Що прикрашає дівчину?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зачарована, 11 Листопад 2007.

1. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Відповідь: Що прикрашає дівчину?

Жінка чи дівчина... тут суттєвої різниці для цієї теми немає, незалежно від віку ми хочемо бути привабливими. Найголовнішим є гармонія зовнішнього і внутрішнього світу людини.:)
    А загалом наші прикраси - це щира усмішка, добрий дитячий погляд, наша наївність, помірна скромність та впевненість в собі , в своїй привабливості і неповторності. :)

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК я і не ганяю. Живу я тут. :xaxa:

Згадав, як виглядаєте Ви, Лебідко....
    Неповторна.... :shy:

3. Shulya

Shulya New Member

гадаю,дівчину прикрашають щасливі очі...і посмішка....мусить бути гарна хода і постава...тоді така панянка і привертає до себе увагу....
    звичайно! одяг...взуття,прикраси- все це має значення...і потрібно вміти усім цим користуватись....бо інколи бачиш дівчат,жіночок гарно вбраними,а не приваблюють,не зачіпають.........

• Подобається Подобається x 2
  4. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

я думаю що найважливіше - це природність :)

5. levandivka

levandivka З яйцями...

А я вже подумав, стрази...

• Подобається Подобається x 3
  6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Дівчину - ЖІНКА.:) Кожна дівчина це - жінка... А жінку прикрашає все до купи - і розум, і очі, і усмішка, і зовнішній вигляд (одяг тощо), і поведінка, і вміння бути "Періс Хілтон" - все разом і прикращає її!

"Гріх, якщо жінка, виглядає менш красивою, ніж могла би бути." М. Сервантес

7. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

стрази теж можуть прикрашати, якщо з розумом їх вбрати :)

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Глянув нік... :padonak:
    Нік може прикрашати (якщо не пшесадний).

Наспівуючи:
    Na Kleparowi, za rogatkami,
    Mieszkała sobi z rodzicielami
    Piękna jak anioł, gruba jak kiszka -
    Na imię miała panna Franciszka

Останнє редагування: 13 Березень 2009
  9. Natalia

Natalia Well-Known Member

Що прикрашає? Думаю, що в першу чергу дівчина має бути охайною і акуратною. А ще, якщо вдягнена в тому, що дійсно їй підходить і личить, трошки косметики - і взагалі красуня.

10. zetta

zetta Well-Known Member

Якщо відкинути природню красу, шарм,харизму...так сказати то з чим народжуються....

То за будь яких умов, статусів,світського становища і тд.... прикрашає-ухоженість,чистоплотність,поведінка......а все інше набувне.

• Подобається Подобається x 1
  11. Natalo4ka

Natalo4ka Well-Known Member

хоч - не хоч, а зовнішність оманлива.
    дівчина, жінка - це поєданння внутрішньої краси, розуму, терпіння і купи інших речей.
    тому дякуємо природі за те, чим нас наділила, а реальним людям - за те, якими ми є

12. bora

bora Well-Known Member

Звісно стаття відноситься більше до теми такого собі першого враження... Але якщо врахувати що хтось пише про те, що про декого з першого погляду формується погана думка, буде актуально і тут.

А щодо дівчини.. Це таки питання до чоловіків.. Для них ж бо стараємось:)

Останнє редагування: 23 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Боро, +10000..n за попередній допис!
    Ніби про себе читаю.. особливо про помилку переваги.. не щодо матеріальних речей, але і те буває.. оцінюєш людину по одному, і на основі цього - загальне враження... але якщо свою ворожість і подібне ще можливо контролювати(якщо старатись взагалі погане ставлення виключити зі своїх відношень до людей), то отаке ставлення інших присутнє... і буває не можеш достукатись ло тієї людини, бо вона вважає, що ти для неї занизько або зависоко за щаблем:sad:

помилка відношення теж гостре питання.. і я співчуваю людям,які отим страждають - думаю тут прихований комплекс неповноцінності... всі ми любимо, як нас хвалять... для мене похвала від майже незнайомої людини - пересторога, а від близької - щирість...
    недавно довелось спілкуватись із старшою жінкою яка завуальовано вихвалювала як у неї все добре і тп.. в мене не було настрою їй в тому підсобити, та й то було б не підбадьорення, а просто нещиро... тому як вона не старалася, всерівно не виходило вийти на належній їй рівень... опісля ця жінка так рознервувалася, що почала свій гнів виливати на інших... жах..

привабливість - то дійсно підсвідомо... але якщо спробувати якнайбільше усміхатися і радіти, то негатив в інших швидко зникає...:)

14. Iskra

Iskra Well-Known Member

"...Кто разгадает женщину - тот сможет постичь жизнь". як дивно, що всю сутність жінок можна вмістити в одну фразу! (до речі, це зробив відомий доктор філософії і психології іт.Антоніо Менегетті).
    так от. про жінок. їхньою (нашою) особливістю є те, що ми маємо щось таке, що притаманне лише нам - своєрідна таємниця. І її наявність проявляється у всьому: наших жестах, рухах, мові... що нас прикрашає? хм...аби не зовсім привідкривати завісу до нашої маленької таємниці, назву лише кілька речей. це інтелект, УСМІШКА, своєрідна ніжність (у всьому!), гарні мешти, почуття гумору і вміння завжди підтримати розмову (навіть, якщо не дуже орієнтуєшся в темі - є запасний варіант - див.виділений підпункт :) )

15. Kiss

Kiss Well-Known Member

Мама каже,що скромність))))))))))))))))))))))

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Як казала, моя одна з улюблених актрис Лія Ахеджакова - "Скромность в моём возрасте- это порок...":xaxa::xaxa::xaxa:

17. амелі

амелі Well-Known Member

Як казав мій викладач в універі -"скромність прикрашає,коли немає інших прикрас".

• Подобається Подобається x 5
  18. angelok

angelok Active Member

на мою думку дівчину прикрашае її своерідність...тому що кожна з нас різна і по своєму красива, загадкова і цікава....ми всі різні.....от саме це нас прикрашае....от ця наша загадковість

19. Wikk

Wikk Member

Жінку прикрашає жіночність))) Не треба бути чи намагатися схожою на чоловіків,потрібно бути самою собою, якщо подобається футбол,охота, рибалка-будь ласка, але нав*язувати це собі ,тільки тому щоб сподобатися чоловікові-не потрібно!

20. Knopka

Knopka Well-Known Member

Згодна 100% - жінку прикрашає жіночність, а ще вміння усе робити природно, не награно і не штучно.

• Подобається Подобається x 1