Що робити з коліками?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Вправний, 23 Травень 2009.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Що робити з коліками?

можливо, боза повітрям йде молоко, тобто повітря немає як одразу вийти
    а просто повітря не заковтується, НІЯК, патамуштогладіолус

ярликів я не вішаю, просто прошу чистоти теорії
    не варто вводити поняття їдження повітря, бо почнуть всі своїх дітей *слухати* - їсть чи не їсть

менше звертати уваги і дитині буде легше

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ото щойно допетрала, що фізіологію фізикою називаю.
    Розумію, ну той звук чисто мені так виглядає.
    Попробую, але трудно.

3. Vika

Vika Well-Known Member

прикольно написали. розумію що вам аж ніяк не смішно, але я трошки посміялася.
    а в нас ще й крім вечірніх кольок і в ночі спокою нема, десь з 2 тижнів Павлик чогось в ночі встає і зо 2 год не спить. тлумиться, крягтить, плаче, мушу на руках носити щей підскакувати щоб часом Андрія не збудив, бо він дуже прикрий останнім часом і буде крик на цілу хату.
    Але мені дуже допомагає те що я ще вагітною настроїлася що легко не буде і ті складні перші місяці треба плачі перебути, а всім іншим насолоджуватися. тому на ті проблеми реагую спокійно, хіба часом фізичний стан підводить, сплю по 4 год на ніч, очі не відкриваються повністю.
    а в моєї Каті кольки були жахливі, такого крику ще ніколи не чула, і сподіваюся не почую. 2-3 год на ніч щодня. рівно в 3 місяці все як вітром здуло, як книжка пише.
    jalla, тримайтеся, нам ще не довго до полегшення.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

То саме.)) В мене старший сильний крикун був, ще й мав трохи проблем з неврологією, то реально кричав день і ніч. І що тут казати- з молодшим таки трохи легше в тому плані, бо в моменти, коли в животику затишя він спокійно собі або їсть, або балдіє біля мами. А Святик реально увесь час кричав. Чокнутися можна було.
    В нас зара кольки по годинах, найгірші починаючи з 21-ї вечора і до 2-ї приблизно ночі. То я знаю, що до тих пір треба добре сходити в туалет)), виконати всі мильно-рильні прцедури, бо далі точно не до того буде, а як не встигну, то хіба в ночі, от як нині в 3,10 год я пішла митися, переодягатися і вкладатися. Щоб поспати три години:girl_crazy:, бо там вже вставати пора.))

5. natorella

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Всьо, здаюсь.))))

7. natorella

жанно, хочу заспокоїти
    останні дні зі спанням і нічними чуваннями не тільки у мам грудних дітей
    в нас те саме
    але єдина відміннсть, то та, шомоя дитина сама встає і лазить по_ночах
    сьогодні от зранку пішов до бабусі спати
    то зірки,зміна сезону, блаблабла

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Одразу і мене заспокоїли))
    Бо в нас останні 3-4 ночі трохи тяжко, вертиться, не спиться дитині, циця щогодини. А вже так гарно спали по 2-3 год. А зараз повернулись до режиму, який був з народження...

9. invisible

invisible Well-Known Member

Це точно. Моя мала вчора ніби кави обпилася - по 3 години між снами "гуляла", хоча зазвичай вкладається через 2-2,5, спала 4 рази по 30 хвилин, хоча переважно має один довгий сон на 1-1,5-2 години і 2-3 короткі. На ніч співала, ледь заснула. Та і ниє цими днями значно більше. Бо переважно вранці після сну має хороший настрій і трохи лежить співає в ліжку, а то вже 2 дні одразу після прокидання ниє і на руки.

10. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Аналогічно, при тому шо синочок від народження в ночі спав добре, прокидався, їв і далі спав. А останні ночі дитину як підмінили: прокидається часто, трошки поїсть, крутиться, ніяк не може заснути, закриє очка, за хвильку знов будиться. А в день спить добре тільки на мені, або чоловікові, при чому спить майже весь день, такого теж не було

11. Barbie

Barbie Well-Known Member

З малим як таких коліків не було, мучив його животик звичайно, але не так як дівчатка пишуть, без концертів. Я пила щодня по 2-3 рази чай з фенхеля і ромашки, не знаю чи був ефект, але я в то вірила і пила:)

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ага, останні ночі важкі, тому я завбачливо скачую собі книжку, яка гарно затягує, Дарцю собі на живіт і так поки не заспокоїться і не засне.
    Сильні кольки в неї були раз, причому якраз після того як мене довели до стану "не будите во мне зверя", я мала температуру і два дні ніц не їла, тільки пила воду. Висновки напросились самі.
    Зараз часом животик її поболює, ну але вона покрехтить-покрутиться, попукає і далі все ок. Я на таке особливо увагу не звертаю, моє діло поносити-погріти. Коли зовсім ніяк заспокоїтись не може, то пеленаю і ношу, так заспокоюється швидше (то якщо на ніч), якщо вдень - в слінг.

13. natorella

мої перші лежачі місяці так пройшли
    книжка від всьог опомагає - мама не циклиться на *слуханні* дитини, відповідно дитина спокійніше засинає
    є таким чудовим і дієвим (хоча з т.з. багатьох некорисним) засобом була розмова по телефону. часто просто балакаєш з кимось, а тут - гля - авоно вже сопе;)

14. Lucky Universe

Lucky Universe New Member

Привіт усім. У мого синочка також були коліки, перепробували всі ліки і всі можливі дії. Ні Еспумізан Л, ні Дисфлатил, ні Бебінос, ні Інфакол, ні укропні водички, ні Хеппі Бебі НЕ ДОПОМАГАЛИ!!!

Але вичитала в журналі Коліпрев!!! Купили, дороге 95 грн в Знахарі, і результат на другий же день було видно. Купіть і дайте дитинці, мому синочку тільки це і допомогло, ну і ще звичайно я його на ручках тримаю і викладаю на животик перед годуванням, а після ношу стовпчиком поки не бекне.

Останнє редагування модератором: 9 Вересень 2013
  15. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Що за реклама...:girl_emo:

16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

на жаль, є діти, які тупо мають це перерости
    нам і Коліпрев не помагав

17. Lucky Universe

Lucky Universe New Member

Це не реклама, це я так написала на радощах що хоч щось допомогло моєму Іванку так не мучитись, бо ми з чоловіком як на нього дивились коли він був весь скривлений та зігнутий від болю, то серце мліло. А трубочки я боялась ставити, хіба як педіатр приходила, то я її просила це робити.

18. Sela

Sela New Member

я спочатку теж боялась ставити трубочку, але тільки вона нам і допомагає! 10 хв трубочки і спокійна ніч, шкода що я не одразу почала її використовувати....і бідна дитинка так мучилась....

19. natorella

а зараз вона прям тішиться шо їй постійно в попу шось пхають...

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

не зловживайте, бо можете нашкодити..