Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем Olma, 6 Липень 2009.

1. Женя23

Женя23 New Member

Відповідь: Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

А мені порадила знайома, каже дуже класний сайт,можна знайти все що хочеш, от я і зайшла.....і не можу вийти

• Подобається Подобається x 3
  2. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Я одного разу шукала в гуглі про парфуми і наткнулася випадково на цей форум. Тоді це, по-моєм, ще була гілка Львівського форуму. Потім кума-Бородінка щось мені розказувала про рейтинг шкіл і сказала, щоб я на якомусь львівському форумі собі подивилася і спитала людей про все, що мене цікавить. Якось так дивно співпало, що першою була сторінка з дописами Лілі Романової. Чомусь я відразу по цьому ніку зрозуміла, про яку Лілю йдеться.:girl_spruce_up: А ще в деяких гілках були фотки. Коротше, я майже цілий день сиділа і клацала. Шукала її дописи і фотографії. Отак провчилася з людиною 5 років і не знала, що вона така мудра, добра і хороша людина. З усіх її дописів якийсь такий линув спокій, тепло, і головне мудрість!!! Я була просто в дикому захваті!!! Тепер мені інколи шкода, що її нема в Україні... І мені дуже соромно, що я мало з нею спілкувалася, коли вона жила у Львові... Але надіюся, що попереду ще довге життя і все виправиться.

• Подобається Подобається x 6
  3. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Мені MUCHACHA про ДП всі вуха прожужала:) Там стільки цікавої ін-ції, там все що хочеш,... Я зайшла раз, другий, все перечитувала, за всіх плануючих переживала, про діток все читала і нарешті не втрималась та зареєструвалась

• Подобається Подобається x 4
  4. Златка

Златка Well-Known Member

А я ЛФ знайшла як плануюча мамуся :girl_in_dreams: То був той час, коли зареєструватись можна було тільки за запрошенням когось із форумлян :girl_cray: і то була трагедія! читати і ні 5 копійок не вставити. Я про форум прожужжала всім вуха, а як на зло ніхто серед друзів, знайомих, знайомих знайомих не був тут зареєстрований то вже тепер я присадила на ДП своїх подруг :girl_curtsey: . Але я дочекалась вільної реєстрації і є тут :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  5. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Власне-власне і мені вуха теж прожужала:):):), то я відношусь також до подруг, яких на ДП присадила Златка!:)

6. tania

tania Well-Known Member

Шукала щось про пологи і потрапила на якийсь форум. А потім хто зна як (як кажуть методом научного тика) потрапила на ДП. Сподобалося вот і залишилася.

• Подобається Подобається x 1
  7. Танюша

Танюша Well-Known Member

Будучи вагітною шукала теми про роддоми, скільки коштують пологи, про малявок і їх болячки, а після родів не до того було. Аж цього літа моя кумася Танюня розказує мені, що вона "на посиденьках, та й на посиденьках", дай думаю і я собі "посиджу", зайшла, а в пам'яті щолк - нагадалось як читала (чи то в ДП , чи то в ЛФ)про пологи в дома від пана Левандівки і що я тут теж зареєстрована. Ну, десь згодину промудохалась, поки логін та пароль помогли згадати модератори, "теперка сиджу тут в своє повне задоволення", правда більше читаю ніж пишу, але ще все по-переду. Хай живуть "ПОСИДЕНЬКИ"!!!!! УРА!!!)))))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  8. Oddly

Oddly Well-Known Member

і я ще під час декрету на ЛФ натрапила (про дитину шукала щось), тоді ще ДП не було. але теми були. знайшла, що треба і забула. я зазвичай на форумах не сиділа.
    потім побачила знайомих - тобто здогадалася за дописами, хто і що - а це вже азарт. цікаво було слідкувати
    багато що видозмінилося, але кожен може знайти щось для себе
    на ЛФ теж буває цікаво - але раніше було цікавіше. і там більше сперечаються. це форум для "постійних клієнтів" так би мовити. деколи після роботи дещо напрягає
    а тут - для розрядки, для відпочинку можна почитувати, без напрягу. тут безпосередніші дописи :girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

От і я теж. А на ЛФ мене "привів" Romko - сказав чоловікові, що от є такий сайт, а чоловік сказав мені:girl_smile:. Ну, я і підсіла:girl_smile:.

10. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Так само. Всі кругом страшили-страшили і цінами і відношенням. Перший раз зайшла на роботі, почитала трохи, а потім підсіла, коли вже була в декретній відпустці.

11. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

я на ДП перейшла з ЛФ, а на ЛФ потрапила через гілку "Крила надії"
    спочатку після розділення форумів на Посиденьки не ходила, дулася :girl_haha:
    потім передулася, зачиталася, ну а з пузіком без Посиденьок вже ніяк

• Подобається Подобається x 11
  12. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Ума мене "підсадила", не попередивши про побічну дію в вигляді залежності!:girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
  13. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

А я не пам’ятаю вже, що мене привело на ДП. Щось я шукала і нагуглила собі цей сайт...

14. Tanyunya

Читаю тему і виникає підозра, що це несанкціонована реклама Гугля:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 8
  15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Нєа
    Просто то є така штука, як рейтинг сайту в пошукових системах.
    Якшо сайт написаний грамотно і з оптимізацією, то в пошуку буде виходити мінімум в топ-10. Це залежить від маси критеріїв, в тому числі і від оновлення, і від кількості відвідувачів. З тієї ж причини і маємо "Барахолку". На таких сайтах легше продавати рекламу.

16. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Чого ж не повірить? Я саме так потрапила на ЛФ. Здогадувалась що в нашому місті має бути сайт чи форум, теж гуглю спитала про то - і знайшла. Ну а звідти - на ДП :girl_cool:

17. Tanyunya

Дівкииииии, та я пожартуваааала!!!!!!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

18. irys214

irys214 Well-Known Member

А я шукала відгуки про ПБ Львова, коли треба було визначитись, де народжувати. Так я потрапила на ДП, зареєструвалась і знайшла для себе дууууууужееееее багато корисної інформації про вагітність, пологи, догляд за дітками.
    Так що дякую "Мамочкам з досвідом" за корисні поради і підтримку!

19. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Мені так подобається - "шукала інфу про ПБ, знайшла ЛФ, ну а там вже і на ДП" ... Це наш шифр такий для своїх? :girl_cool: :girl_haha:

20. La esposa

La esposa Moderator

А що то таке - ЛФ?