Що прикрашає дівчину?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зачарована, 11 Листопад 2007.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Що прикрашає дівчину?

про особисті якості не йдеться:)
    про гламур, манеру і стиль одягу і тп..

2. kati

kati Well-Known Member

згідна,виглядата як Періс,не означає мати такі самі мізки:)

• Подобається Подобається x 5
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Скажемо так, мені не подобається ні те, ні друге.
    Не те в мене спрямування.
    Але про смаки явно сперечатись не буду :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

згідна:) її менера одягатись і не в мому смаку,
    але прихильниць у неї більше ніж в будь-кого з відомих дівчаток..
    особисто в мене нема зразочків "для подражанія"... скорше можу назвати журнали, що репрезентують мій стиль, але не людину:)

• Подобається Подобається x 1
  5. kati

kati Well-Known Member

:y::y::y::y::y:

• Подобається Подобається x 7
  6. Нюта

Нюта Well-Known Member

Ще існує таке поняття як "запах жінки". В ній може бути нічого особливого, а мущини мліють!!!!! Це ж самці!!!!! А ми самки! І від природи ми тваринки! Тому і поведінка така ж! Не тільки у цьому випадку!:cowboy:

7. Marianka

Marianka Well-Known Member

:xaxa::xaxa: Не дуже люблю коли вживають подібні слова, це трохи дико, нагадує 90р. до н.е :) Жінку прикрашає скромність, здоровий глузд та ямочки на щічках або підборідді :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

закохані очі і лагідна усмішка, ну і звісно ж куди без почуття гумору :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  9. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Дівчину прикрашає жіночність !!!
    :):):)

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Я б казав, "ДІВОчність" :xaxa:

Жінка і дівчина - різні терміни, різний статус, різні й прикраси.
    Нє?

Клятий Водоканал... :cesored:

• Подобається Подобається x 6
  11. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Можливо терміни і різні, але єство чи то у дівчинки, чи то у жінки одне !!!:)

Останнє редагування модератором: 13 Листопад 2009
  12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Люба дівчина(Жінка)-повинна знати собі ціну,бути впевненою в собі, мати гарне почуття гумору,і достатньо розуму щоб все це гарно підкреслювати!

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Не буду сперечатися, чи одне "єство" :xaxa:
    Одне знаю точно: з віком (/стажем, /статусом, /...) багато змінюється.

• Подобається Подобається x 2
  14. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Не буду багато спериатися, тим більше в такій дискуії, але цінності залишаються і з віком !!!:)

15. levandivka

levandivka З яйцями...

У Вас в профілі "вік" правильно вказаний? :xaxa:

16. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А у Вас в профі вік правильний???
    Бо якщо так - то для такого "дядька" по форумах ганяти, то вже занадто...:scare:

17. Марточька

Марточька Active Member

дівчину(жінку) прикрашає врівноваженість, ніжність, почуття гумору... Готовність допомогти, розуміння...

18. Irusya

Irusya Well-Known Member

Сьогодні їхала з роботи в поїзді, поряд сиділи студентки і "прикрашалися" вульгарними розмовами, пивом і час-від-часу виходили "прикрашатися" дзигарами, а коли поверталися, то ще "прикрашали" все навкруг сигаретним запахом :bad:. Чи пасує дівчині сигарета? Цікава їхня думка на цю тему, правда.

П.С. В кожного свої пріорітети і цінності

• Подобається Подобається x 3
  19. Tasia

Tasia Well-Known Member

Це напевно, більше в тему до гумору, але напишу тут.. Я завжди думала, що жінку дуже прикрашає довге гарне волосся (в мене коротке). І ось недавно їхали ми з чоловіком у маршрутці і зайшла дівчина з таким довгим, хвилястим, нижче попи... Я почала заздрісно обдивлятися, а чоловік каже: Боже ж мій, як подумаю, що така волосина може попасти в борщ!:):)
    Після того ледве я доїхала..

По темі - дівчині цигарки, на мою думку, аж ніяк не пасують. Всі мої знайомі чоловіки говорять, що їх дратує як дівчина курить. Правда, деякі індивідууми розказують, що це гарно, коли жінка курить "красиво". Описати ж цей процес їм важко:)
    А якщо ще ширше по темі - то і зовнішність, і внутрішній світ дуже важливі. Думаю, не може подобатися дуже розумна-ніжна-чуйна, але недоглянута і відверто негарна.. І навпаки.

• Подобається Подобається x 3
  20. Marianka

Marianka Well-Known Member

Я думаю, що немає такого поняття як негарна жінка, як кажуть на кожний товар є свій покупець. Часто жінки самі нехочуть змінюватися, вважають себе негарними і відмахуються та нехай буде вже так як є. Вірю, що з будь якої жінки можна зробити супер кралечку, треба просто мати бажання. Плюс з віком чоловіки звертають увагу не лише на красу, це не є найголовніший показник у виборі собі дівчини чи дружини для більш зрілішого чоловіка, власне тут вже перевага надається більше внутрішньому світу, розуму і т.д. Те, що чоловікам подобається у 18-25 з часом змінюється, рано чи пізно кожному з нас потрібна стабільність, впевненість у іншій людині, а не просто гарна гламурна обгортка :)

На рахунок куріння, чомусь в 16-20 років власне коли перехідний вік всі дівчата вважають, що це круто курити..суджу по собі, оскільки сама була такою, з віком це проходить, в один день відкриваєш очі і думаєш, що крім того, що цигарки гублять твоє здоров'я, користі та крутизни вони тобі не додають. Знаю дуже багато хлопців, серед них немає таких, щоб подобалося їм, коли дівчина курить, можливо вони більш свідоміші просто. Нерозумію, як може подобатися чоловікам, те що приносить шкоду здоров'ю, а особливо жіночому...

Останнє редагування: 11 Березень 2009