Що прикрашає дівчину?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зачарована, 11 Листопад 2007.

1. Dolma

Dolma Well-Known Member

Відповідь: Що прикрашає дівчину?

Справжність, тобто натуральність, природність. А також розум, добре серце, привітність, а головне - загадка, щось особливе, це часто називають родзинкою ;)

2. lydmila

lydmila Well-Known Member

...головне ,щоб воно НЕ БУЛО нище пояса..... :)

3. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Чому так думаєте? Он у мене нижче пояса, аж до дупці, а знаєте, яка я красива ? ;)

4. Волошка

Волошка Well-Known Member

Кожна дівчина може бути гарною, якщо повірить в свою красу сама та намагатиметься її підтримувати.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Як на мене дівчину прикрашає охайність, а ще хороший смак. Приємно бачити дівчат які розуміють що вартує одягати, а що ні і тут справа зовсім не про гроші. Дівчат прикрашає мікс гордості та легковажності при умові розуміння дівчиною межі між цими якостями. А ще дівчину прикрашає статний, галантний чоловік поруч.Хоча......тут можна стати і ....його прикрасою)))))))!

6. Skrynya

Skrynya Member

Дівчину прикрашає впевненість у собі! Мудрість і ще пів кіло косметики і тонна оригінального стильного одягу!!!:girl_crazy:

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Чому ж? Хіба сільська дівчина, немаючи "тонни оригінального і стильного одягу" не красива, якщо в її очах і серці доброта?.. Дивишся в очі простенької, скромної сільської дівчини, а там - океан тепла, ніжності, добра... Ооо! Така дівчина зачарує будь-якого парабка!:) Прикрашає дівчину, доброта і щирість.

8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Дівчину прикрашає жіночність і ніжність, витонченість рис обличчя. Інколи дивишся на миле, ніжне личко, з тонкими рисами обличчя, наповнене ніжності і спокою - і думаєш -оце так жіночність, як приємно подивитись!

9. Romko

Romko Black Member

От...насмілюсь висловити свіжу,неординарну і оригінальну думку...на то,що прикрашає...:shy:
    Скромність...внутрішнє тепло...і смак...о...:rolleyes:

10. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Назва теми як з журналу для п’ятнадцятилітніх... і на жаль, найбільше пасує відповідь Галі у стразах - стрази.

Бо ті мабуть прикрасять кожну.

На відміну від довгого волосся, наприклад. )

11. Skrynya

Skrynya Member

Дівчата ви за зачаровуванням "парабка" забули про почуття гумору! Теж між іншим непогана прикраса!!! В кожного свій смак! Кожному своє!

12. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК у сільської є бабусина скриня! Фолк - завжди стильний. Нє?

13. loreniya

loreniya Well-Known Member

мені здається що даною фразою ви ображаєте дівчат з села!!! В нас вже не той час щоб дівчина в селі не мала доступу до стильного одягу і до косметики. Всі ми ходимо в одязі, бо ми люди, то чим поганий підібріний зі смаком комплектик? А косметика то не всесвітнє зло, а засіб не розчинитися на фоні теперішнього яскравого світу - кольорові бігборди, яскраві машини, фотки моделей на кожному кроці - природня краса - то старт, фора яку дав Бог перед іншими. Але підкреслити, добавити - коли є така можливість, чому ні?
    Та і дівчина з міста може мати в очах океан ніжності...

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ну чого ви так?.. Я немала на увазі нікого ображати... Адже сама теж майже з села... Я просто кажу, що для мене не є критерієм якоїсь красоти саме одяг, тим паче стильний, адже і скромний одяг може гарно виглядати на дівчині. Я просто висловилася, що вважаю, що дівчину прикрашає не одяг, а те що є в серці.

15. носик

носик New Member

Прикрашає природність без всяких масок,щирість та посмішка...а далі трішки макіяжу,який підреслить красу, а не зіпсує та те у чому почуваєтесь впевнено

16. Волошка

Кращої прикраси годі й шукати! Якщо дівчина природня, не ховається за масками і не робить з себе того, ким не є, то вона почувається впевненою у своїй красі, розумових здібностях, успішності і т.д. А це діє як магніт...

17. носик

носик New Member

Не варто гнатися за кимось і повторяти його дії та вчинки.Варто дивитися на життя своїми очима і бути собою."справжня краса-це коли нема нічого зайвого"

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Тільки душа показує реальну красу людини!

19. Волошка

Бо буває, що ззовні людина гарно одягнена, причесана, одним словом "милує око", а насправді є підлою, заздрісною, непорядною. Від таких людей хочеться тікати.
    Так і з дівчатами. Якщо для них головне не почуття, а розмір гаманця хлопця, то рано чи пізно вони відштовхнуть його від себе цим. Одним словом, потрібно бути щирою з людьми.

20. Damka

Damka миється в бані

Кохаете свою дружину це дуже гарне почуття:girl_cray::girl_cray:

[