Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем Olma, 6 Липень 2009.

1. IraG

IraG Well-Known Member

Відповідь: Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

Шукала інформацію про пологові будинки і гугл знайшов посиденьки. Дитині вже більше 2 років, а я все тут зависаю. Вдячна форуму(форумчанкам) за підтримку грудного вигодовування і за безліч корисних порад!!!!

2. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А я шукала відгуки про парфуми,так і натрапила:girl_wink:

3. Laskava

Laskava New Member

Шукала що б такого приготувати повечеряти і натрапила на архів "Що ви сьогодні готуєте?" на ДП. Вперше побувала тоді тут і не могла відірватися.
    Мені тут дуже подобається атмосфера спілкування. :girl_tender:
    От і сама вирішила зареєструватися. :girl_bye:

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я знайшла посиденьки через Гугл, хотіла дати тут комерійне оголошення, яке дуже скоро видалили, так як я була новенька і поняття не мала, що тут до чого. Було пару конфліктиків з паном модератором, але піти звідси я вже не змогла, затягнуло. Купа інформації про те, що турбує, що де і як у Львові і якась домашня атмосфера.
    А щодо вагітності, завдяки якій більшість знайшло цей форум, то в мене було якраз навпаки. Завдяки дописам форумлянок я зрозуміла, яке то щастя - материнство. Так що до факту моєї вагітності, як це не смішно звучить, певним чином причетний форум :girl_tender:

5. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Мене сюди привела одна наша форумляночка Olenka!!! ВЕЛИКЕ ЇЙ ДЯКУЮ!!! І я дуже ража тому!!! Тут стільки хороших людей!!!! І ще я побачила, який "світ тісний" знайшла тут своїх знайомих і друзів!

6. Vona

Vona Member

Мене привела ЦІКАВІСТЬ. Перечитую кожного дня дописи, бо бачу велике вміння і бажання ділитися. Деколи щось дописую, бо також хочу поділитися своїми думками і знанями, які можливо комусь допоможуть!

7. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

А я шукала в Гуглі "Перші ознаки вагітності" і так я тут залишилась....
    Дужжжееееее багато інформації почерпнула для себе в усїх планах. Тут всі такі прості і добрі, турботливі....І величезна підтримка!!!!!!
    Дякую ВАМ!!!

8. Львів_янка

Львів_янка Well-Known Member

Сестричка Taska підсадила. Я кожнісінький день на форумі -перечитую різні темки- а от щось з відписуванням не складається:)

9. loreniya

loreniya Well-Known Member

на форум я попала через пошук, коли була вперше вагітна. Тоді так і не зареєструвалась.
    Вразила розповідь Уми про вагітність - прочитала все від початку зо два рази... Рішила що в роддомі також буду повсюди носити свою дитину з собою... Вагітність не вдалась... Тож завагітнівши вдруге я вже знала "куди" іти... Виявилось тепер це не розділ а окремий форум! Помалу цікавість перемогла, я зареєструвалась, інші гілки почала читати - не розчарувалась... Потім і рекламу свого бізнесу повішала - також не пожаліла і через два тижні затрати вернулись...
    Подобається що дописи змістовні, грамотно написані / ну опечатки то не в рахунок!/, аудиторія інтелегентна!!!

10. Viola

Viola Well-Known Member

Ой, і я піддамся масовому напівпсихозику і відпишусь в сій темі :)

Все почалося, мабуть, років зо 4 тому, ще з Львівського форуму... То вже потім ДП стали окремим форумом. Дуже тут мило, дійсно немов коліжанки собі зібрались попліткувати. То так радує, що львівські панночки і пані допомагають одна одній...

11. emelia

emelia New Member

А я ДУЖЕ хотіла поради однієї форумлянки,проте в неналежній формі до неї звернулась(на ТИ),ну мені і відповіли...:girl_blush2: заслужено відчитали.Але образа минула і я втягнулась:хоча б раз на день одним оком- я ТУТ!

12. Tygryk

Tygryk New Member

Мені посиденьки порадила моя подруга, теж форумляночка. Я була десь на сьомому місяці вагітності і шукала коляску для мого синочка. А там втянулася...Чесно кажучи спочатку більше цікавив розділ "Барахолка", бо треба було багато всякого для дитинки придбати. А тепер багато корисного для себе беру з порад і розповідей наших чарівних форумлянок. Згодом може і я чимось комусь допоможу.

13. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

На роботі коліжанка щось шукала і гугля послала її на посиденьки, потім показала мені. До речі ми були зареєстровані були обидві з одного компютера, бо тільки він один був підключений до нету. Добре що не забанили..

14. Molecule

Molecule New Member

Я про посиденьки на парі дізналася від викладача :) Якось зайшла розмова за форум,от він і запитав:" а ви дівчата на дівочих посиденьках зареєстровані?" От мені і цікаво стало, зайшла до Вас, а у Вас виявляється цікаво,от тому я й тут.

15. agalinka

agalinka Active Member

А я шукала консультантів з ГВ у Львові, от тут і знайшла, а потім пішло-поїхало, все що треба, можна знайти тут на форумі - ще один Гугіль:girl_haha:

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Чи "Аукро"..? [​IMG]

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

ага:d23:
    А ми готувалися до весілля, шукала відгуки про ресторани, весільні салони і так через ту саму Гуглю і вийшла на ДП, тепер я тут :girl_claping:

18. Kecan

Kecan New Member

А мені вже давно коліжанка говорила, що з задоволенням засиджується на ДП. А потім братова зареєструвалася і мене затягнула.
    А мене забанили (сказали "клон") і тепер зареєстрована під ніком братової, але користуюся лише я. Але завжди на роботі включені ДП і дуже люблю почитати різні дописи, поспілкуватися. Коротше, класно тут в нас:girl_in_love:

19. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

а показав мені ДП чоловік, він шукав в неті інфо - цікавився вагітністю, спільними пологами...знайшов тут теми і мені дав почитати, так я тут і залишилась

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Для мене буде більш актуальним питанням "Що привело Вас на ЛФ", оскільки на час моєї реєстрації "Посиденьок" не було!

В той час я була вагітна, десь місяць 4-5, шукала інфу по вагітності і ГВ! На форумах ніколи не сиділа, але цей мене затягнув з ногами, особливо тема Для майбутніх мам! Моїй вагітній голові бракувало спілкування з пузатіками, а тут його хоч відбавляй!:girl_claping: