Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. zdorov

zdorov Well-Known Member

ага, а особливо коли сидить якийся хлоп коло вікна і навіть не підозрює, як він дурнувато виглІдає під тим написом...

• Смішно Смішно x 2
  2. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Мене останні дні дратує категоричність деяких людей. Особливо коли мені в моєму домі говорять як я маю жити. Я ж не ходжу зі своїм уставом в чужий монастир!

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Дратує канал ТЕТ!!! То жах просто. І дратує, що мої діти дивляться його... Прихожу сьогодні додому - сидить мій малий і дивиться дибільного Вітальку... Ну як можна таке показувати по телевізору ??? Як можна таке пускати в ефір? І ким може вирости дитина , дивлячись таку фігню?

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Чуваком з ідеально провітреними мізками. Нє, ну в наш час теж всілякої дурні вистачало, але не в таких масштабах, щоб виділяти під неї канал чи декілька. Головне, те, на що ми з вами кажемо "фігня", сприймається дітьми і підлітками як "прікол"... І не тільки підлітками, мій брат по сьогоднішній день дивиться мультіки, які я інакше як тупство і трата часу не назву.. Рже. З них і з мене )) А ТЕТ собі аудиторію вирощує з безобідного Лунтіка і т.д., то вже за роки звички рука сама тягнеться ту кнопку натиснути.
    Що правда, то правда. Вбога хохляцька пародія на містера Біна, чи що, ну просто відстій..
    На щастя, малому більше подобається Мега. Але і там теба все добре фільтрувати, бо між пізнавальними передачами - купа містики, після якої не спиться, "правди життя", після якої їсти не хочеться, і передач про фашистів, чи то паплюжачих, чи то возвеличуючих в підтексті - хз, але ліпше то мінімізувати. Взагалі в нас така криза телебачення для дітей і підлітків..
    А чого я прийшла: дратують мене неврівноважені, нервові і зверхні люди, які через свій клімакс і ВСД роблять життя веселішим для всіх оточуючих..

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Siania

Siania Love Life

Заберіть з хати телевізор :)
    Вимкніть антену, накачайте дітям цікаві фільми/мультфільми і передачі.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

1000% Я не дивлюся телевізор з 2001 року. Цьогоріч, коли мала народилася, і я трошки живу у мами, де телик є, пробувала, то мене десь на тиждень вистачило. Купіть таку штуку як Chromecast, яка робить з телека додатковий екран для ноута/планшета/телефона, нехай діти дивляться те, що Ви їм завантажите у папочку чи вибрані канали на youtube.

• Подобається Подобається x 3
  8. Nusja

Nusja Well-Known Member

Думаю, що не "всьо потєряно" :) Розповім про свою бабусю, яка все життя пропрацювала вчителем, була дуже мудрою жінкою, і взагалі класною. То ми всі внуки і діти ніяк не могли зрозуміти, як їй може бути цікаво дивитися мильні опери. Ну тепер я розумію, що так вона відключалась від роботи, сім"ї, це був час для неї переключитись від усього.
    Звичайно, що з дітьми то трохи не так, але все одно їм потрібен всій час, хтось грає на компі, інший дивиться телевізор. Тут, мабуть, швидше питання як довго і як часто це відбувається. Звичайно краще б діти в той час читали, чи дивились щось пізнавальне, але їм в садку/школі кажуть, що їм робити, вчать, потім дома уроки, то вже у вільний час трохи, певно, хочеться чогось неповчального і непізнавального. Раніше, ми теж грали в тетріси, приставки, гру, де вовк ловив яйця. Думаю, що головне, щоб такі розваги були в міру, і не займали весь вільний час діток.
    І щодо Вітальки, можна показати його з зовсім іншої сторони, щоб показати, що те що на ТЕТі- це просто кривляння. Це його вірш
    "Моя Україна. Люблю її. Крапка": мережу сколихнув патріотичний вірш "Вітальки"

• Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Hermi

Hermi Well-Known Member

Повірте, є люди які таким захоплюються, а ще Букіними (я не вкурсі як той серіал називається) і Універом. Мене від тих трьох серіалів аж передьоргує, а людям подобається. Один раз мене переконували що ці серіали на рівні з "теорія великого вибуху", чим Віталька гірший від Шелдона? Ви говоріть що хочте, але я їх не можу порівнювати..Зовсім різний рівень гумору і поведінки.
    Що виросте...Завжди вигідно мати різних дурачків. Дитина дивиться і хоче повторити те саме що показують по ТВ, раді приколу, ради забави, бо сподобалось...І так виховують в нас меншовартість і знівельовуються якісь цінності. Точніше ми отримаєм нові цінності...
    Зараз почнуть кидати тапками "то весело, посміятись"...Подивіться на росіян, їм компастують мозги спеціальними новинами і вони втрачають здоровий глузд...Те саме робиться з нами від отаких фільмів.

Але попит на Вітальку є...НЕ сперечаюсь що він хороша людина, актор...Але його сценічний образ.Також з цієї є опери Полякава, насправді вона не стереотипна блондинка, просто на образ дівчинки-дурочки є попит...До високої планки не дотягнула (чи не пробувала), пішла простішим шляхом, що сірі масі подобається...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Кабельне маєте? Як ні, то поставте собі. Є чудові розвиваючі канали для сімейного перегляду, в т.ч. підлітків(не знаю скільки вашим) - ДаВінчі(повністю для підлітків), National Geographic, Віасат Хісторі і тд.(правда російською). Або як маєте СмартТіВі, то можна IPTV поставити. Взагалі з дитячо-підлітковими програмами в Україні біда...А розвиваючих так взагалі немає. Те саме з літературою. Художня ще так-сяк але видається. А розвиваюча? Виподивіться скільки в Росії тих книг. Я коли заходжу на Якабу в розділ дитячої літератури, то мені голова обертом йде від асортименту книг російських видавництв. А українською мовою де? Ех, болюча тема...

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

я і не сперечаюсь.
    ну тут не все так просто...Хіба телевізор викинути, інтернет відключити...Поки таке показують, обмежити дитину дуже важко. Адже друзі будуть дивитись, а дитина буде як біла ворона у товаристві. + спрацює закон: що забороняють, того мені і найбільше треба.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

та вони в мене не часто дивляться телевізор.... більше люблять гуляти з друзями - весна, тепло... Вони з задоволенням дивляться МЕГУ - цікаві передачі.
    Вчора прийшовши додому , коли готувала їм їсти , мимоволі слухала включений телевізор... була шокована від того вітальки (спеціально пишу з малої букви). Та міміка, ті вислови- то капец.

14. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Мене дратує цілоденна мантра деяких колег: йой, скільки роботи, скільки роботи.
    Та як ти такий зайнятий, то працюй, а не розказуй всім який ти зайнятий....

• Подобається Подобається x 7
  15. Hermi

Hermi Well-Known Member

Як мене дратують журналісти, які пишуть статті за принципом "чув дзвін, але не знаю де він". Як не вмієш перекладати, то чого ти до то пхаєшся? Наштампувати кількість знаків і забрати свої гроші?

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

ага, а квартал сметана не хочете...бачила таку рекламу кварталу з чоловіком на чорновола- джерельна.Там напевно всі в сметані житимуть.:girl_haha:

17. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

Чекаємо на квартали "Шинка", "Вареник", "Хрін"... далі моя фантазія наразі вичерпалась...

• Смішно Смішно x 1
  18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Дратують люди, які дізнавшись, що ходжу до костелу, говорять: О, ти полячка. Хіба римо-католичка = полячка? Тоді починають випитувати, а хто в тебе в родині поляк. Коли говорю, що ніхто, то зразу у відповідь: А чого до костелу ходиш?:girl_emo:

19. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Жили б Ви на Закарпатті, були б мадяркою :) І все тут

20. iragonzales

iragonzales В декреті

Я мабуть як всі, так і подумала і так питала.....Знаєте, стереотипи то постулати, які працюють в 90 відсотків випадків, а ті 10 мабуть нервуються від подібних питань. Не ображайтеся на людей. Вони просто люди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1