Що почитати майбутнім мамам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем bubamara, 25 Січень 2011.

1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Що почитати майбутнім мамам

то що коротше, то може, але особисто мені
    набагато "слабша" книжка ніж

2. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

модливо і так, я більше з практичної точки зору вибирала. Та й я мала стільки літератури, що тому Діку не дала ради)))

3. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

я теж скачала в інеті, кину Вам в ПП лінк. там можна вибрати формат, в якому скачувати. як на мене, дуже легко читається книга, все зрозуміло пояснено. я не читала книги від свічадо, але читала деякі інші та ходила на курси і бачу, що дуже багато взято саме у Дік-Ріда.

4. La esposa

La esposa Moderator

Може не зовсім "почитати"... але порадьте якесь кіно про пологи? таке, щоб можна було з чоловіком глянути, щоб розповідали не тільки про фізіологію, а і про роль чоловіка, підтримку і т.д...?

5. La esposa

La esposa Moderator

А ще, підкажіть мені добру книжку про ГВ, яку можна закинути в телефон чи планшет? натрапила на сайт з гіфками, як правильно прикладати, але ще б тексту хотілося))

6. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

з чоловіком переглядали 3 диски Школи народжувати - йому цієї інформації було достатньо

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

не пам*ятаю чи постила тут цей фільм. чудове кіно про діток. дуже раджу!
    Малыши / Bébé(s) / Bebe(s) / Babies 2010
    http://www.ex.ua/2146313

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

і ще гарне французьке кыно, так би мовити, засноване на реальних подіях
    Життя перед життям / L'odyssee de la vie (2005) TVRip
    http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=583

8. La esposa

La esposa Moderator

сиджу якраз, дивлюся - супер!

9. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

"дочитала" Дік-Ріда "Роды без страха". читала, чесно кажучи по діагоналі. спочатку цікаво, про дихання. потім про те, що боятись не можна. все. більше для себе нічого цікавого не знайшла. книжка розрахована на мед персонал. остання глава взагалі автобіографія. цього взагалі не читала

10. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Чи хтось зустрічав в продажу перекладену вже книжку "Відроджені пологи" Одена? І де її можна придбати якщо так? А ще чи є українською "Пологи без страху"?

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

Коли була вагітною, дивилася англійський реаліті-серіал One born every minute. Камери встановлені в госпіталі, реальні пари, реальні акушерки і все показано в реальному часі. Мені дуже подобалося, рекомендую.

12. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

http://7promeniv.com.ua/vahitnist-t...i-polohy/1378-kupyty-knyhu-vidrodzheni-polohy ось тут

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

http://ru.close-to-heart.com/?p=2354#_

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ото відео про пологи навприсядки я дивилась кілька разів підчас вагітності Вірусею. І під кінець в мене не лишилось сумнівів, що я сама народжуватиму саме так. Отої опори для рук їхньої реально бракувало, а в цілому - це дійсно дуже зручно і, на мою думку, найменш травматично

14. GIS

GIS Well-Known Member

теж таке дивлюсь по ТЛС), пізнавально , але деколи страшно :shy:
    А ще читаю величезну книжку Комаровського "Здоров'я дитини та здоровий глузд її батьків" - рекомендую однозначно. Там про вагітність мало, а ось про новонароджених, їх здоровя та логічну поведінку батьків- багацько)

15. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

а потім бажано Мендельсон Роберт С. "Как вырастить ребенка здоровым вопреки врачам."

16. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Прочитала книжку "В ожидании малыша" У. і М. Сірс. Мені дуже сподобалась книжка, почала читати її в останньому триместрі. До прочитання я боялася, нічого не розуміла, знала окремі факти, це все в голові було так розкидано. А ця книжка розставила все по поличках. Післа прочитання вся інформація посортувалася. Страх зник, в теорії я знаю, що робити. Як розрізнити справжні перейми від тренувальних. Які можуть бути відчуття в тому чи іншому періоді. Корисні поради. І головне, простою і зрозумілою мовою написано.Рекомендую книжку.
    А от книжку "Роди без страху" я скачала, почала читати, але багато пропускала, бо більше водичка в цій книжці, на мою думку! Практичних і корисних порад не знайшла, а тільки всюди "болі не має при пологах", "це лише уява жінки", "достатньо розслабитися і зробити масаж і все пройде". Навіть до кінця читати не захотілося.

17. wenecja

wenecja New Member

Я прочитала Комаровського "Здоров'я дитини та здоровий глузд його родичів" - сподобалась, тому що в нього нормальний підхід до цих справ, який співпадає з моїм ))), зараз читаю подружжя Сірс "Ваш малюк від народження до двох років", книга цікава (900 стор.) але на початку багато такого, що можна пропустити і що потім повторюється в окремих розділах. В загальному цікаво та пізнавально. Дуже сподобалось про службу прання багаторазових підгузок. Відразу собі це уявила у наших реаліях)))).

18. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

аналогічно читала ці книги і час від часу перечитую теми, які починають нас цікавити
    також можу порекомендувати книгу Наталії Стенкова "Ви і ваш малюк" - окрім стандартних тем, є опис ігор та руханок якими можна займатися дітьми з першого їх місяця народження та практичні поради як дати лікарства, рецепти меню для малюків від 1 року і т.д.

19. Відповідь: Що почитати майбутнім мамам

Ми читаємо Сірзів і Комаровського. При чому чоловік Сірзів читає попереду мене і мені розповідає що там далі:girl_wink:)))

20. Isa

Isa Well-Known Member

А мені щось Сірзи так собі, ще з самого початку перечила всю книжку, то дуже вже, як на мене, банально і постійно повторюється одне і теж саме...написані очевидні речі... от ніяк не доберусь до книжок Свічадо, по відгуках бачу, що дійсно хороші книжки...а ще можете щось порадити на рахунок купання немовля, які можна книжки почитати на цю тематику?