Що таке справжня любов

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем New Shrek, 1 Серпень 2007.

1. nastinka

nastinka Well-Known Member

Відповідь: Що таке справжня любов

признатись, розказати, хай сварить, але думаю зрозуміє)

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

В коханні почуття - це лише фундамент... Його тре вміти побудувати як будинок, цеглинку за цеглинкою, крок за кроком ....проявляючи терпіння, розуміння, ніжність, любов, ласку, турботу, повагу...

• Подобається Подобається x 9
  3. volk

volk Well-Known Member

СПРАВЖНЄ кохання, це те саме, що СПРАВЖНЄ пиво: натуральна основа + консерванти + вуглекислий газ + приваблива етикетка + рекламна акція.:cowboy:
    Синдром Ржевского-с.:)

• Подобається Подобається x 1
  4. nastinka

я вже проявляю терпіння 2 роки))) і мені признаюсь, це подобається))

• Подобається Подобається x 3
  5. SatYr

SatYr Well-Known Member

Файно написано :D :D :D я аж плачу :sad:

6. zet

zet Well-Known Member

Настоящая любовь - это легенда.. Мало кто видел, но все надеются на встречу.. ;)

• Подобається Подобається x 5
  7. nastinka

надія помирає останньою)))

8. Олена_ua

Олена_ua Active Member

Любов легше знайти, ніж уберегти.
    А ще вона має здатність змінюватись, дорослішати, набирати різних відтінків...

9. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Справжня...то коли ти не просто хочеш жити з цією людиною,а коли ти леден з нею вмерти...

• Подобається Подобається x 8
  10. шахрай

шахрай Active Member

Просто можна і не знайти єдине кохання свого життя.
    А хто знайде-той буде дуже щасливим.
    А думаю я так,тому що це аксіома,неписане правило,яке пояснити дуже важко.Я навіть не можу сказати чи я кохав по-справжньому,це тре відчути.Можливо ,наприклад в мене все ще попереду...

11. ГаЛоЧкА

хто шукає, той знаходить...............

Додано через 48 секунд
    звичайно:)

• Подобається Подобається x 2
  12. консультант

консультант Well-Known Member

Справжня любов - це явище резонансу, що виникає від хвилювання двох споріднених душ.

13. volk

volk Well-Known Member

Шахраю, я зіронізував тому, що не дуже добре розумію, що таке ота "справжня любов". Для мене кожна любов - справжня. Я ніколи не мав паралельно двох-трьох романів одночасно. І мені не доводилося вибирати, яка з них справжня. Просто, коли прийшла ота "справжня", вона залишилася, а всі інші лишилися в минулому.
    Знаю, що почуття гумору має межі...
    Але починає діставати оте постійне "справжнє" навколо нас. Справжня любов, справжня насолода, справжнє пиво, справжні дівчата, справжні львів"яни............. Є любов, є пиво, є дівчата, є львів"яни, - воно все справжнє.
    Або це називається іншими словами.

14. консультант

консультант Well-Known Member

А чого воно так дістає Вас...? Є любов справжня, значить є й фальшива.
    Волк, Вам що сьогодні в маршрутці на ногу наступили...?

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну вовк в дечому правий... забагато фальші довкола а нас переконують що все справжнє. Є фальшиві дівчата і шахроване пиво але є і справжні почуття.

Мій чоловік одного разу прийшов додому весь піднесений окрилений, до мене відносився ніжно і уважно а тоді розказав що його спонукало до зміни. В цей день він як і звичайно зранку весь замучений ішов вулицею Ню Йорка аби знайти де запарковане його авто і в нього сісти і поїхати на іншу роботу де його буде до.... кохана босова, яка не має чого вчепитись бо свого хлопа не має, то чіпається до мого. Я її одного разу чуть не послала, бо вона могла йому дзвонити в 5 ранку і обговорювати колір рушників в своїй ванні. :ireful1: Але менше з тим...

Того ранку коли він ішов до машини перед ним йшла одна закохана пара. Це були літні люди, років 70-80. Вони йшли тримаючись за ручки і тут чоловік звертаючись до жінки каже:
    - А я щось не пригадую, чи я тебе сьогодні зранку поцілував?
    На що вона йому кокетливо відповіла,
    - Ой... і я щось собі не пригадаю.

Після цих слів мужчина обняв жінку і міцно поцілував. Поцілунок був палкий і довгий. Потім вони знову взялись за руки і пішли далі.

Мій чоловік був в захопленні, бо від цих людей віяло теплом і аж ніяк не фальшем чи шахрайством.

• Подобається Подобається x 14
  16. smeet

smeet Well-Known Member

А Ви впевнений що Ваше справжнє кохання є обопільним?Ми часто думаємо,що ось воно справжнє,ми в сльозах і соплях,а на самому ділі нам підігрують,бо так треба.бо кожній жінці треба "состоятись " як жінці,прожити в сім"ї,щоб не бути самій.Я інколи чув розмови жінок,то з них зрозумів,що всі вони притворяються,вигадують велике кохання, а на самому ділі все набагато простіше-це бажання бути як всі,і якби не було Вас,був би хтось другий,не було б другого,був би хтось третій і було б життя, і було б :"Давй скоріше,бо я би вже спала".Ми мужчини просто все занадто ідеалізували, а жінки в цьому нам удачно підігрують,бо їм так вигідно.Все.:shutup:

Додано через 21 хвилину
    Щось мало незгідних,я чекав набагатобільше,бо правда -їїне дуже..............

17. Romko

Romko Black Member

Як де...

• Подобається Подобається x 2
  18. Hitiky

Hitiky Member

людина, яка здатна любити обовязково знайде свое кохання

і не раз :)

19. ГаЛоЧкА

........... це і є справжнє кохання............

Додано через 3 хвилини
    це Ви з чоловічого боку дивитесь, ..............
    подивіться з іншого, але не з протилежного- жіночого, а з верхнього, бо є різні ситуації і випадки, їх тут і не опишеш, бо все індивідуальне.
    і саме головне, не тре так обособлювати, і жаліти себе.

Додано через 9 хвилин
    Як на мене в кожного періоду життя кохання трактується по іншому, і сприймається по різному, просто тре вміти кохати.... і саме головне НЕ БОЯТИСЬ,,,,,,,

20. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Мені спав на думку ще один прояв справжньої любові - це коли тобі зранку долонькою по щоці і так тихенько:"Мама..."

• Подобається Подобається x 8