Що робити з коліками?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Вправний, 23 Травень 2009.

1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Що робити з коліками?

Нам переважно також допомагала циця, але були такі випадки, що син і цицю не міг взяти, так його боліло і викручувався в різні боки.

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Бувало і в нас таке. Але носила на руках, танцювала і одночасно прикладала до грудей. Різна акробатика була, але без мед.втручань обійшлись :)
    Як на мене, якщо дитина дуже неспокійна, часто плаче і не заспокоюється біля грудей, варто перевірити на стафілококк.

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

дівчата, а в який період у ваших малюків були кольки? і як ви розпізнали, що то вони? (то я на випадок коли чекати):girl_cool:

4. Люша

Люша Well-Known Member

прочитала і себе з малим згадала :), теж коліки таки були, що не засинав вдень, так я його стовпчиком до себе притискала, так щоб голівка на плече моє - і вальс по кімнаті танцювала 1-2-3, 1-2-3,:) так і заспокоювався (на щастя то тільки вдень було і десь протягом другого місяця його життя)

5. Aminka

Aminka New Member

у нас колики начались где то с 3 недели и продолжались до 4,5 месяцев,я думаю вы сразу узнаете что это колики,мой малый кричал,краснел,когда газики не отходили,стучал ножками,прижимал их к животику,бывало что грудь не брал.так животик мучал.Но у всех деток по разному,в основном проблемы с нормализацией кишечника до 3-4 месяцев.

6. olena

olena New Member

А у нас то почалось десь з трьох тижнів і продовжувалось до трьох місяців.особливо важко було вночі,десь з 11 до 2 години.Нас рятувала циця і ще я випускала газики звичайною піпеткою ,тільки скляною її частиною.Особисто я запарювала собі кріп,фенхель,а потім малеча отримувала їх з молочком.Лікар виписував еспумізан,але він нам не помагав,а у моєї знайомої в малого від нього була висипка.

7. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

От знаєте що найбільше образливо, коли місяць їж одну кашу з вареною телятиною і самим більшою лакомкою для тебе є печиво "Марія" з маслом, а тобі кажуть ти не слідкуєш за дієтою(це не особисто до вас).
    В суботу я почала вводити в свій раціон нарешті нові продукти, їла навіть холодець і згущене молоко і від суботи нам животик майже не болить, незнаю з чим це повязано, чи з тим що похрестили дитини, чи просто ми вже пережили цей період.

8. Муська

Муська Well-Known Member

Нам бабуся також пророкувала,що похрестите дитину і всі проблеми минуться:girl_devil: ,не помогло,баба дивувалась і чого би то:girl_haha:
    І до теми.В нас коліки почались десь на 10день після народження. Чаї не допомагали,трубочки частково. Давали еспумізан майже після кожного годування,робили легенький масажик животика,викладали на животик перед годуванням,клали тепленьку пеленку,носили на ручках. Тай так вот і боролись. Десь коло трьох місяців(як і пише книжка) все минулося.

9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А що заважало вам їсти різноманітну їжу від самого початку? Нащо було мучити себе?
    Які бздури:)

10. Оленка

Оленка Well-Known Member

Почитайте ці дві статті. Не можна себе так мучити. Вам ж потрібні вітаміни!!!
    http://www.malecha.org.ua/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=241
    http://www.malecha.org.ua/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=78

Я замітила, що коли я трошки зїм вареного бурчячка або печеного яблучка то і малому лекше на животику.

Останнє редагування: 20 Листопад 2009
  11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Це ваша думка, я до хрещення дитини відношуся серйозніше і вірю , що це все таки допомагає.

12. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Вот і ми вже стикнулись з проблемою "колікі", десь с 2 тижня життя, пробуєм еспумізан, чай з фенхелєм, массажі, піпєтку вже коли сильно мучається. Кажуть десь в 3 місяці пройде, чекаємо...

13. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

піпетку? це жостко. :sad:

ми перейшли на массажі, активні. багато на животі лежемо. ну циця звісно..Стає легше. Хоч спати почали. а от на вихідних вирішила борщ з томатом зварити, і хто зна чи то він чи щось інакше, може зміна погоди, тиск. але 2-ий день важко нам. то хочу зараз на ніч біфідумбактеріум спробувати.. А так важко що коли цицю їмо і тужимся і все на світі, і кричим, і викручуємся, і жах що..

Останнє редагування: 23 Листопад 2009
  14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Взагалі-то мені радили біфідум 5-6 ранку давати - тоді найсприятливіший час для розмноження тих бактерій .
    То скоро пройде. Коли дитинка їсть цицю їй легше тужитись, ніж без циці.

15. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

та я то помітила.. ніби як легше пукається їй..
    сьогодні і день в нас важкий.
    дякую слінгу.

та мені теж так сказали, :) причому цікаво вийшло, виписала педіатр, а як що до чого давати не сказала, чоловік купив в аптеці, теж без пояснень.
    Дякуючі випадковій "мамусі" (познайомилась на дворі), яка дала мені інструкцію та поділилась своїм досвідом. А от педіатору дзвоню.. А шо вам неясно по інструкції? І що ви хочете?

16. Відповідь: Що робити з коліками?

у мене те саме як і у Танюшки з малим....біфідуми купила і лакто купила...та не даю.

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Якщо в дитинки щось болить..

Я в шоці!!!
    Може я вже й не новоспечена мама, але кольки-це нормально! А труїти дитя хімією...
    В нас теж "педіатр" була ще той пацієнт кульпаркова.
    З кольками ми боролись простим способом-спускали газики піпеткою, грудне годування і лежання на татовому пузі. Все. Дехто каже, що це призводить до звикання-але нічого такого я не помітила, тільки полегшення дитині.

18. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Біля мене живе така мама що кольки лікує уколом но-шпи, і докажи її щось це лікар так сказав.

19. veronka

veronka зла друзя

:eek::eek::eek: а я себе за той Еспумізан картаю, що двічі давала...

20. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Може я шось в темі пропустила, але хочу спитати: невже ніхто при коліках дитини не дає якогось чайочку: з ромашки, фенхелю чи насіння кропу? Чи це бабусіні рецепти тепер?