezianka New Member

Снилось мені сьогодні, що я в пологовому. Кажу до медсестри, що буду народжувати, а вона стоїть біля ксерокса і спокійно якісь довідки копіює і до мене: Вам ще не скоро.
    Таки напевно не скоро....

12. AilataN

AilataN жива

Я вночі ходила на закупи з Незабудкою і Маруся-мамою. Вони собі вибрали якісь білі котонові халати, а мені блискуче довге вечірнє плаття . Платили вони. :D

13. Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

ржунімагу :girl_haha:
    Йдем сьогодні ще? Але чур тепер нам з Марусею блискучі довгі плаття :connie_pull-pigtail

14. La esposa

La esposa Moderator

а мене візьмете? :connie_pull-pigtail я хочу халат, котоновий :girl_spruce_up:

мені снилось весілля, що я нічого не встигаю зробити, пропускаю все найважливіше - нічого не зняла, переживаю і думаю - то ж мені треба місце проживання міняти, бо мене точно приб"ють :)

а вчора снилось, що я вагітна, всі з хати кудись пішли (ніби по хліб), а я за той час народила дівчинку. І ще думаю: треба на ДП похвалитися, що в мене Оленка :girl_haha::girl_impossible: і ще подумала, що домашні не повірять, що я сама справилася :)

15. Venezianka

Venezianka New Member

А мені мама подарувала таку гарну вишиванку з ясраво-червоними і чорними кольорами. І щоб це означало?:dntknw:

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А мені бабця снилась покійна. ніби я бачила як вона помирає.

17. dasha

dasha Well-Known Member

Не люблю і не цікавлюсь політикою але.. Наснився мені Тігібко, який назначив зустріч біля ратуші. Я бурчу, що вічно ти звониш коли щось треба. Приходжу, а він перед ратушею з колєгами смажить шашлик. Показує мені на ноуті якусь програму нову, щоб я її пояснила його друзям: D. Хоча в реальному житті від програмування я також далека: Girl_crazy:

18. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Каааайф!:lol:
    Мені якось приснився доктор Биков з Інтернів, що ми щось лазили по Цукерні, а потім прямо там сєкасом займались:suicide:
    Напевно я Інтернів передивилась...

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені всю ніч снився маленький ведмедик, який сидів у мене на руках. І мені так важко з ним було, він важкий...А коли хотіла його на землю поставити, він мене кусав і дряпав, і плакав таким грубим голосом. Ну і сон, це ж треба. Прокинулася, і мені аж легше стало...ніби камінь з душі.