Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

А мені сьогодні снилась наша Уляночка, і то така гарна (я ще їй сказала, що материнство дуже їй личить):girl_tender:..і синочок її маленький в ліжку спав, а поки ми з Уляночкою мило бесідували її чоловік зробив нам смачнющий чай:girl_in_dreams:. Отаке то..

2. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А мені що снилося - НЕ ПОВІРИТЕ! Снилося мені, що пішла я до лора. А там лор - ЛЕВАНДІВКА!!! Такий "алігантський", в білому халаті. І чомусь мені почав чистити вуха - видно, щоб краще його адмінівські настанови чула :girl_haha::girl_haha: А я ще думаю - скільки ж мені дати йому за прийом? І нашкрябала в кишені 50 грн. і вручила йому урочисто :) От така фігня, малята, наснилася мені :)

3. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

А мені такі страхіття снилися, що мушу вам розказати, аби попустило! Снилося мені, що я із себе шприцом таке щось як згусток в сирому білку шприцом витягла, а потім розумію, що то певно моя дитина, і відразу все в крові... БЕЕЕЕ!
    Я прокинулася, мале вовтузиться, я заспокоїлася, але цілий день під враженням ходжу!!!

4. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Два дні тому мені наснилося що я з хлопцем пішли до церкви-домовлятися за шлюб, а сьогодні що вагітна:confused:

5. olena

olena New Member

А мені сьогодні снились Карапуз і Зануда,ніби ми їдемо в машині,з нами купа дітисок(правда не всі),і ми обговорюємо якісь кінофільми,яких в реальному житті я навіть не знаю.

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

ой дівчата, мені останнім часом сняться такі сни::khomyak::khomyak::sad::sad:
    на післявчора снилося, що я була вагітна і потім народила на 5-му місяці у батьків на селі і не сказала чоловікові;
    а на сьогодні, що мене хотів згвалтувати якийсь чорний(грузін по-моєму), але якось я втікла, взагалі майже як фільм снилося
    зранку встала, то аж нічо не хочеться після таких снів:girl_sad::girl_sad::ninja:

7. WhateverMS

WhateverMS New Member

Почну з того, що з 2 років я памятаю своє дитинство і свій перший сон. Усі мої сни кольорові і дуже реалістичні. В 16-17 років мені почали вони збуватися. Було сороно комусь про це розказувати, бо я боялася, що мені не повірять.
    Минуло багато років і одного разу я наважилася. Прийшла в унівеситет напередодні держіспиту і сказала в кого буду здавати (викладачі вибиралися методом жеребкування серед 16 кандидатур), на що здам і як буде проходити іспит. Попри те що викладач, який мені дістався, запізнювався, на мене він встиг і все відбувалося саме так, як я казала. Відтоді, мої друзі і знайомі знають, що мені сняться віщі сни і жартома просять розповісти, якщо прияниться щось про них.

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А мені на вчора цілу ніч весілля снились,штук так 4. Бачила десь три пари молодих і то мої знайомі.не хтіла чомусь йти гульбанити,але подруга мене вмовила і я в кишені нашкребла 110 грн в подарунок молодятам. Ще конверт шукала по магазинам вночі. начиталась що то на смерть,на біду.Що скажете?

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

А мені снилась цієї ночі наша Kati:) Вона приїхала до мене в гості, їй дуже сподобались мої вазони, вона довго їх розглядала і тут я бачу, що в моїх вазонах повно бур'янів, мені так стає незручно, я починаю виривати цей бур'ян, а він росте і росте... Тоді Kati бере і сама вириває і він перестає рости. От такий сон:)

10. Savchenko

Savchenko Member

десь в маминих сонниках(старих і потріпаних) читала, що вагітність, це до якогось сорому, безчестя щось подібне.

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

мені снився в житті один віщий сон, що я в себе на подвір"ї стою і бачу як до мене біжить дитятко і простягає рученята і сміється, а я його не можу взяти на руки (всеодно що привид) Мамин двоюрідний брат живе в Херсоні,через два дні дзвонить і каже, що його дружина втратила дитину, а була на 8-му місяці. А я навіть не знала, що вона вагітна була.

11. Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Я сьогодні у сні такий стрес дістала:scare:((((((((( ледь не вмерла від страху. Приснилось що моя малеча під поїзд потрапила:eek::khomyak: блін серце ледь не розірвалось коли бачила що на неї поїзд їде, а я стою добігти не можу і кричу... а таки кричала...чоловік від мого крику прокинувся... ото присниться таке(((..хм...

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у мене що не день то новий триллер або любовний роман в сні. Перед вчора снилось що мені з живота виліз ВЕЛИЧЕЗНИЙ слимак і що я його ніяк не могла позбутись. Як від нього не втіака він всеодно мені липнув до живота. Але в кінці сну бачила його такого великого і противного як він лежав на підлозі від мене далеко.

А цієї ночі пережила любовний роман з гарним, сильним, молодим блондином, який до того до всього ще був лікарем хірургом. І десь у нас з ним все так чудно і прекрасно і ось раптом в клюбі танці і я танцюю з інших хлопцем (повна протилежність головного героя - чорнявий як циган) але водночас очима шукаю за своїм коханням і тут десь мені крутиться голова і я падаю на підлогу а то циганча на мене зверху... а чи мене врятував мій герой чи ні не знаю бо син прийшов і збудив. :girl_in_dreams:

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

ой... а я наслухалася бабських бздурів і сниться мені, що жінк аякась сипнула на мене земл із кладовища... бррр...
    аж бігом побігла до чоловіка вдругу кімнату з малою під пахвою...

14. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

не пам`ятаю що саме (дуже багато всього було), але минулої ночі чітко продовжився сон з позаминулої. давненько в мене такого не бувало...

15. Vendy

Vendy Active Member

мені недавно снилось, що я і ще деякі люди на горі, і там проводять якісь розкопки, щось свердлять і до того просвердлили, що почала литися вода, ми почали втікати, а та вода за нами вниз по горі тече, а чи втекли вже не пам'ятаю. Чи то проснулася, чи щось інше почало снитися, а то деколи так буває в мене один сон переходить в інший

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Снилось мені, що ми поїхали кудась відпочивати з чоловіком. Прилетіли в аеропорт і я пішла в Дьюті Фрі:crazy: Одним словом, я там заблудилась і чоловік поїхав дальше на відпочинок без мене. В мене були найкращі 10 днів!!! Ліки, помади, туші, креми, флюїди, тоніки, Діор, Жівенші, Герлен, Біотерм, Клінік....:crazy: І все по 2 євро:xaxa::xaxa::xaxa: Хочу назад в той сон:xaxa:

17. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

нині наснився мені давній і дуже близький друг, з яким ми, на жаль, зара бачимося дуже рідко. не дивно що наснився - буквально вчора привітала його з їхнім святом (він юдей). здивувало те, як він у тому сні виглядав: мав кілька кольорових татуювань - два на животі і два на щоці (?!), і ще на плечі якесь сонце, чи шо... а дія відбувалася в редакції дрібного місцевого телеканала, де він типу працює :)
    ...і так не хотілось оце розлучатися... ех... треба знайти привід до них з`їздити. хоч би на весілля запросили, чи шо :)

18. Karrizo

Karrizo New Member

А я напевне останнім часом забагато про весілля думаю от і сниться мені 3 рази в тиждень.:8: Цієї ночі приснилось, що нібито у мене сьогодні весілля а я зовсім не готова до цієї події. Через дві години має наречений приїхати, а я тільки збираюсь іти на базар за букетом і заодно мама впросила щоб я зачіску зробила. Треба іти вже одягатись, а виявляється що я плаття не маю. Мама каже: я так і знала що ти забудеш і купила тобі на всяк випадок. Заглядаю я в шафу а там така краса :girl_claping:, витягаю - а та краса тільки зверху, а низ синя спідничка коротка.:girl_cray: На цьому я й проснулась

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а мені сьогодні такий сон приснився:girl_tender: початку толком не пам"ятаю, а наприкінці в моєму кабінеті залишається дуже симпатичний хлопчик, він підходить до мене зі спини, обіймає за плечі, повертає до себе...........і тут дзвонить будильник на телефоні:girl_cray:

20. Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Понесла мене лиха година до ноутбука з ножем в руках.Якимось дивним чином той ніж випадає з рук і робить на моніторі величезну подряпину!!!Що я пережила в той момент,передати важко...Коли я подумала,що прийшов мій останній день і смерть моя буде страшна,мене розбудив будильник!!!!:girl_wink::girl_wink::girl_wink: