Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Що мене дратує?

Дратують шалені ціни на все!

2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Дратує те, що чоловік ніяк не може вибратися з хвороби. Те що є купа різних невеликих але проблем. Те що в країні війна.

3. orange girl

orange girl Well-Known Member

дратує, вічно щось за кимось переробляти/доробляти, як вдома, так і на роботі

4. Nica

Nica Well-Known Member

Зайшла сьогодні в Ашан, на вході привітання з Новим Роком та Різдвом!!! Це мало б тішити, але мене роздратувало! То в нас коли в Україні свята починаються? від 7-го листопада:girl_nea: Якось дуже це цинічно виглядає! В Європі вже почався Новорічно-Різдвяний сезон, і це має зміст, ну а нам навіщо так мавпувати?

5. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Це точно дратує:ireful1:

6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сьогодні мене дратують дві речі (дратує більше, але ці особливо):
    1. Коли кажуть, що зайдуть у гості і не приходять, бо вирішили прогулятись, а потім на кавусю зайшли у кар'ярню. А я, як дурепа, витратила і так не лишні гроші, щоб чимось смачненьким почастувати. До речі, чекала від 7 і до пів одинадцятоі.
    2. Коли без питання "чи можна" дають мій номер мобільного, щоб я пояснила незнайомій мені людині, як печеться мій фірмовий тортик. Мені не шкода рецепту, але можна запитати дозволу. Знаю ту людину, що дала мій номер - інтелигентна, вихована, порядна. Не сподівалась, бо знаю, що її особисто такий дзвінок обурив би.

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Дратує, коли не вважають за потрібне спитати дозволу. І вибачитись. Дратує, бо я б собі такого не дозволила.

7. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Здається давно мене нічого не дратувало...
    але виникли ситуації, які виводять з рівноваги
    Дратують вчителі, які по суті навчаючи дітей, беруться повчати батьків. Я все розумію, є також різні батьки, як і різні діти.
    Але ось ситуація - на занятті діти щось розмальовували в процесі навчання. Опісля батьки заходять і вчитель при всіх починає щось коментувати по темі уроку і не дуже. Певні висловлювання вперше я почула не в адресу своєї дитини, а іншої, проте обурило мене це ще навіть тоді: "Мама _____ (імені не пригадаю...), зверніть увагу, _______ малює чорним кольором, вона сумна". Я все розумію, і що мала на увазі та вчителька, я теж добре розумію. Але по-перше чи в даному випадку це дає вчительці (не психологу, а таки вчительці) право ставити дитині діагнози і тим більше робити це перед іншими батьками і дітьми. Десь таки пізніше я теж почула такий коментар стосовно своєї дитини. Звісно, тоді я отримала нагоду висловити свою думку вчительці стосовно таких коментарів. От цікаво, а якщо того ж уроку дитина розмальовує якийсь фрагмент малюнка потрошки різними кольорами (такий собі меланж виходить) - вона яка? сумна, радісна, божевільна? :girl_cool:
    2 ситуація - вчитель дослівно каже: "Виберіть собі зошити і підпишіть" і вказує на купку зошитів з різними малюнками. Які мої дії - я обираю такий, який би сподобався моїй дитині - тут мені вихоплюють зошит з рук, кладуть його назад до всіх зошитів і аж тоді доповнюють пояснення, що то дівчаткам такі, хлопчикам такі, а не хто який собі захоче. Не люблю такого. Як каже мій чоловік в таких випадках "Треба точно ставити завдання", щоб потім не робити з когось дурня.

8. Ari

Ari Well-Known Member

бачу тема діагнозів поширена серед вчителів і "майже вчителів" (тих що на вчителя вчиться). Моїй дитині така мудрагелія поставила діагноз
    , бо бачте я дозволяла дитині сидіти за комп'ютером, і вона погано розмовляє. Що вона взагалі знає про мою дитину???? Отакі вчителі потім з манією всезнайки приходять на роботу, а в батьків волося дибки стає, та і дітей шкода.

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

а також психологів.. Психолог досить престижної школи свого часу зробила дуже мудрий висновок про малого (визначили, що він меланхолік і трошки менше - флегматик): "ну що поробиш, така дитина вам дісталася, наступна буде краща". І це без тіні посмішки, на повному серйозі, на що я відповіла, що мене і ця цілком влаштовує :girl_cool:.

10. sanches

sanches Well-Known Member

То не психолог, а (цензурні слова не підберу)
    Колись давніше читала про випадок у школі: проводилось тестування на оті психотипи флегматик-меланхолік-снгвінік-холерик. Одному хлопчику при всьому класі сказали, що він меланхолік, його почали дражнити. Результат - плачевний (дитина викиулась з вікна).
    Таким психологам-недоучкам руки тре відривати. І язики. Поначитуються інтернетів і журналів, а потім з вумним виглядом "вєщають"

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Вона мені одразу не сподобалась.. А після штампу вчительки "слабенький" (дитина розхвилювалася і перелякалася, по суті, бо взагалі такий відповідальний по житті, а тут "перший екзамен", хай йому.. до речі, психолога на тестах і близько не було) ми розвернулися і пішли в іншу школу. Тепер спокійно "лупаєм сю скалу" науки. Так, неуважний, є таке. Але далеко не слабенький, і "покращення" аж ніяк не потребує, звісно.
    Знаєте, мене внутрішньо оті ярлики так обурили, що я казала Богу дякувати, що все це виявилося вже зараз, а вилилося в кілька років задзьобування в тій школі, може ще й перед дітьми, батьками і т.д. Подивилися пару раз на дурочок, і досить.

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

от до школи нам ще далеко, але я вже не знаю, як я це все витримаю )
    оті штампи і ярлики не одній дитині життя псують.
    в моєму випадку - сама вчителька хороша, але такі "випади" і "діагнози" дуже легко можуть все це перекреслити.

13. Tequila

Tequila Well-Known Member

Ну а я, як дитина вчителів, можу вам сказати, що то, напевно, дуже тяжко бути нормальним вчителем. Мене все моє свідоме життя мої батьки порівнювали з іншими, більш "успішнішими" дівчатками. Пофіг, що я маю дві вищі освіти, захистила три дипломи, і працюю ще по-іншій спеціальності. Я завжди "не дотягувала" до когось кращого в їх очах. Вчителі то окрема каста, так шо, плануйте майбутнє во благо своїх дітей. Виростіть їх щасливими, а не по чиємусь шаблону...

14. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Дратують люди, які не виконують своїх обіцянок... При цьому обіцяють всім, кому не ліньки, бо буцімто дуже добрі. От важливо вміти казати - НІ.

15. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А мене дратує коли люди які застуджені приходять у людні місця без нагальної на те потреби. вчора була в церкві і близько біля мене стояла жінка, яка постійно пчихала і кашляла. а сьогодні застуджена вже я(((((((((((((((чому людям так начхати на інших, невже вони не розуміють, що в такому стані краще помолитися вдома, а не шкодити іншим???

16. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Мене сьогодні роздратувало те, що в нас кладуть асфальт, зайнявши пів дороги, в час пік і дощ! ну чому:girl_devil:

17. Іра Калушка

Іра Калушка Well-Known Member

А мене дратує, коли дзвонить до мене одна панянка, спитає, що їй потрібно і тільки я відкриваю рот, щоб ще щось сказати або хоч попрощатися - і чую "пі-пі-пі....". Бах і вибила. А я тут, стою з відкритим ротом, як дебілка і кліпаю очима...........

18. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дратують наші двірники, що прибирають в під"їзді, відкриють під"їзд, підіпруть двері цеглою і миють собі всі 9 поверхів ( а домофон пищить собі, надриваеться) невже не можна купити собі ключ за 20 грн і не псувати домофон.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

навіть не дратує, а бісить оте москальське зневажливе "на Украине"
    звідки вони таке взагалі взяли??
    чому про всі країни "в", а про нас "на"?
    ну просто забила б за то!

20. sanches

sanches Well-Known Member

Мотивують походження від "на окраине"...