Що почитати майбутнім мамам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем bubamara, 25 Січень 2011.

1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Що почитати майбутнім мамам

натрапила на підбірку книжок для матусь і татусів. хочу поділитися, може комусь згодиться http://www.ex.ua/view/4495727?r=4495470

2. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Сьогодні одна хороша мамочка порадили мені почитати книжку про виховання дітей, яку вона перечитувала декілька разів.
    Джон Грэй "Дети с небес".
    Скачала, бум штудіювати:dance:

3. Gudz

Gudz New Member

Прочитала вже "Вчимося народжувати" Свічадо,читаю "Вчимося годувати грудьми".Дуже цікаві і повчальні книжки:girl_smile:

4. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Цілком згідна про характеристику цих книг. Я також прочитала "Вчимось народжувати" і починаю читати "Вчимось годувати грудьми".
    Також читала Комаровського "Здоровя дитини і здоровий глузд її батьків" - багато практичних моментів вказано.
    Книжка Оксани Гаврилів "Євробейбі-немовлятко. Що варто знати сучасним батькам" містить інформацію про те, як доглядають за немовлям і виховують дітей у німецькомовних країнах - деякі тези суперечать нашим стереотипам, але заставляють задуматися.
    Елізабет Фенвік "Мати і дитина" - гарна книжка з кольоровими сторінками, але як на мене, то вона для американського способу життя адаптована.
    Ще в інтернеті знайшла кілька електронних книг стосовно вагітності і пологів (У.Сірз, Д. Чопра і т.д.) - якщо комусь буде необхідно, можу скинути на пошту файл.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Ооо, забула про ці иіні-книжечки.
    Справді для душі.
    Хто матиме можливість, то обов"язково їх прочитайте;)

5. Ленка

Ленка Well-Known Member

Підкажіть будь - ласка чи можна десь скачати "Вчимося народжувати" Свічадо,"Вчимося годувати грудьми".? Бо шукаю, шось не можу знайти, але дуже хотілось б прочитати їх)))

6. Gudz

Gudz New Member

Мабуть в неті їх незнайти... я купувала.

7. Irysochka

Я теж не зустрічала в електронному варіанті цих книг, сама купувала в магазині Свічадо на Винниченка.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені вони зовсім не пішли...

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

замовте поштою, якщо не зручно йти самому в книгарню. вони не дорогі.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

деколи їх продають при церквах, які проводять по них курси
    напр. Церква Ольги та Єлизавети

11. Lingerie

Lingerie New Member

А хтось читав Леонида Рошаля "Ваш ребенок.Как уберечь"?

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

І сама маю ці книжки і вже стільки їх роздарувала коліжанкам!!! Вони того варті, щоб їх мати не просто скачані, а як годиться )))
    то справжні довідники, добре мати їх завжди під рукою.
    До речі, дуже шкодую, що "Вчимося годувати грудьми" я змогла прочитати вже, коли доні було декілька місяців, було в мене багато до того часу запитань, на які все ж знайшла вичерпну відповідь у цій книзі.

13. Irysochka

Привіт!
    Цими днями читаю книжку Комаровського "Здоров’я дитини і здоровий глузд її родичів". Зміст книжки інформативний, цікавий, практичний і головне підходить нашому менталітету.
    Рада, що почала читати розділи про немовлят і загалом про спосіб життя дитини ще до її народження - оскільки знаючи тепер певні принципи можна уникнути багатьох помилок в збереженні здоров’ї дитини, яким наділила природа.

14. Кіцюня

Кіцюня New Member

Дівчата хто може дати перексерити книжки "Вчимося народжувати" Свічадо,"Вчимося годувати грудьми".

15. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

дешевше і вигляд кращий буде купити

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

у мене є, можу дати,якщо ще актуально

17. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Читаю "Роды без страха" Дік-Ріда, мені дуже подобається. Я так розумію, він був першим, хто почав пропагувати природні пологи (ще в 30-ті роки), але його ідеї спочатку були дуже критично зустрінуті, але зараз це все підтверджено експерементально і науково обгрунтовано.

У мене питання до тих, хто читав книжки від Свічадо і Дік-Ріда: чи там висвітлюються ті самі ідеї, тільки в наших українських реаліях?

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Чи може хтось продати свою чи дати почитати, бо не знайшла ніде

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

Свічадо - значно коротше, в основному практичні поради, зарядка, типи дихання. але є одна глава про оце замкнене коло страх - затиснення - біль (чи як там, я вже добре не памятаю).

20. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

я скачувала в неті, але все не прочитала, практичніше і коротше було Свічадо "Вчимось народжувати" і " Вчимося годувати грудьми". Але хто любить і має час читати...