Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  2. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дратують, ні, просто, виводять з себе люди, які приходять до мене в кабінет просто для того, щоб подивитися в вікно (бо в них вікна немає) і поговорити нєочьом. І знає ж при цьому, зараза така, що я в мене повно роботи і я не буду розмову підтримувати, та ні ж! Стоїть і говорить сама з собою, або щось собі мугикає. І нічого не діє: ні натяки, ні прямий текст. :girl_devil:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Almariel

Almariel Well-Known Member

Зачиняйтеся на ключ, а як комусь треба прийти - хай дзвонять чи пишуть і озвучують причину.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

4. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Та от, власне, зачиняюся, але ця людина має надзвичайну "чуйку" і приходить саме тоді, коли відчинено.

5. raspberry

raspberry Well-Known Member

Дратують люди, яким би тільки потриндіти і роздати вказівки. А як приходиться до діла, то вони мегазайняті. І то фігня, що там зайнятістю навіть не пахне. А реально зайняті все вирулюють:girl_devil:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

@raspberry реально зайняті вирулюють завжди. Це така правда життя. Чим більше зайнятий, тим більше встигаєш. Але і в результаті більше досягаєш. Головне таки не забувати робити паузи, бо без відпочинку толку буде мало.

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Просто ненавиджу плагіат; моніторинг чужої роботи, переписки із метою подальшого збагачення без ризиків.
    Шкода, що доводиться розчаровуватися в людях, яких вважав адекватними..

8. iragonzales

iragonzales В декреті

а це називається комерційна таємниця, яку варто берегти як зіницю ока. А бажаючих халяви, міліон.

9. Emka

Emka Active Member

погортала тему.. дівчата щиро співчуваю:sad: я от вчора так роздратувалась шо аж плани на цілий день спустила коту під хвіст - треба було у справах до мед інституту на 10 ранку, я собі так файно вийшла в 8 40 на озупинку на окружній шоб на 138 сісти. І в результаі в 9,40 коли мимо зупинки проїхало більше 10 маршруток, в тому числі навіть тих які їдуть просто до універу , а не далі, 3 тролейбуси і один зупинився ,але туди хіба з розгону забігати і мняти всіх . при тому що в одному з них їхала подруга і казала шо один 138 міг точно зупинитись бо ззаду було ше достатньо місця, а він проїхав просто !!!!!!! я просто "псіханула", розвернулась і пішла до дому, і ше й на чоловіка визвірилась :facepalm: от мене то бісить страшенно, бо то не перший раз вже, хоч бери і пішки іди :suicide:

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

і це мене бісить, якраз прийшла на схожу тема скаржитись. Бо трясе від злості! Пишу статтю і знайомий усердно хоче своє прізвище там поставити, вже четвертий раз посилаю на три букви, а йому "надо" і я протівна не хочу його виручити,а то насрати що він мене ніколи не виручає і про що стаття він навіть не здогадується та і про розділити вартість публікації він також не має бажання слухати .

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  11. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

@Hermi, чудово Вас розумію, бо не переношу наукових глистів.
    В битність мою молодшим, "ніяким" і потім старшим науковим співробітником в мене з такими розмова була коротка. "Нєту ручєк, нєту канфєткі". Хто робив - той співавтор. Чи лабораторну частину, чи хворих вів, чи в таблицю дані вносив, чи писав, чи правив - співавтор. Не робив нічого-до відзеня. Мало кому що треба.
    Кінець кінцем, як вже так треба, хоч ні фіга і не робив - нема питань, бери на себе всі фінансові витрати. Думаю, це справедливо.
    Посилайте далі. Ви йому нічого не винні і не повинні. Або прикиньтеся шлангом - ой, тактак, а от мені трееебааа... і всі потреби, списком. Як варіант "важкої артилерії" можна в лоб спитатися: а ти що, тут щось робив, щоб твоє прізвище стояло? Я так робила, зразу відчіплялися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  12. Hermi

Hermi Well-Known Member

там в мене зараз ситуація гірша, я ту статтю робила під керівництвом іноземця, от зараз той професор приїхав і будем дописувати. То той горе
    товаріщ хоче зустрітись з тим професором, щоб він його включив у співавтори. І встидно і смішно. А гон в тому, що я буду аля перекладачем, бо не факт що мій колега зможе докінця висловити свою думку.
    не помагає, людина не має ні встиду ні совісті, бо йому НАДО!

13. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

Ну я би тут просто навідріз відмовлялася і професору відкритим текстом пояснювала б. Якщо нормальний і порядний науковець-зрозуміє, тим більше, раз іноземець - є шанс, що до хабарів не привчений.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

really?
    нашо воно вам? є тактика простіша і вимагає значно менше зусиль (хоча, то як кому) - одне коротке слово НІ. Ну справді, для чого ходити "вокруг да около"? Ні, бо це я працюю над статтею, а не ти (ви). Та й по всьому. Можна навіть і не пояснювати, а просто НІ.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

не доходить, бо є тисячі причин чому НАДО! Навіть фраза - керівник не дозволить і я не хочу, бо угробила собі купу сил і здоров'я - не канає. Я протівна не дала згоду, то треба клянчити у керівництва. Нормальній людині б з першого разу дійшло, але де там, кожного разу як бачимось, він питає про ту статтю! А може, а то, а сьо...

16. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

і що? Hermi, зрозуймійте, що то не ваш клопіт. ОТ так просто - те, що йому щось там треба, то його проблеми і хай сам собі вирішує ( пише статті, шукає підробіток, міняє роботу, профіль і тд). Ви тут до чого?
    з керівництвом гворити начистоту і розказувати все, як є, в присутності того колеги. Ну справді, чого ви боїтеся?
    --- дописи об"єднано, 11 Листопад 2016 ---
    то не смішно, якщо розібратися. Це втеча від проблеми - бо це вже таки ваша проблема. Просто вирішіть її раз і назавжди.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Втекти від розмови втрьох - найгірший варіант. Якщо той іноземець із тієї країни, що я думаю, то вони такі наївні, довірливі та готові допомогти (в більшості), що ваш той прилипало може запудрити мозок і таки попасти. Я б на вашому місці хоча б заради принципу та своєї гордості із спокоєм цього не допустила.
    Зустріньтеся втрьох, скажіть йому, що перекладете. А професору так і скажете: ось цей молодий чоловік нічого не робив, А на папірчик хоче попасти.
    Бачте, час, щоб Вас доставати, і сили є. А щось самостійно зробити - нема.

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

так, те що ви думаєте. Тому і переживаю за то. Для професора буде дивно чому з одної команди, а я не хочу його включити в автори, хоч він добре знає що працювала лише я. Не дуже хочеться сміття з хати виносити, але як людина не розуміє, то доведеться іноземцю то пояснювати :sad: Мені якось встидно через ту ситуацію.

19. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Просто і прямо скажіть при професорі, що не хочете його включати, бо він нічого не робив. І крапка. Це ваша робота, ви автор. І лише вам вирішувати, що там буде писати.
    А як почнеться, що може б то його вписати, то сказати, що в такому випадку ви взагалі публікувати нічого не будете.
    Взагалі, ситуація ну дуже дивна. З якого дива він пхається?
    Ваша витримка мене захоплює. Я би вже йому сказала куди і як я його впишу) але то таке)
    Терпіння і мудрості Вам) і не втікайте від розмови.

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Hermi

Hermi Well-Known Member