Що робити з коліками?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Вправний, 23 Травень 2009.

1. Neverland

Neverland Well-Known Member

Відповідь: Що робити з коліками?

Завтра дзвоню, бо то слінг подруги все ще, мій от щорйно принесли, як приперло то швиденько прнесли...
    А к довго коліки можуть тривати? В мене то "щастя" з 3 години дня.... :sad:

2. natorella

natorella Well-Known Member

по всякому
    в мене найдієвіше - то шкіра до шкіри

3. Neverland

Я вже по-всякому: і на живіт голенького, і ношу і на боку притискаю, і всеодно якийсь капець, хоч би поїв, а то мене заливає молоком... Щось нічого не помагає, хіба ще грілку не пробувала

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Нам свого часу дуже допомагала тепла (пропрасована) пеленка на животик, складена в кілька разів. Я тоді носила малого на руках, а чоловік час від часу прасував пеленку. Так і рятувались.

5. Anelija

Anelija New Member

нам від здуття допомогли краплі Хепі Бебі, Еспумізан мало що давав.

6. evyska

evyska New Member

ми теж мучимося від колік непомагае нічого.в аптеці порекомендували Лактомун-це наше спасіння.синуля неміг ні попукати ні покакати.а тепер вививае пів пакета лактомун і пукае і какае,а я радію!

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Гм-м-м...
    http://www.youtube.com/watch?v=80k1PiMJLlw

8. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Дівчатка сьогодні мені порадили давати від коліків такі каплі,Нукс вомика-Гомаккорд / Nux vomica-Homaccord,можливо хтось їх використовував,чи дійсно вони так хороше діють як говорять,і скільки грам можна в день давати окропної водички,коли дитині 2 тижні?Дякую.

9. natorella

такк - дайте ОКРОПУ!!!
    госпадііііііііііііііі

10. Neverland

В мене якась дивна ситуація. Вже 5 день в нас таке. Десь година 6 ранку малий починає вовтузитися уві сні: крутиться, тужиться... Так з годину. Десь в 7 встає і я даю груди, він трохи посмокче і злиться, тужиться, і це з грудьми в роті. Я при такому розкладі грудей дати не можу, забираю, пробую висадити - не какає. Носимось півгодини, трохи приспокоїться - даю знову груди до моменту поки не почне крутитися з ними в роті, тоді висаджую - какає і все проходить. Це що? Кольки? Чи покакати не може? Так перед кожним каканням, але зранку найдовше...

11. Златка

Златка Well-Known Member

коліки наші, коліки... каже наша педіатр, що як не будемо давати бактерії, то накричить собі Юстя пупкову грижу :girl_cool:

12. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а масажик?

13. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Ова! А це в ролику що за вуйко вусатий:bor: такі поради дає ?

14. natorella

доктар камаровскій
    такий вже брєд - його послухати, то коли в дитини коліки - тра покласти в холодильник на 3 дня поки не зголодніє

15. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК слінги від коліків не допоможуть. То брєд. Одназначна...
    Їх слухати - виходить на 3 роки в слінг на всі випадки життя рецепт.

16. Златка

Златка Well-Known Member

Ото ж бо й воно - а комусь легше рецептик з ліками і бактеріями виписати :girl_phone1:

17. Neverland

Не знаю... Ми мали якісь кольки такі в 2 тижні, що нічого не допомагало добу: ні масажі, ні лежання в мене на животі, ні носіння, абсолютно нічого, а коли вже через майже добу плачу і ліки не допомагали і температура піскочила і дитина була млява і біла, то ми погнали в лікарню, бо вдома не збивалась температура... Тепер я кольків боюсь як вогню:girl_mad: Хоча може тоді щось інше було, не знаю, але живіт в малого був надутий як барабан і він не давав нікому торкнутися того животика...
    А зараз я їм кріп жменями і кмин, наче допомагає, принаймні в дитини животик м"який і вередуєм тільки зранку перед тим як покакати. А бактерії і нам в лікарні прописали, але я не даю - має ж дитина сама навчитися пукати-какати без допомоги, а то потім як? Хоча баночку Хепі Бебі маю про всяк, щоб не було повтору історії тої.

18. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Коли в синочка були коліки, то не допомагав ні "Еспумізан", ні "Плантекс", ні тепла пеленка, ні масаж животика. Допомагало тільки животик(мій) до животика (малюка). І хиталися з ним ходячи по кімнаті. І якщо глибако вперед назад хитали він заспокоювався і засинав. Ми звали такі рухи "Кенгуру". Але було тяжко їх робити довго. Мінялись з чоловіком по черзі. І то падали з втоми. Дяка Богу, що коліки в дитини були лиш до місяця. А то думала - здуріємо.:crazy::crazy:

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Вав! А схемку траекторії не нарисуєте? Можна у Вікіпедію одразу...
    Нє?

Останнє редагування: 28 Серпень 2010
  20. Anelija

Anelija New Member

ми користувались газовідвідною трубочкою(якщо вже ніц не допомагало). Ефект мгновенний.