Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем Olma, 6 Липень 2009.

1. Lingerie

Lingerie New Member

Відповідь: Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

І я по тій же причині попала на "посиденьки" і за порадою подруги;)
    тепер без "посиденьок" як без їжі!

2. terezka

terezka котяка-вишивака

а я прийшла з дівчачої спільноти в livejournal, вже не пам"ятаю що там обговорювали, але хтось порадив Посиденьки, от я й пішла дивитись сюди, так і залишилась

3. Відповідь: Що привело Вас на "Посиденьки"? :)

І мене на Посиденьйи привела вагітність. Оскільки, вагітність була перша, дещо проблемна, і на той час ніхто окрім чоловіка про неї не знав, то через пошук я шукала відповідь на всі питання. Пізніше зрозуміла, що відповіді на всі мої питання є на Посиденьках у відповідному розділі. Посиденьки, для мене, своєрідна енциклопедія.

4. mermaid

mermaid Member

Я випадково потрапила коли шукала інформацію про проїздний документ для дитини..

5. gaby

gaby Member

А я щось, здається з техніки, шукала в неті і потрапила на барахолку, стало цікаво і в інші рубрики позаходити, а потім виникло бажання дати пораду (теж вже не пам"ятаю кому і яку) от так і зареєструвалася.

6. Музик

Музик Мартуська

сиділа вдома сама, хворіла, бракувало спілкування, почала шукати що б почитати, зайшла... і затягло

7. Mavra

Mavra New Member

Мене привела тема про спільне проживання до одруження. Рік була пасивним читачем, а потім зареєстувалася. :girl_claping:

8. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Шукала в гуглі комбінезон для дитини. Кинуло мене на барахолку. А тут гляди - форум: і такий львівський, і такий рідний.
    Переглянула - стільки корисних статей: до кольору, до вибору. От і я стала дописувати по-тихенько, хоч раніше на жодних форумах не реєструвалася.

P.S. Комбінезон таки купила. Дуже задоволена))

9. Sitara

Sitara Active Member

А я гуглила гуртовню квітів. Попала на Посиденьки. Також довгий час була тільки читачем, а недавно зареєструвалась. І тепер я тут постійно.

10. Raven

Raven Мама малятка

Я сташно захотіла мацьопу, чоловік сказав, шо то ше рано. Зайшла на ДП почитала страшилки про пологи. Попустило :pardon::pardon:. Зате тепер знаю куди на курси ходити буду і до якого лікаря звернуся).

11. Kofein

Kofein New Member

Вперше почула про посидиньки від свого викладача, потім моя подруга зарєєструвалась. Після чого я почала заходити як читачка і близько за тиждень також зареєструвалась:girl_wink:

12. Wonder

Wonder New Member

а я, а я коли щось шукала в неті, постійно натикалась на ссилки з цього форуму :)
    от і вирішила зареєструватись :girl_dance:

(тільки от імя собі довго вибирала, бо щось усі були зайняті постійно :girl_impossible:)

13. Wonder

Wonder New Member

а я, а я коли щось шукала в неті, постійно натикалась на ссилки з цього форуму :)
    от і вирішила зареєструватись :girl_dance:

(тільки от імя собі довго вибирала, бо щось усі були зайняті постійно :girl_impossible:)

14. Lacy

Lacy New Member

Шукала, де можна поспілкуватися українською мовою, адже я живу в російськомовнiй області і в побуті спілкуюся виключно по-російськи.Дякувати Богу, знайшла "Дівочі посиденьки"!

15. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я натрапила випадково через пошук на схвальні відгуки про лікаря, що приймала в мене перші пологи. Оскільки була іншої думки :diablo: і страшенно хотіла розказати про це всьому світу, - зареєструвалась. Довго не думаючи, написала в першій же темі, що стосувалась медицини. Я абсолютно не знала, що таке форум, де шукати правила... Через деякий час була здивована, що в мене якесь порушення, називається оффтоп:shok:sad:шо воно таке?)

Останнє редагування: 25 Листопад 2010
  16. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

А я вагітною шукала возика для малого. Була дуже рада, що закинуло в тему про возики, адже я раніше на форумах не сиділа, і бачила тільки інтернет магазини. А тут почитати можна відгуки людей, які дійсно пишуть плюси і мінуси у використанні. Та й у багатьох питаннях мені форум поміг. Одна популіризація ГВ чого тільки варта! Проблем з ГВ не було, тому може і не було, бо знала правила успішного ГВ дякуючи форуму.

17. Vialka

Vialka New Member

Стала цікавитись Львівським мама-нетом, і випадково нагуглила...

18. Melinda

Melinda Active Member

Щось шукала і натрапила, з давненька вже в гості заходила, а тепер і зареєстувалась.

19. Donata

Donata Active Member

мене чоловік підсадив, для спільних закупів, а тут виявилось ще стільки всього, тепер вже аж не радий: що знов на Посиденьках? :connie_pull-pigtail Інші форуми мене так не зачепили, а тут я надовго оселилась, стільки всього корисногооо та й для душі теж :girl_yes2:

20. Amrita

Amrita Member

До нас на роботу влаштувалася нова дівчина - вона порадила... Спочатку просто читала, а потім захотілося і дописати дещо...:smile:
    Тепер постійно сиджу тут - дуже подобається ...:girl_wink: