Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Відповідь: Що мене дратує?

Ну і дякуйте їм за то що виховали. Як то кажуть "улыбаемся и машем":girl_curtsey:. Я всім кажу що це МОЯ дитина і я її годую і виховую як вважаю за потрібне. Хто не навиховувався і має багато порад - тим раджу народити собі ще одну дитину і виховувати її скільки влізе.
    Мене дратують непунктуальні люди. Особливо коли через них збивається наш з малим розпорядок дня (який і так у нас "не ахті" :girl_in_dreams:)

2. kristas

kristas Well-Known Member

А я вчора зрозуміла, шо мене страшенно денервує, коли хтось стукає - дзвонить...і коли ніхто не відкрива, починає дьоргати за клямку? От навіщо?

3. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

почалось літо ... тепло ....і ....:girl_cray::girl_cray::girl_cray: в маршрутку не можливо зайти !!!!!!! ЛЮДИ !!! 21 століття на дворі - є вода в квартирі , є купа дезодорантів - ТРЕБА МИТИСЯ !!!

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

трапляється, що їду в маршрутці вкінці робочого дня, і не знаю, чи то якраз із якоїсь бази чи складів чи що їдуть ті всі чоловіки... ну там жах...то просто неможливо.

от зі своїми якось ще посперечаєшся чи зробиш вигляд, що погоджуєшся, чи не почула, а чужі мене дратують ще більше.
    мене дуже дратує, коли якісь зовсім незнайомі мені бабульки вказують, що я маю робити з дитиною: одягнути шапочку, закутати, забрати з перетягу (якого в принципі немає там, де я сточи/сиджу тощо).
    от востаннє я добре понервувалася від агресивної тьотки в супермаркеті, котра чомусь то почала мені читати лекцію, де і як має йти моя дитина, її чомусь сильно не сподобалося, що вона йде собі сама і везе візок (такий малий, спеціальний для дітей), при тому, що її точно ніхто не залишав без нагляду, йшла біля нас із чоловіком. До того ж донечка поводиться дуже чемно, везе візочок і сама допомагає обирати товари, дещо дуже добре знає, яке ми купуємо і сама відразу кладе до кошичка. Тій тьотці вона ніяк не заважала, заважав сам факт, що дитина самостійна. Дивні люди, що таким скажеш... мені довелося тій особі порадити, щоб пильнувала себе, а не мою дитину:girl_blum:

5. goldgirl

Вчора мала ситуацію, що повторюється вже не вперше, але я вже не стрималася.
    Дуже часто у вихідні, година змінна, але +/- близько обіду, часом ще 11-12 год, в двері дзвонили свідки Єгови, я це бачила, і навіть не відчиняла двері, і часто ігнорую такі візити, навіть не питаючи, хто. Віднедавна є домофон, тому проблема трошки відпала і таких непроханих гостей поменшало. Але, є такі унікуми, що впускають чужих людей до під'їзду.
    Вчора були особливо наглі свідки Єгови. Вкладаю малого спати, і тут починається, дзвонять у двері і то наполегливо. Чую, що в сусідські двері вони вже починають проповідувати і тицяти буклетики (хоча їм теж не відчинили двері).
    Вирішила і я з ними поговорити. Вийшла і питаю, чому вони так наполегливо калатають у двері, якщо їм не відкривають, значить не варто цього робити і хто впустив до під'їзду.
    У відповідь чую вже не так солодко, як оте "Доброго дня, хотіли з вами поговорити", а крізь зуби: а що не можна? заборонено? :khomyak:
    ну а питання, тоді для чого люди ставлять домофон - ну звісно ж, щоб сторонні не вешталися і не турбували.
    чесно, ось не розумію отого нав'язливого стукання у двері, навряд, чи може воно викликати щось окрім розрадування.

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

дратує мене інтернет укертелекому, отаково собі вечером може зникнути на пів години, 20хв. і це почало відбуватись майже кожного вечора:ireful1:

7. goldgirl

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Накипіло, тому мушу виписатись.
    Так, буває, що часом люди помиляються номерами телефонів і потрапляють не туди, куди потрібно, але.
    Протягом цього місяця мені разів 20 телефонували з різних номерів, і просили як не Гошу, то Мулая (то точно, бо я записала), то Саіда, то скажитє шоб падашлі в Данєцкє возле памятника.
    От щойно на малого номер теж дзвонили, просили Вітю, і казали передати, що Алтай дзвонить.
    Якби просили Петра і казали, що дзвонить Іван, то я би по-іншому відреагувала, чесно. Але оті всілякі чи то паганяли, чи то позивні, чи то імена - мене просто вганяють в ступор, дратують і лякають.

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

у нас інакше було. Дзвонили якісь люди до чоловіка і казали, чи його зоопарку потрібні то шиншили, то черепахи, то африканські страуси... :crazy: І щиро дивувалися, коли чоловік казав, що у нього акваріум, а не зоопарк :D. Купу разів усяко гуглили Мар"янів номер, може хтось десь виставив у тирнеті і тому ті люди дзвонять, але ні, нема :confused:

• Подобається Подобається x 1
  10. Відповідь: Що мене дратує?

Дратує мене мій чоловік.Але то мені мабуть в забила-м би.

11. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Дратують ремонтники, які часто дзвонять в домофон, щоб їм відкрили. Від звуку домофона лякається кіт, який дере дальше чим бачить, при тому будиться малий, починає плакати від того шуму. І вже всі наспалися. Ще мене дратує безперервний процес прибирання. Знала, що з малим буде бардак, але щоб настільки! Я поки прибирають те, що він порозкидав в одній кімнаті, в іншій вже хаос. а ще в нас є кіт, і гора шерсті, тому 90 квадратів навкарачки з тряпкою в руках це звична ранкова справа. А потім просинається сашко і починає полірувати підлогу яблуком або печивом :) щось я то думаю коли в хаті нарешті буде чисто? тільки таке враження що нескоро :)

12. lilochok

lilochok Well-Known Member

Мене сьогодні свекор роздратував. Приходив до чоловіка на роботу. Щось вони там розговорились. От чоловік і каже, що недощавно поставили ми собі фільтр (систему зворотнього осмосу), а ще хліба і булок вже не купуємо, бо печемо в своїй хлібопічці. А свекор - "і воно вам треба?? Стільки грошей викинули. Воду ми з-під крана все життя п"ємо і нічого! А в магазині хліба до кольору, до вибору! Краще б бойлера купили!". Якби то там хоч гривня їхня була , то ще зрозуміло
    А свекруха думає, що її син ходить голий, босий. Бігає по магазинах купує йому одяг і взуття. Багато що не підходить за розміром, а багато що просто не підходить (перебірливий він у мене). За останні два роки підійшла йому одна сорочка і 2 пари трусів. Решта речей лежить у них в шафі. Отак, мабуть, треба витрачати зароблені гроші. А ще на їжу. Бо у них має бути в холодильнику що їсти, щоб нагодувати до 10 людей. І м"яса побільше: на перше та друге, 2-3 рази в день А ще все дуже солодке (наприклад, пляцки свекруха перемазує згущеним молоком, а потім дає ще варення туди) та смажене. І серед зими зелень та помідори, огірки.
    У чоловіка була 2 рази виразка, тож йому того не можна. Вдома його намагаюсь правильно годувати. Свекруха каже, щоб таблетку випив і сміливо їв і починає годувати сина, коли ми заходим в гості, так, ніби він тиждень нічого не їв

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

- переповнене сміттєве відро
    - забиті водостоки
    - погано помитий посуд з пмм
    - коли дихають в обличчя - забилам би
    - бюрократичні установи, просто не терплю їх!

14. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

в мене ще є собака, і вічне прибирання нашого килима, пилосос навіть не ховаємо. А що на кухні твориться після моїх обжор. Таке враження що в них мордочки діряві і вся каша по підлозі розкидана(((

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Непунктуальні люди. Можна ж передзвонити, попередити, нєєєєє:girl_devil:

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

17. Відповідь: Що мене дратує?

Роздратувала мене страшенно пісня і ,відповідно,влсники магазину на Краківському."Дєвочкі танцуют опа-опа."Забила би.

18. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А "Погадай мне, мама, чототам.." або "Наколи мне, кольщик, купола?" То капці взагалі. Останнім часом щастить мені на маршрутки з водіями-любителями радіо Шансон або просто пасажирами-придурками, які вмикають плеєри на повну, так, що весь салон то слухає, як в них ще вуха не відпали.. А, і ще ота звізда тєлі і радіоефіру та ше й півіца Цибульська, то в мене взагалі слів нема до того, щоб її коментувати, а те, що вона меле - воїстіну нєповторімо і викликає в мене заворот мізків якийсь. Ні, пора вже закривати ті радіостанції і програми, бо як нормальні люди дістануть шалу, то буде зле.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

От люблю я іноді серіали-страшилки. Але неймовірно дратує мене те, що коли вирішую почитати коменти про стрічку, то обов'язково знайдеться пара момочок-таточок, які волають, що у фільмі багато крові, він страшний, і що дитина злякалась, бла-бла. Розуму ввімкнути дитині будь-який серіал вистачає, а от переглянути трейлер 2-3 хв. тривалості, прочитати опис, де завжди вказано вікове обмеження, переклацати першу-другу серію капець як важко. От дивні люди.

20. Відповідь: Що мене дратує?

День Незалежності.По ТБ юрмали-квартали-мультики іноземні і т. д.Інтер транслює набридлу до зубного болю Юрмалу.