Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Romko

Romko Black Member

Відповідь: Що мене дратує?

Як не дратуватисі,якщо..от..я йду...і він їде..і гуде...і не чути,що кажуть по телефону...
    І...зробив замовлення..а замовника..за перепрошенням сьляґ трафив...:aggressive: і...то тоді,коли треба ліки купляти...і...коли "побожні" люди починают вчити...з високомудрим видом...я сі денервую і кажу
    - Нє учітє жить,памагітє матєріяльно...(помагає)..підтискают вардженята і гордо потупивши вочі додолини йдут на опів на шесту(на С.Б)
    Ще багато що денервує...:cowboy:
    Йду во знов до лісу...:no:
    Та й так...:confused:

Останнє редагування: 22 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Красотка

Красотка Well-Known Member

Мене дратує коли людина жартує і шпильки пускає..а як цю людину підколоти,то вона аж пихтить,червоніє :girl_devil:.
    Нема права зачепити цяцю!

• Подобається Подобається x 5
  3. odree

odree Well-Known Member

кажись я здогадуюся в чий город каміння :girl_haha:

• Подобається Подобається x 8
  4. Красотка

Красотка Well-Known Member

Та таких людей..повно..вони скрізь...і все про мого свекра))

• Подобається Подобається x 3
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Співчуваю. У мене теж така була. А ще через день їла часник на обід. В нашому кабінеті. І провітрити не давала, бо їй зимно все було :girl_mad:
    Я як в аспірантуру поступила то без вагань звільнилася аби тільки її не бачити ніколи :)

А мене шалено дратують припарковані на тротуарах автівки. Їду возиком - справа болото, зліва паркан, а посередині ряд автівок на тротуарі. І хоч перелети собі. Основне, що поруч стоянка, безкоштовна, напівпорожня, але ж то треба десять кроків перейти :cesored:

• Подобається Подобається x 7
  6. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

мене дратують "панти"! коли хтось так тупо розказує як там вчора просрав 200 баксів на дискотеці!
    а найбільше мене дратують рагульські панти!

• Подобається Подобається x 4
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дякую за розуміння! Я вчора ледве кінця дня дочекалася...
    На моє щастя, вона така лише тоді, коли хвора. І нині вона лікується вдома, а не на роботі! Ціле щастя!!!

• Подобається Подобається x 5
  8. demko

demko Well-Known Member

Мене теж дратує коли шморгають носом:girl_devil:а ще й коли шморгають за столом:bad:

9. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

О,а мене ще дратує,коли чавкають і потім цикають:girl_devil::girl_devil::girl_devil:,бо щось там в зубах застряло:girl_cray:

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну-у-у...
    Цей пунктик можна вже в "голосування" ставити.
    Нє?

11. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Ага:girl_wink::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мене дратує, коли людина в розмові повторює одне й теж по десять раз.... А ще коли говорить зовсім не до речі. Наприклад йду в ЖЕК, зустрічаю сусідку, скажу "Добридень!", а вона ще зупиняє і каже: "А що то ти йдеш платити? Ой, а в мене солі нема Піду зараз подзвоню синочкові, щоб взяв парасолю. Слухай, а за кого ти голосуєш?...." і т.д. Скільки думок в одному монолозі....

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А мене дратує тупість наших звьозд і те, що вони вже виробляють все, що їм заманеться:girl_devil: Щойно випадково натрапила на таке:
    Це вже взагалі...тоже мені, пєвіца...
    І от що саме мене вразило-
    мистецтво.....нічого не скажеш....:girl_cray:

14. Волошка

Волошка Well-Known Member

А мене сьогодні дратують усі. ПМС.:confused:

15. Відповідь: Що мене дратує?

Відносно віршів Надії Мейхер:"Я с детства с рифмою дружу,вот такие,блин,стихи."

16. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Яка співачка, така й поетка , ржунімагу :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

17. kati

kati Well-Known Member

погодааааа:girl_devil::girl_devil::girl_devil: як вона мене дратує!!!!!!! На голові від того дощу шухєр, взуття брудне, морось прям в лице.....хочу або літа або зими:girl_cool:

18. Відповідь: Що мене дратує?

Ну дуже вже мене нервує,коли плюють на пальці перед тим,як рахувати гроші.Забила би на місці.Кажу,ну як так можна? І чую геніальну відповідвідь:"Так я ж на гроші не плюю,тільки на пальці!"А ще один ідійот сказав,що краще на пальці плюнути,чим облизувати!!!!А на столі зволожена губка стоїть,і все одно плюють!!!!І наче люди інтелігентні,пан з Івана,блін!!!

19. zajunya

zajunya New Member

Нервує серіал "Обручка", який дивиться моя свекруха і "Судові справи", які дивиться чоловік.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мене дратує,що в нашій державі люди не відчувають зобов'язань перед іншими.Отак вже скоро тиждень як нема води і нікому з того нічого нема...Так ще й хамлять по телефону,коли хочу вияснити,чому так і коли вже та вода буде...:sad: кожен відчуває себе страшним начальником і забуває,що ми їм платим гроші і їхнє завдання виконувати свою роботу добре,а коли якісь проблеми,то принаймні пояснити,в чому проблема і як її вирішують....А ми отак сидимо і ніц не знаємо..коли буде вода? чи взагалі хтось щось ремонтує?невідомо...