Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

мені стіііільки раз снилось моє весілля.....
    Сниться мені, що молодий вже під дверима, а я не одіта, не нафарбована, плаття не погладжене, вопшем повний капець...
    або снилось, що в ЗАГС запізнюємось...
    треба бігом заміж, щоб дурниць не снилось (до весілля 3 місяці)

2. Selfish

Selfish New Member

А мені сьогодні снилося море,сонце,тепла водичка і я загорівша, а прокинулася бррр холодно за вікном падав дощ.:girl_sad:

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

проснулася щойно від свого сну і не хочу вже йти спати! вже третю ніч підряд сняться покійні родичі...чому???що вони хочуть сказати?спочатку приснилося, що в мене випав зуб (без крові) ,а другий, що біля нього лишився надщербнутий.потім приснився дідусь чоловіка, що помер 3 місяці тому. нині мій дідусь і вуйко померші приснилися. ще бабця снилися теж на днях...лишилося ше троха родичів померших,але я увві сні вже хочу бачити шось інше- приємніше)...

4. zaderyshka

zaderyshka Member

5. kuzichka

kuzichka New Member

мені як сниться, що випадають зуби без крові, то хтось завжди хворіє, але не страшна хвороба. (бо коли з кров"ю, то хтось помирає, або попадає в лікарню).
    погоджуюсь що треба замовити службу і за померлих, і за здоров"я.

6. viltis

viltis Well-Known Member

А мені сьогодні такий сон снився ,як дійсність ( шкода тато дзвінком розбудив, не додивилась). Суть така, я прихожу в роддом ( живота не бачу, але знаю, що буду зараз родити) і як ви думаєте, що я далі роблю ???? Дзвоню нашій Наталі-натурельці і кажу, всьо....я в роддомі, замовляй мені ту Зару (слінг). А Наталя мені каже, о...як ти вчасно, бо вона з лімітованої колекції, будеш така модна на весь Львів ....але каже, давай швидко, бо з вересня (которого року?) той слінг вже 2000 грн буде....

П.С. теми про слінг вчора не читала, слінг на очі не попадався ..до сого б цей сон:)

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ой, щось часто форумлянка Natorellа виступає персонажем наших снів, цитую сон, який приснився кілька місяців тому:girl_crazy:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вже кілька ночей сниться, що я вагітна. І ніби відчуваю тошноту, печію, рухи малятка. До чого б це??))

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні уві сні весь час втікала, бо снилось, шо двоє нехороших людей мене вбити хочуть, і коли вони вже близько, хтось мені допомагає сховатись і потім втекти.

• Подобається Подобається x 1
  10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А мені снилось страшне! що моєї донечки не стало!я в сльозах проснулась!

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Всім якісь страшлки сняться і мені тоже.... мені цілу ніч снився Макс Чмєрковскій:D Уявляєте, я на шоу і дуже переживаю, як він мене вагітну вибере:D Лежу з ним на ліжку вся така вагітна і думаю, як "то все" буде з таким пузом..... ой.....:xaxa: знав би мій чоловік шо мені сниться :xaxa:

12. Venezianka

Venezianka New Member

А мені знов весілля. І сукня незручна і брудна, і ніхто не хоче йти танцювати, і так мені прикро було. Недобрий сон.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Це ви шоу передивились:girl_haha:
    Ой, і мені жахи снились: що мій чоловік став монстром і я мушу його вбити:scare:. Мені так і не вдалось...
    то від спеки певно така дурня:wacko1:

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені сьогодні снилося моє весілля. І вже не перший раз все іде не так, і я кажу, що треба переробити сценарій і наступного тижня знову повторити! А мені кажуть батьки, мовляв, то ж так дорого знову ресторан замовляти! І ще мій фотограф забув про моє весілля, і я у сні бачила dimalozz - він був нашим фотографом. А сукня у мене була коротка, до коліна...Кажуть, погано бачити себе у білій сукні...

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мені снилося, що я в магазині вибирала собі капелюшок:) Я була в довгій чорній сукні і з бежевим клатчем. І вибрала собі бежевий капелюшок. І таааак собі сподобалась в такому наряді , що капець:) Якось по іншому себе відчула в тому, ніби я вже інша, не просто одружена жінка, а щось вище (тіки що?). Отаке:)
    А іще рибка приснилася:)

16. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мені снилося, що я плачу в жеку за комунальні послуги :girl_crazy: але це, вочевидь, тому, що вчора отримала квитанцію :girl_crazy:

17. Viktorina

Viktorina New Member

Мені всю оцю ніч снилося , що я тону і мене постійно винурюють на поверхню якісь мужчини, пробують плисти зі мною, а я не можу все важкість якась, і вода ніби стягує руки і ноги. І вже ніби доплили і знову я мучуся у воді.І так до чотирьох ранку,втомилася, нарешті встала І пішла пити каву.

18. Malyatko

Malyatko New Member

Ідентична ситуація. Можу бути дуже сонна ,закрию очі на 1 хвилину і то присниться якась зараза. А за ніч, то деколи зранку як згадую, то по 7-8 снів тільки тих, що пам"ятаю, а скільки ще тих, що не пам"ятаю.......Сняться часто померлі, причому різні-різні......Якось проговорилась про це в брата ,який живе по-сусідству, він каже в мене те саме, не можу виспатись нормально від того (прямо як я).От він і питає, коли приблизно таке почалось і ми дійшли до висновку, що нам разом почало так все снитись після смерті його батька минулого літа.Тітка припустила, що то може відкрився якийсь канал чи що тоді, а ми його підхопили якось........Отака то ситуація.....

19. Sertce

Sertce Member

А мені снилось, що один пацан дуже дорогий мені, одружується з якоюсь кобітою на ймення Оксана. Я все в сні намагалась їм завадити, особливо, їxній першій шлюбній ночі. Так плакала. Проснулась, то аж переxрестилась. Досі осад на душі.:girl_haha:

20. zaderyshka

zaderyshka Member

Сьогодні снилось мені щось дуже дивне. На війну мене проводжали в якості новобранця. Відправили в табір навчальний...такий стан пригнічений там, капееець. Здружилась я там з кількома іншими, чогось найбільше до мене "прилип" хлопачка підозріло схожий на Макса з "Залюдненого острова". Ну, періодично нас вивозили на якісь чи то навчанння чи то спостереження, відповідно спецефектів куупа - ворожу артилерію підривали на мостах, цунамі викликали))) До головних проводів на війну не дійшло, бо будильник продзвенів.
    Чого б то таке сниться? певно мій організм асоціює майбітню розписку з "проводами на войнушку":girl_haha: