Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Що мене дратує?

Нам теж квитанції присилають. Ну-ну..

• Подобається Подобається x 1
  2. бетменша

бетменша Well-Known Member

та жартівниці - то одне, але бувають,шо задирають носа, насуплюються і буркають таким, чогось глибоко ображеним, тоном: "Та не треба!". ніби я їй замало пропоную))

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

буває, що й німий співає (с)
    Чи То Вам на них ТАК щастить..?

4. бетменша

бетменша Well-Known Member

та нє. 50 на 50.

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

Згадала ще одну річ, яка мене дратує: коли хтось просить пораду, а робить все з точністю до навпаки. Завжди аж скипаю зсередини:girl_devil:.

Уявіть таку ситуацію: знайома попросила порадити їй ноутбук з оптимальними характеристиками для встановлення графічних програм (в т.ч. і 3д максу). Казала, що хоче ноутбук, бо хотіла їздити з ним до Львова. Я сказала, в жодному разі не брати 17-ку, бо вона велика і важка (в середньому 3,5 кг, з сумкою до 5-6кг). Та знайома через пару тижнів сказала, що їй порадили один Асус з монітором... 17". Я подивилася характеристики і написала всі його плюси і мінуси (головні недоліки були у слабкій батареї, вазі і ненадійності корпусу; до того ж, модель зняли з виробництва). Знайома попросила підказати щось інше Після цього я шукала в неті 3 дні оптимальні 15-ки, ще й дивилася, де дешевше і де вони є в наявності, щоб втиснутися в певний ціновий діапазон; на додачу, радила встановити 64-бітну Вісту.... Скінчилася історія купівлею системного блоку з 4-а Гб оперативки і встановленням 32-бітного Windows XP :suicide:

Для протоколу: 32-бітний ХР використовує лише 2 Гб оперативки, хоча бачить до 3-х; 32-бітна Vista використовує 3 Гб (хоча в мене використовувала 3,5), 64-бітна використовує, здається, до 16-и. І ще для протоколу: я не працюю з комп'ютерами, просто маю 2-х братів-програмістів, які постійно цікавляться комп'ютерною технікою :girl_smile:

Звиняйте, якщо когось роздратує ця історія :) просто хотіла навести приклад, як воно буває:girl_crazy:
    Код:

• Подобається Подобається x 7
  6. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    Наступного разу стукніть мені в асю... :)
    Не найкраща порада була. :)
    (сиджу з весни на W7 64 біт з 4 Гб оперативки, і тішуся тим, але...)

По темі. Що ж дратує..?
    Не дратує, дивує, що люди дратуються ТАКим дрібницям.
    Давно звик, що прохач поради не обов'язково з неї скористає.
    Люди часто шукають лише підтвердження своїм уявленням.
    Знайшли - добре, ні - то ні... :)

7. nattsol

nattsol Well-Known Member

будем знати))))
    я тоді ще не мала Севену, зараз в мене є і 32, і 64-бітний :) до речі, дала ще й диск тій же ж знайомій, правда, не знаю, чи вона його встановила :)

просто нервуюся через те, що не розумію, для чого постійно в мене питати поради, а робити все навпаки :) може часом давати вредні поради? :girl_crazy: але намагаюся на тому надовго не зупинятися: з моїх навіть найближчих знайомих ніхто не вірить, що я буваю нервовою і, тим більше, що можу на когось підвищити голос :) до того ж, життя надто цікаве, щоб його марнувати на нервування :girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мушу виписати, бо мною вже теліпати починає. Співпрацівниця поруч п*є якусь мару й тааааак сьорбає, що мене аж вивертає! А до того ще й носом шморгає, бо в неї нежить! Як мене то дратує шалено!!! Люди, як тут цілий день з таким витримати? :girl_crazy: :girl_cray: :girl_cray:

• Подобається Подобається x 8
  9. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Навушники у вуха і на повну гучність улюблену композицію (де тут смайлик з навушниками? :confused: )

• Подобається Подобається x 6
  10. Liliyah Romanova

О, а з цим у жилетку. Я слухавки десь згубила й уже третій день без музики.
    Йой, вона там хіба літру чаю собі зробила. Що зробити, аби за то повільне медитативне сьорбання людину не притовкти чи компутер не розвалити? :crazy:
    Буде, як тут: :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

http://www.youtube.com/watch?v=lGQi8Rr-W_8

• Подобається Подобається x 6
  11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

12. Liliyah Romanova

Ой, вона в мене буде нескоро. Але такі речі мене завжди доводять до шаленого стану. Незалежно від пори року, доби чи погоди.

13. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

А ту панянку на лікарняний відправити?

14. Liliyah Romanova

Насильно? Їй учора натякнули (не я), що якщо хворі - не приходьте на роботу. А вона нині ще в гіршому стані прийшла. :girl_cray:

15. Romko

Romko Black Member

Нє,людоньки,вихід доволі простий... Якщо мене щось дратує,я йду туди,де того,що дратує немає... От,скажімо,мене дратуют тіїво...хомосапіенси...почуваюсі межи ними вельми дискомфортно... То я йду до лісу,де їх...ррр...майже нема... Та й всьо... Я і зараз з лісу пишу...комфорт...

• Подобається Подобається x 8
  16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

ВСІ??????????????????:eek:

17. Romko

Romko Black Member

Ну...якщо їх багато..більше трох... в єдному місці...то дратує...

18. zetta

zetta Well-Known Member

шось ти Ром одічав) не дратуйсі)

мене денервує коли робоче місце передають в неналежному стані!

• Подобається Подобається x 4
  19. natorella

natorella Well-Known Member

ви шо оператором на КС працюєте???? ги
    мене також тоте нервувало коли там робила

20. zylia

zylia Member

мене дратує , ця жахлива погода, ті вічні дощі, вітри брудні шкари, сині носи і 105 лашків на собі.

• Подобається Подобається x 3