Що можна, а що не можна пити вагітній?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 10 Січень 2010.

1. romawka

romawka Member

Відповідь: Що можна, а що не можна пити вагітній?

Мені лікарка дозволила пити копацил, казала, що гірше терпіти головний біль!

2. invisible

invisible Well-Known Member

Я пила парацетамол, він ніби вважається більш безпечним для вагітних.

3. Amarillis

Amarillis New Member

Наскільки мені відомо до складу цитраму входить аспірин який не рекомендовано при вагітності. Мені моя лікарка дозволила Нюровен коли зуб мудрості видалили на 20 тижні.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

А антибіотики з мігренню чи нервом що спільного мають?

5. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

А скажіть чи можна колоти знеболюючий укол при пломбуванні зуба, у 1 триместрі?

6. Brenda

Brenda Member

Ні, в першому не можна. Або пломбувати в другому триместрі: можна з якоюсь анестезією, яка допустима для вагітних або ж без анестезії. Я не вагітна вже, але годую дитину, то мені вчора робили пломбу без анестезії... а коли була вагітна, то лікарка навіть не хотіла братись...

7. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

не варто, якщо немає гострої необхідності, як і робити рентген. краще почекати до 2 триместру, там найбезпечніше. і то бажано, щоб був легший укол, чи то без адреналіну, чи з нижчим його вмістом...

8. Amilada

Amilada Well-Known Member

Скільки вагітним можна молока? Чи не впливає воно на засвоення фолієвої к.?

9. invisible

invisible Well-Known Member

Хм, ніколи не задумувалася, пила скільки хотіла. І взагалі молочного багато їла. Просто споживати продукти, що містять кальцій, треба окремо від продуктів, що містять залізо, і мабуть те саме стосується і фолієвої кислоти.

10. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, моя подруга хвилюється - а якщо укол знеболюючого був зроблений, коли вона ще не знала, що вагітна - ще до затримки на терміні 2-3 тижня, які можуть бути наслідки???

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

абсолютно ніяких не має бути. до певного терміну (півтора місяця кажись ) на дитинку ніц не впливає. я теж пила зі Златою всякі фервекси, як ще не знала що вагітна

12. strochka

strochka Member

я взагалі пройшла повний курс антибіотика і всієї лікувальної терапії(хоча перед тим зробила тест, бо ми сподівалися на приліт лелеки:))після того як закінчила лікування дізналася, що на третьому тижні:girl_dance:

13. uliana

uliana Well-Known Member

ви мене втішили,бо досі картаю себе за те,що пила чуть не кожен день ліки від тиску і головної болі(

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І я лікувала довго незрозумілу "запальну" температуру 37,5 і слабість всякими амізонами. А потім виявилось, що то Ромчик в пузі поселився, того і температура.
    Потім вичитала, що амізон в першому триместрі протипоказаний взагалі.

Ну але:

• Подобається Подобається x 1
  15. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А як на рахунок чаю з смородинового варення? Я його останнім часом стабільно разів 2 на день полюбляю. Стараюсь таким чином відмовитись від звичайних чаїв.

16. siriuska

siriuska Member

Я чай з смородинового і малинового варення пила коли прихворіла, за кілька днів здавала кров на гемоглобін, то він був вищий на 8 одиниць ніж при прийманні таблеток для підвищення гемоглобіну.

• Смішно Смішно x 1
  17. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Що скажете про ПРИРОДНІЙ кальцій? Хтось пив?! Про рибячий жир?! Кажуть дуже корисно, що природній кальцій це не той що в аптеці... Ніби добре зараз попиту (1триместр) потім через перерву знову.

18. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А то який кальцій? Їжте сир і інші продукти багаті кальцієм, це точно буде корисно.

19. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

щодо кальцію, то це треба консультуватися з гінекологом, він то корисний, але треба точно знати, коли і скільки пити- твердий сир, кисломолочка- то має бути кожен день (якщо не через силу їсти, звичайно)

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

я думала, що то тема про алкоголь))))) Тоді її правильніше назвати: "що ви заживали".

Так-так, літреди мені пояснили, що таблетк і ліки ми "заживаємо", "зажили"... блін, щось я вже зашилась із тими словами. Надо менше пить)

• мімімі мімімі x 1