Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. altari

altari New Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Снилося мені,що чужий мужчина (такий нічого )до мене залицявся:kiss3:.І що основне,я йому дозволяла таке"витворяти".Даааааа.Чоловіку не скажу,щоб завчасно не переживав.:girl_crazy:

2. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А мені чомусь останнім часом якийсь такий "брєд" сниться:то купаюсь в озері з друзями, то вибираю басейн,в якому чистіша вода. А вчора снилось, що мій покійний тато так кричав на Снєжку, що просто жах! Вона щось натворила і він її так сварив.... до чого це все?:confused:

3. Canary

Canary New Member

А мені за 4 роки проживання в Америці ні разу не приснилось хоч щось, що з нею повязане. Весь час сниться Україна, родичі, друзі, знайомі, навіть ті, котрих не бачила вже по 20 років.Сказати, що я думаю про це, то ні, вже давно передумала.Але ще ні разу у ві сні я не була в Америці. Нічкою я в Україні :girl_smile:

4. Molecule

Molecule New Member

Йой мені сьогодні таке страшне наснилося. Снилося,що чоловік мені зраджує,а я потім ту дівулю вистежила,і добряче потягала її за коси.

5. poputochka

poputochka Well-Known Member

Щось таке дурне наснилось - сон автомобіліста-"нєудачніка"girl_impossible:.
    Ніби треба мені терміново десь їхати, а дорога страшне засніжена і обмерзла,як в селі взимку -2 коліії, посередині наст,аж дряпає дно,і я їду десь, а машина мене не слухається, педалі плутаю,а тоді згадую,що в мене ще "літні" шини::girl_cray: Десь мене закрутило, понесло, машина стала і я прокинулась. От. І до чого б то?

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Ніколи не писала в цю темку, але сьогодні то було щось..... Наснились мені моя бабця та її сесра, які вже давно померли. Так от: прийшла родичка до мене, взяла за руки та тягне до себе зі словами, що мені там буде краще, а моя бабця схопила мене за кисті рук та не пускає, причому я фізично відчуваю біль у руках, а крикнути не можу, бо крик десь загубився в горлі...... Прокинулась від того жаху та годину боялась стулити очі, щоб таке не повторилось. Цікаво, з одного боку, де я в кінці того сну таки опинилась, але.......точно продовження побачити не хочу!

7. kawwa

kawwa Active Member

мені сьогодні снилося, що я зі соїм начальником танцюю танго на чиємусь весіллі, дуже файно ми танцюємо і отримуємо задоволення від того. Вранці я йому розповіла про наші пригоди, посміялися, але все одно весь день пригадую наш танок

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мені снилось недавно шо я виграла мульйон в Лото забава і купила собі фольцик гольф новісінький, закрила кредит на хату і відпочиваю на тенерифах))))
    То з серії таких пісень.."Я мрійниця, я тільки мріями живу, у мріях я ...живу у сні і наяву..." (колись співала Леся Горова)

---------- Додано в 04:36 ---------- Попередній допис був написаний в 04:36 ----------

не шутю, справді снилось (шо я стою коло віконечка, прям як в рекламі, ДЛЯ МІЛЬЙОНЕРІВ))))))))))))

9. Heureuse

Heureuse вірю...

А я сьогодні всю ніч щось обговорювала на дівочих посиденьках!:girl_cool:
    Тобто то було начебто і вживу, а вроді і за нутом…і дівчатка теж деякі були живі (ті, яких я приблизно знаю по фото), а решта мені асоціювались з ніками і аватарами:girl_haha:
    смішно, бо я прямо перед самим сном тут була, зараз прокинулась- відразу сюди і вночі виходить теж була душею з посиденьками… :girl_in_love:

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

мені рідко сни сняться, а сьогодні так реально.... їду з чоловіком в машині і він розмовляє по телефону з найкращим другом: "та от їдемо з ювелірного, моїй захотілось якогось перстня - от я їй купив, тішиться так...." і я сиджу в машині розглядаю на руці перстень з великим діамантом.... мммм....

11. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Сни мені практично не сняться.. а якщо є, то жахи якісь.. але є один, який постійно повторюється, коли я розганяюсь і стрибаю звідкись. страшно, але в останній момент вирівнююсь на своїх крилах і літаю між вулицями. люблю цей сон. :girl_in_love:
    а інший, приснився мені у вирішальний момент. думала я, чи покидати мені хлопчика, з яким півроку зустрічалась, чи ні. І от мені приснилось, що я маю за нього вийти заміж, але він того ще не знає, бо то все так експромтом. мій найкращий друг запевнює мене, що так я побачу, чи треба мені з ним бути, чи ні. хлопчик запізнюється, і щоб священник не стояв просто так, той мій друг одружується на своїй дівчині. мій приходить, але я чомусь вирішую від нього втекти. в результаті прибігаю в ліс, на поляну, де все приготовлено для весілля.. все зелено-біле.. так мило.. і сниться мені, що я засинаю на місці, приготовленому для музикантів.. з тим і прокинулась.
    а в житті послухалась поради сна і дійсно його кинула. за що не пожаліла потім нісекунди. і зараз знайшла того, про кого говорив мені сон. дійсно схоже..
    отака романтична історія.... :girl_in_love:

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

Мені вже другу ніч підряд сняться змії:
    перший раз снилося багато таких малих, худих, які були і у воді, і на березі десь...
    а на сьогодні мені снились дуже величезні, такі грубі, які були на моєму ліжку збоку....
    я проснулася вночі вся перестрашена... то просто жахливо...
    і до чого ті сни?...

13. Fechka

Fechka Member

кажуть змії то на хворобу.., а мене так точно як змії сняться-то хтось захворіє.. хоча -це збіг!(і не більше!!!)...
    а мені теж погане приснилось:eek: ,та я не вірю..тому навіть не напишу,що.......не хочу обговорення...:girl_in_dreams:

14. viltis

viltis Well-Known Member

А мені такий дивний сон снився:

Ніби я вже народила другу дитинку (хоча саме дитинки не бачила) і це хлопчик ...і от ми з чоловіком і батьками обираємо йому ім"я --- і вагаємось між Дем"яном і Лукою ( Лука)..і в результаті моя бабуся каже, ну, він же народився 11 жовтня, а 10 якраз Луки ...і все ....сон олбривається, і друга сцена --моя школа, я так розумію, що то зустріч однокласників , я дуже гарно виглядаю ( в довжелезній шубці, дійсно така вся ляля...і тут моя класна кервіничка помічає мій животик, і питає--що знов хлопчик,а я кажу, що дівчинка.....але так важко для неї придумати ім"я....

Сон був такий реальний ..що капець, але ні вагітно,ні з немовлям я себе не бачила...

15. masjaka

masjaka Well-Known Member

Мій віщий сон.
    Якось приснилось мені, що я кручу на талії обруч, і він стає все вужчим і вужчим і от він такий тісний що на талію вже і не влізе. Я про сон і забула. Наступного дня мій майбутній чоловік мені освідчився, і подарував обручальне колечко. Коли я наступного дня прийшла в інститут, то показала колечко подружці, а вона каже таке колечко на жодну талію не налізе. І я згадала свій сон.:girl_in_dreams:

16. Nivea

Nivea New Member

Мені, як сняться змії - до сварки, а довгий час мені сняться урагани, смерчі, буревії, що все зносять, ламають, а я тримаюсь і відчуваю, як мене тяне, починаю молитися, тоді все починає втихомирюватись. Жах.
    А після вчора сниться мій брат, що я його шукаю і не можу його найти, зранку дзвонить моя мама і говорить, що брат захворів.

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сниться мені вже яку ніч мій колишній.такі тривожні сни...може в нього щось сталось?

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а мені таке щось нині наснилось- йду я з Південного, переходжу на кільці вулицю (чітко знаю те місце)..це осінь..я дивлюсь якась фіолетова скакалка лежить...а далі між листя мертва десь 2-річна дівчинка..вона голенька..вся в листках..я викликаю міліцію...поки це роблю, то вона почала рухатись...далі обрив ...і вже картина,що я її одягаю в легенький плащик рожевого кольру з круглим комірчиком з квіточками...усьо...

Останнє редагування: 4 Січень 2011
  19. TangerineSky

TangerineSky New Member

погані сни

дівчатонька, перебуваю в стані стресу.
    снилось мені сьогодні (з п’ятниці на суботу) що моя давня подруга, з якою зараз практично не спілкуюсь, позаздрила мені увісні і наслала на мене вроки. та найдивніше в цій ситуації те, що мому коханому приснився сон одночасно зі мною про ту саму людину, яка у його сні також заподіяла мені шкоду! в якомусь журналі написала про мене розгорнуту статтю-репортаж, де полила брудом, виставила купу компроматів і т.д.
    ні я, ні він останнім часом з цією людиною взагалі не спілкуємось і про неї ні вчора, ні на минулому тижні не згадували.

може хтось знає, що я маю про це все думати? :girl_sad:

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

Кілька днів тому приснився мені такий цікавий сон, головне не розумію чому саме такий. Приснилась мені форумлянка natorella (зразу хочу зазначити, що просто запамятались кілька дописів по ГВ, привертають увагу своєю живістю, безпосередністю, обличчя навіть конкретно не памятаю, нічого про форумляночку не знаю). Але тим не менше, все відбувалось так: в natorellu брали інтерв"ю в Шевченківському гаю, форумляночка була в такій довгій шубі, хустині, і чомусь з дуже сильним макіяжем. Розказувала про те, що вона дуже не хотіла користуватись слінгами, але чоловік особисто привіз їх з Франції, змусив користуватись, і в результаті вона відносила в них двох дітей, і тепер всім рекомендує. Сон настільки реалістичний, аж самій дивно - до чого все це?