Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем Olma, 6 Липень 2009.

1. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Відповідь: Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

А я шукала чорний ліфчик для годування. Мені коліжнака сказала що тут можна замовити. З цього і почалося.
    В мережі більше 5 років і це перший і останній мій форум. Більше люблю спілкуватися в реалі з знайомими

• Подобається Подобається x 4
  2. Veronicka

Veronicka Active Member

і я потрапила через покупку ,продаж! тому що коли сидиш в декреті- то не дуже маєш час бігати по базарах і магазинах,а купувати через нет дуже зручно ! та і по цінах суттево відрізняється ! от так я сюди і потрапила.

• Подобається Подобається x 2
  3. Улянка

Улянка Well-Known Member

А я завдяки гілочці для майбутніх мам. Якось попала через гугл тільки завагітніла і перечитала темку, потім зареєструвалась і тепер не уявляю як то на форумі не повисіти хоч півгодинки за день:)

• Подобається Подобається x 8
  4. kristina

kristina Well-Known Member

а я шукала весільного фотографа, правда то ще було на ЛФ, дискутувала з Вадимом, тоді ще пам!ятаю Вілтіс уверено шукала фотографа, потім довго не заходила на ЛФ, а коли згадала, то мені дало посилання на ДП , спочатку багато читала, по всіх розділах, а потім вже і дописувати почала. Тепер практично кожен день тут:)

• Подобається Подобається x 6
  5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

я також щось шукала, але вже й не пригадаю що, здається про радіобазар інформацію (години та дні роботи), так і потрапила на ЛФ, побачила форум і забула за чим прийшла... А згодом утворилися посиденьки...

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

А мене цікавила інформація щодо вагітності пологів - коліжанка порадила почитати тут... Ото сидю, штудіюю)))

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

І мене, які і багатьох, сюди привів брак інформації щодо вагітності і пологів. Як тільки дізналася, що вагітна, то почала шукати інформацію. Натрапила на Львівський форум. Довго сиділа на гілці "Для майбутніх мам", де дізналася багато. Найважливішим фактором було те, що дівчата писали не лише теорію, а писали про реалії вагітності та пологів саме у Львові. А вже згодом почала читати інші гілки.
    До речі, це також єдиний форум, на якому я зависла

8. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Колись сестра розповідала (з таким захопленням:girl_crazy:)про Посиденьки, що я не втрималася і якось зайшла почитати. Побачила весільну тему, яка мені якраз тоді і знадобилася. Довго читала, не наважуючись зареєструватись, але коли мене розпирала цікавість про один із залів (про який до того ще ніхто не згадував) вирішила зареєструватися, щоб задати одне запитаннячко, але запитань вийшло трошки більше:girl_crazy:
    Потім я вирішила піти з перспективної, але дуже нервової роботи і довго ввагалася чи мені це робити. Тому весь час проводила на Посиденьках. Пішла. І завдяки Посиденькам знайшла й нову роботу:girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  9. Svetik

Svetik Well-Known Member

А я шукала гуртки для дитини і знайшла тут всю необхідну мені інформацію:girl_claping: В результаті дитина вже другий рік ходить на танці, а як тільки маю вільну хвилинку одразу на Посиденьки :girl_smile:

10. pIRAtka

pIRAtka Well-Known Member

Я шукала цікаву компанію, частинкю якої хотілося б стати. Поки що - посиденьки найліпша розрада в моєму житті :):girl_in_love:

11. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

А я потрапила завдяки знайомій порадила, що можна корисного прочитати. А спочаткв найбільше мене зацікавила тема"Щеплення немовлят", а потім далі погортала, побочала що тут ще є і мене дуже сподобався сайт я зрозуміла що і порадять і підтримують і вирішила зареєструватись!!!!

12. Люша

Люша Well-Known Member

Саме цікаве, що я потрапила сюди продаючи велосипед малого. До речі це була перша річ у житті, що я продала :). Тепер ось через майже рік, теж вирішила взятися до комерції. І якщо чесно, дуже цього соромлюся. Хоча і закінчила у свій час торгівельний технікум, навіть десь посвідчення продавця валяється. :)
    А так я тут буваю лише на лікарняних з малим. Більше напевне читаю, ніж пишу.

• Подобається Подобається x 3
  13. levandivka

levandivka З яйцями...

Ги...
    Побачив у статистиці:
    Рекорд одночасного перебування - 338 відвідувачів. Це було 30.10.2009 о 15:22.

Кіко народу ПАНІКА привела... :cowboy:

14. Julietta

Julietta Member

Організація весілля:)
    Хоча я тепер постійно "вишу" на сторінках "весілля, весілля", думаю згодом моє коло зацікавлень збільшиться, адже життя постійно ставить нові задачі, а на Посиденьках можна знайти вихід!

15. levandivka

levandivka З яйцями...

О!
    ГВ можете одразу починати!
    Поки вичитаєте - народите.

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я давненько читала. Ще як вагітність тільки наступила, потрапила в розділ "Пузата хата". Але тільки як Гість. А зареєструвалась зовсім недавно. Дозріла:girl_cool:

17. Julietta

Julietta Member

Ну для початку мені потрібно завагітніти :girl_haha::girl_cool:

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Тоді прочитати гілку ГВ не встигнете...:xaxa:

Кажуть, дурне діло - не хитре...

Останнє редагування: 1 Листопад 2009
  19. Julietta

Julietta Member

Зрозуміла. Вже починаю опрацьовувати :cowboy: :girl_haha:

20. In4a

In4a Well-Known Member

Десь на другому місяці вагітності шукала щось (вже і не пам"ятаю що, може про пологи...:girl_crazy:) Спочатку читала тільки "Пузату хату", трохи пізніше - "Немовлята", потім зареєструвалась; як пішла в декрет то і інші теми стала читати... А зараз як наркоманка :girl_crazy: НЕ МОЖУ І ДНЯ БЕЗ ПОСИДЕНЬОК!!! :girl_cray: