Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем Olma, 6 Липень 2009.

1. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Відповідь: Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

От і я "підсіла" на Посиденьки :)
    А почалось все досить банально. З малечку мріяла про довге і пишне волосся. Товаришка собі таке наростила, а мене мучила цікавість. В пошуках інформації любий Ґуґл привів мене сюди.
    Правда, за короткий час, я захлинаючись в потоці тем (навіть забула за чим прийшла) віднайшла саме ті в яких мені цікаво. Та ні, МЕГА ЦІКАВО!!!

2. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Я з ЛФ ще. Потім ми були вагітні і обоє читали відповідні гілки, правда тільки під моїм логіном (дружина писати не має коли, та і читає тільки епізодично). Потім мені хтось скинув лінк на відгук про мене у весільній гілці і я ще на неї підписався. Дуже корисно мати такий фідбек.
    Недавно підчепив ще тему домашнього випікання хліба.
    Ну і оце здається всі мої основні інтереси тут (в яких гілках ще дружина пасеться я не слідкую :)).

3. meros

meros New Member

я шукала місце, де можна щось цікави купити і продати непотрібне, та поки не получається!!!! :sad:

4. poputochka

poputochka Well-Known Member

Я,коли пішла в декрет шукала щось про пологові будинки, потім про візочки, далі про щеплення. Спочатку на "Малечі",потім тут (дякуючи гуглу). Спочатку цікаво було читати, потім захотілось втрутитись в розмову. І затягло...Часу інет з"їдає купу,але купа задоволення.

5. Муська

Муська Well-Known Member

Мене привела вагітність.Шукала відгуки про пологові будинки.На той час на ДП було трохи мало інформації,тому навіть і нереєструвалась. І взагалі щось мені спочатку не дуже сподобався форум:confused:
    Друге пришестя було коли вирішила зареєструватись:girl_smile:,сама незнаю чому. Почала трошки більше читати. Але згодом знову ж таки закинула.
    А потім народила синочка:). Головне моє бажання на той час було,щоб годувати малого виключно грудьми і чим подовше. Але не склалось, як гадалось. Відходила досить довго від пологів, тому спочатку і молока було мало,малий погано смоктав,"добрі" люди порекомендували догодовувати сумішю,що і успішно почала робити,раз на добу догодовувала. Але від того молока ставало ще менше,малий плакав,почала вже два рази догодовувати......Знову полізла в нет на ДП допомоги шукати,щоб повернути повноцінне годування грудьми.
    На щастя успішно це зробила. Дуже дякую усім форумчанкам за дописи,дякую консультантамГВ за відповіді.Ви врятували ще одне малятко від сумішей.

6. Skrynya

Skrynya Member

І в мене те саме... А ще читала історії про пологи бо дуже боялась... Потім деякий час не заходила, бо дитина була маленькою, а тепер кожен день я тут! :)

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

а я тепер кожен день - вирішила наперід все про дітей прочитати!

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мене привела тема "Як нарешті стати мамою?". Побачила ще багато цікавих тем, в яких би хотілося брати участь в обговоренні, тож зареєструвалася:)

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я спочатку натрапила в пошуку на Львівський форум. Я збиралася записуватися в Євроспорт, але цікаво було почитати думки людей про якість послуг, про чистоту басейну, так як для мене саме басейн був найважливішим і які ще варіанти у Львові є. Не скажу, що там я дістала інформацію, яку шукала, але зате натрапила на Дівочі посиденьки, де вже мене зацікавили спочатку розділи про косметику, а потім і все решта. Тут і залишилася.А в Євроспорт я таки записалася, чим дуже задоволена ще досі.

10. MaryF

MaryF Well-Known Member

і мене привела вагітність

11. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

бачу більшість наших форумляночок сюди привела вагітність, планування.
    і я сюди попала вагітною, довго була просто гостем, читала...читала...і вирішила зареєструватись)

12. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

А я давно читала багато форумів і ніде не реєструвалась, в більшості це були російські форуми. І от одного дня я просто в пошуку ввела Форум у Львові, пошук знайшов декілька форумів, серед них був Центрик і Львівські посиденьки. Спочатку я зареєструвалась в Центрику, але там такий негатив, якісь вони зовсім не дружні. Потім я зареєструвалась на Посиденьках, але нічого не писала, просто читала і від цього форуму я отримала настільки багато позитиву, всі такі дружні і переживають один за одного, що мені захотілось писати і заходити сюди частіше, тепер я заходжу кожного дня, навіть якщо часу зовсім трошки:girl_tender:

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

по тій самій причині зареєструвалась :girl_flirt:, але тепер інтереси збільшуються і постійно "сиджу" на Посиденьках:girl_curtsey:

14. sofcja

sofcja Member

а я нечайно в одну з тем попала - через Гугл)
    от і сподобався форум мені........

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А я шукала собі швею! І знайшла у вас Адріасю! Та й лишилася тут... :girl_smile: У вас тут затишно!

16. Darcy

Darcy Well-Known Member

А мене на Посиденьки "підсадила" подруга з роботи. Найцікавіше те, що вона напів-активна, тобто, зареєструвалась, активно читає, але нічого не пише... А я втягнулась :girl_haha:

17. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Довго думала як я попала на ЛФ і тільки тепер згадала. Я шукала інформацію про контрацепцію і натрапила на допис Кsani яку я вже знала по ЖЖ і вже особисто бо разом були на курсах ПМРП в УКУ, потім побачила і інших знайомих із ЖЖ і так я залишилася бо тут дуже багато однодумців, а це завжди приємно :).

Правда Кsani того не знає але коли я реєструвалася (це був такий проблемний період для реєстрації на ЛФ) то тоді було потрібно вказати якогось користувача ЛФ для чого я вже не пам'ятаю але я вказала її :)

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я шукала через гугл відгуки про туш,що купила в Брокарді......і завдяки цій туші мене "втягнуло" в посиденьки :)

19. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

я теж коли була вагітна мала багато вільного часу і цікавилась всім пов"язаним з вагітністю,родами і т.п. багато сиділа в інтернеті і тоді натрапила на ДП.

20. Katrine

Katrine Member

а мені коханий дав завдання знайти інформацію про найпопулярніші туристичні об"єкти Львова, так мене і закинуло на посиденьки:). Чоловік завжди скеровує до доброго:girl_wink:!