Що прикрашає дівчину?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зачарована, 11 Листопад 2007.

1. Vona

Vona Member

Відповідь: Що прикрашає дівчину?

2. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

Одних скромність, інших авантюрність! А декого просто шляпка! :)

3. Dmutrivna

Dmutrivna New Member

to rostcrew згодна з Вами, що один з головних елементів, що має прикрашати жінку, то є розум!!!

4. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

доброта як вже не раз писали-така яка йде від серця а не від того що людина себе змушує бути доброю бо так треба.

легкість характеру-не зациклюватись на поганому а завжди шукати позитив чи хоча б щось приємне в ситуації

5. Редвумен

Редвумен Active Member

Доглянутість, праця над собою

6. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Я теж з цим згідна, що жіночність приваблює чоловіків. Не раз чула компліменти- "ти така жіночна", один не міг підібрати слово правильне, сказав "ти така дівчинка, дівчинка" :girl_haha: тобто їм хочеться нами піклуватись і захищати )) ну і зокрема, скромність прикрашає! провірено :girl_tender: А також розділяю думку Зачарована :girl_wink:

7. TOlka

TOlka New Member

Чомусь чоловіки все рівняють алкоголем. Мене, власне, думка "напідпитку" не хвилює.

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

а ще жінку прикрашає тихий ніжний голос)))(тоді не знаю, що чоловікам в мені подобається - коли я весела, то виражаю свій настрій досить гучно)))

8. allja

allja Well-Known Member

Цілком згідна! А одяг і косметика не тільки можуть прикрашати, але і робити не красивим(якщо не вміти це правильно використовувати) часто зустрічаю дівчат років 13-15, котрі хочуть за допомогою одягу прикрасити себе, а виходить навпаки! Сумно на таке дивитися!!!!:girl_sad:
    Як на мене то звичайно зовнішній вигляд відіграє найголовнішу роль у судженні людей про нас, але й внутрішні, душевні якості відіграють надзвичайно важливу роль у нашому житті!
    Але кожному своє...:girl_curtsey::girl_smile:

9. Snigunka

Snigunka New Member

а на мю думку, дівчину прикрашає скромність, жіночнісь, турбота!:girl_yes2: так як дівчата зараз себе поводять мене гнітить( це не всіх стосується) просто молодь стала дуже відверто себе поводити, що немі ніяково біля них..:girl_impossible:

10. MOROCCO

MOROCCO New Member

Цілком згідна з Snigunka. Зараз часто можна почути, що скромність не в моді. Але та розкутість яка панує серед сучасної молоді переходить всі рамки. Скромність прикрашала і буде прикрашати завжди!
    А ще дівчат, прикрашає природність...

11. Kiss

Kiss Well-Known Member

Тут мушу з Вами не погодитись....іноді тої природності може бути забагато...Чому ж ми тоді боремось з "рослинністю" на нашому тілі????:girl_smile::girl_smile:

12. MOROCCO

MOROCCO New Member

:girl_yes: Я не про ту природність, я про природність в поведінці. Тому що гра на публіку лише все псує...
    А зі зайвою "рослинністю" звісно ж потрібно боротись...

13. Kiss

Kiss Well-Known Member

На рахунок цього цілком і повністю згідна, комфортно людина почуває себе лише тоді, коли є такою,як є насправді...А гра на публіку тримає людину скованою,і про яке справжнє прикрашання можна думати.

14. cocktail disco

cocktail disco New Member

Однозначно, для мене, а ще живість, гарні руки і почуття гумору. Одним словом не мукла.

15. Kiss

Kiss Well-Known Member

А "мукла" це хто??????????????:girl_haha:

16. Peri

Peri New Member

...не перечитала всю гілочку,але сподіваюся,що про привітність,врівноваженість,почуття гумору(не чорне!) вже говорилося:)

Мені подобається,коли у очах горять іскорки,у серці - добро,в поведінці - природність,у словах - виваженість.
    ...але...дуже прикрашає жартівливість:)
    ...на мою думку:)

17. cocktail disco

cocktail disco New Member

ось вам мукли: [​IMG]
    :download:

18. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Мамадорогая.. ото мукла на друій фотці зліва.... :girl_crazy:мєчта пластичного хірурга... і психіатра.
    Гарне слово, треба запам"ятати:girl_crazy:
    Доречі, про те, що прикрашає дівчину, як на мене, треба казати з точки зору тих очей, в котрих влна хоче видаватися гарною (в усіх розуміннях). Тобто в очах майбутніх свекрів - надійна, хазяйновита, вихована; в очах хлопця на байку - безстрашна, впевнена; в очах художника - витончена "Муза"..... звичайно це стандартні банальнсті, але вважати, що тебе прикрасить натуральність, якщо ти хочеш зацікавити гота (ну от згадалися вони мені:girl_crazy:) це безнадійно у 99% випадків.
    В моїх особисто очах, дівчину прикрашає впевненість у собі (не пуста самовпевненість, а внутрішня стабільність) вся решта тоді виглядає органічно.

19. Kiss

Kiss Well-Known Member

ОГО.....Мамцю рідна... Шо це???? мда....... слів бракує)))))) Тепер буду знати,як то називається......:girl_crazy:

20. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Звичайно,якщо правильно підібрати одяг і макіяж,можна підкреслити достоїнства і приховати недостатки і навпаки,але зараз буду говорити про інше.Прикрашає дівчину,на мою думку,щирість,чуйність,акуратність.А не можу терпіти вульгарності в поведінці і одязі і штучності(або іншими словами наіграності):girl_crazy: