Що таке Жіноче щастя?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем bora, 27 Липень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Що таке Жіноче щастя?

А в мого чоловіка щастя це свіжа зупа кожного ранку. Ну і пляцок також має бути аби було що до чаю. Доречі в мого тата також машина не Бог а просто засіб пересування і ані мій чоловік ані тато не тішаться забавками до машини. Для них обох щастя - це можливісь зробити те що вони собі запланували. Мій тато щасливий якщо поїде до лісу збирати ягоди або гриби і його мама не дістає. :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  2. ksjy

ksjy Well-Known Member

Відповідь: оЩо таке Жіноче щастя?

ЩАСТЯ -це коли мої рідні здорові, коли у моєї бабусі веселі нотки в голосі, коли мій синочок говорить нове слово, коли всі всім задоволені, коли ти притуляєшся до рідного плеча і відчуваєш кожною клітинкою свого тіла ЩАСТЯ! Але основне це- здоров"я!!!

• Подобається Подобається x 8
  3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Жіноче щастя- це бути богинею, отакою одною єдиною, отакою безмежно рідною, навіки комусь потрібною!

• Подобається Подобається x 5
  4. Відьмочка

Відьмочка Well-Known Member

Для мене щастя- це заснути в обіймах коханого чоловіка і чути як поряд тихенько дихає синочок.

• Подобається Подобається x 4
  5. Відповідь: Що таке Жіноче щастя?

Моє жіноче щастя--злагода і мир,здоров*я моїх близьких,щось смачненьке на кухні,щасливий сміх моїх внуків.Жіноче щастя має багато складових....:girl_haha::girl_in_love::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 6
  6. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Моє щастя коли діти здорові і в сім"ї злагода, повага і любов

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я не розумію, як можна щастя поділяти за статевими ознаками.
    Щастя воно і є щастя.

"Жіноче щастя" у мене асоціюється лише з "олвейзом".
    Оце вже дійсно ЖІНОЧЕ.

8. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Ой не хочу більши оффтопити, але тут в нас є темка про відносини з мамами ...

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Для мене материнство не є складовою жіночого щастя, хоча, звичайно, материнство є великим щастям і благословенням.

Щоб знати його, жіноче щастя, треба бути Жінкою. Тільки тоді воно суттєве, важливе, необхідне. Жіночність - це не тільки наявність вторинних статевих ознак.

А де є Жінка, там має бути Чоловік. І я не можу не пов"язати жіноче щастя з чоловіками.

Моє жіноче щастя полягає в тому, що мене сприймають жінкою і в мільйоні інших смішних пунктів. Наприклад в тому, що продавці найближчих квіткових магазинів знають мої улюблені квіти. Знають не від мене.

У тому, що коханий скаже правдуу відповідь на запитання, чи пасують мені мешти і у випадку коли це буде тридцята пара у магазині.

І коли на закупах кладе до кошика моє вино, не питаючись. У його фразі:"Бережи руки"...

Коли чекає на мене ввечері, поки я дочитаю ДП ))))))

10. Надька

Надька Well-Known Member

Для мене жіноче щастя щоб сімя моя була здоровою, щасливою і задоволеною життям!!!

11. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я переконана що ні чоловік ні дитина ні хата там чи робота самі по собі щастя не принесуть жінці. Я колись була переконана що щастя в коханні яке знайду, маю кохання, і нема в мене далі того омріяного щастя. Думала буду щаслива безмежно коли реалізуюсь в творчості - реалізувалась і нема того відчуття яке я думала буде. Думаю відсуття чи невідчуття щастя десь в самій людині, десь в голові, і це сприйняття життя, це вміння просто напросто жити, а не галочка - дитина чи чоловік. Якщо чесно дуже дивуюсь жінкам, які кажуть що щастя в дітях чи в чоловікові. Так, це дуже добре дати комусь життя, але зазвичай це ТАААКИЙ егоїзм, коли матері поза дитиною свого життя не бачать. Я якщо чесно ще формулу щастя не знайшла, але я невпинно шукаю:girl_cool: Може колись і знайду)

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Щастя - у вічному русі й пошуку. Коли застигаєш на місці, відчуття щастя зникає.
    Напросився висновок із допис Neverland.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

от знайшла таке вчора. Не скажу. що цілком погоджуюсь, але щось в цьому є. А то вічно нам недогода.

14. meros

meros New Member

я теж, або ще до кінця не зрозуміла ціни цього щастя!?!

о, а це дійсно так!
    В мене як в пісні
    продовження пісні не доречне
    А для повноти жіночого щастя, я думаю, мені не достатньо тепла, ласки, розуміння і впевненості в тому, що я

15. Korona

Korona New Member

На мою думку, межі щасті немає. Нас щаслими роблять люди які нас оточую- наша сімя. Але ми самі можемо робити себе щасливими, ми самі художники свого життя. Пробудившись зранку, подякувати за щасливо перебуту нічку, підійти до зеркала і помилуватись собою, і таких речей на протязі дня і весь час дуже і дуже багато.

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

Для мене жіноче щастя - це сімя, добрий, люблячий чоловік, діти і здоровя... Можливо мої думки є банальними, але в цьому є наше щастя. Є у мене добра знайома, яка і роботу хорошу має, і матеріально забезпечена, та з чоловіком живуть як пес із котом...
    От жаліється вона завжди, що не зазнала із ним щастя, що не любить його, а живе з ним лише заради сина, який є єдиною її розрадою. А був би чоловік інший, то і щасливою була б ... Тому що не говоріть, але вибір другої половинки дужи впливає на подальше життя. Моя бабуся завжди казала, що найбільша наука - це вдало вийти заміж.

17. olevitska

olevitska New Member

Майже усі пишуть, що "жіноче щастя"...це сім"я, діти, чоловік, робота... , невже ви всі і справді так думаєте??? "Жіноче щастя" для мене це бути ЖІНКОЮ, а не посудомийкою, куховаркою, і роботом загалом....щось останнім часом я себе нажаль саме так почуваю....роботом, який зранку бігом п"є каву, старшого в садок, а далі варить миє чистить пере прасує, а ще з меншим погуляти....вірите інколи забуваюсь, що я жінка...мені в неділю навіть незручно на каблуках, в платті, з роспущеним волоссям, настільки цей такий ритм цілотижневий вибиває з колії... я все розумію, що ви маєте на увазі, але це швидше за все можна назвати "щасливою мамою"....важко в кількох словах сформувати таку глобальну думку, але для мене це все-таки почуватись жінкою-коханою, ніжною, дозволити собі бути слабкою, інколи капризною, інколи грайливою, цікавою, з іскорками в очах...

18. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Для мене щастя - це просто жити, радіти життю, бути коханою, дивитись як
    зростають мої діти і багато, багато ще всього...

Так, для мене це щастя, що я маю для кого готувати, прибирати, мити посуд і це абсолютно не мішає мені бути ЖІНКОЮ, бажаною жінкою.

19. Wonder

Wonder New Member

а для мене щастя - це мріяти
    (ну сімя однозначно теж :))

як приклад: рік назад в мене здійснились 3 найзаповітніші мрії, потім я впала в депресію, бо немала мрій :sad:

а тепер знову мрііііюююю:girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams:

20. Donner

Donner Member

Раз зажигают звйозди, значіт єто кому нібудь нужно:)

Раз існує термін "жіноче щєстє", значить на него був і є суспільний попит! Особливо в нас. Ану загляньте на сусідні теми, де є про насилля, залежність... Думається, що наш нарід часом, "щоби не наврочити", просто бажає "жіночого щєстя", де читається "щоби тебе чоловік не бив, не пив і хоч троха любив". Ну так є. Дуже вже часто зустрічаю таке розуміння, особливо в родичів з сіл. То така, знаєте, філологічно-містична штука. Наприклад, чого ведмідь є ведмедем, але його хата називається берлогою? Ну бо автентична назва звіра - "бер". Але наші предки боялися його так називати, щоби не прикликати до обійстя. То вигадали ведмідь - "той, хто відає, де є мід".