Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Що мене дратує?

І де це ви таке бачили?:girl_haha:
    А мене дратують смороди в маршрутках, або як якась "фіфа" з гуртожитка налиє на себе парфюму бочкового і воня на всю маршрутку. Блін, вбила би:girl_mad:

• Подобається Подобається x 11
  2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а мене дратують люди, які всім постійно не задоволені і намагаються повішати на когось свої проблеми.

• Подобається Подобається x 8
  3. zetta

zetta Well-Known Member

Надійка то точно........ або вішають свої проблеми на когось, або свої погані настрої виплескують на оточуючих..........а також, дуже премудрі, що сидять виправляють чужі помилки, не так сказав, не так подумав....

• Подобається Подобається x 4
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК свої не цікаво виправляти. Як і дратуватися своїм..?
    Правда?

• Подобається Подобається x 2
  5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А мене дратує більша половина зі всього, що було написано вище.
    А ще нервують бабульки з величезними клумаками, які заходять в переповнену маршрутку, "зорким взглядом" дивляться де сидить хтось молодий, а потім через всю маршрутку лізуть людям по головах і встають над душею тої людини!!!
    (Одного разу отримала колосальне задоволення, коли така бабулька засікла в самому кінці маршрутки мене, відповідно полізла через трупи напролом. Яке ж гірке було її розчарування, коли вона побачила моє дев'ятимісячне пузо!).Ну не розумію я того - чого лізти туди, де влізти неможливо, особливо якщо тобі конче треба сісти!!!

• Подобається Подобається x 9
  6. levandivka

levandivka З яйцями...

Я ТАК думаю, доживемо до ЇХ віку - зрозуміємо.

• Подобається Подобається x 5
  7. zetta

zetta Well-Known Member

а ще не люблю стервозності, коли вона просто на рівному місті.

• Подобається Подобається x 4
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

І як Ви з нею боретеся? [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А коли не на рівному - любите?

10. katrinka

katrinka Well-Known Member

мене дуууже дратує моя "вспыльчивость". є речі, на які я вже просто не можу спокійно реагувати, піддаюсь емоціям, імпульсам :girl_mad:. щоразу розумію, треба було просто змовчати, піти в іншу сторону.... а я мушу висловити свою думку!!! найгірше те, що потім і малому дістається, як то кажуть "під гарячу руку попав":girl_devil:. все розумію, але прориви все одно стаються:girl_cray:
    хоча психологи кажуть, що емоції потрібно вивільняти, а не тримати в собі:girl_in_dreams:

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну так на щастя, не всі бабульки такі.
    Є ще такі, що будуть від місця відпиратися, дякувати, що їм поступились, аж незручно стає, ніби ти якийсь подвиг для неї зробила. :)
    А з тої першої категорії найбільше добивають бабки, які перелізуть через цілу маршрутку людям по головах (причому виберуть найбільш беззахисну жертву, а не якого-небудь амбала), нароблять шуму, пообзивають сучасну молодь,жертві навіть "дякую" не скажуть, проїдуть сто метрів і командують, щоб їх випустили, і це все у час пік.

• Подобається Подобається x 9
  12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ТА, є такі, була в мене ситуація. Звільняю місце бабульці, кажу : "Сідайте", а вона мені "За Брєжнєва не сиділа і зараз сидіти не буду":girl_haha:

• Подобається Подобається x 16
  13. бетменша

бетменша Well-Known Member

О, як мене це дратує! ну шо тяжко сісти, нашо то таку дурну ситуацію створювати?

• Подобається Подобається x 7
  14. natka75

natka75 Well-Known Member

навпаки я б сказала бабуля-жартівниця попалася, ще і сидіти не хоче, вам же краще!!!чого дратуватись без причини..........ну або хіба жарту не зрозуміли...

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Саме це я і мала на увазі!

16. zetta

zetta Well-Known Member

А коли не на рівному - любите?

Левандівка,я не борюсь з чужими проблемами, комплексами....як і з самими стервятниками. Короче кажучи з вампіризмом не домене ))

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Буває тяжко встати після сідання.

А варто? ;)

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

нєа, не варто :)

а мене останньо дратує, що ВОЛЯ БРОДБЕНД - кабельне телебачення жааааааааааааааХХХХХХХХХХХливо працює, не буду платити пішли вони....

19. levandivka

levandivka З яйцями...

А мене ( не сильно) - що вони з весни не відключають кабель, хоч "знявся з реєстрації".

20. La esposa

La esposa Moderator

ггг а нам сказали, що й далі будуть присилати квитанції, тато сказав - присилайте :) вже збилися :) а знайомим, які тільки інтернет від них мали, то знайшли їм борг за кабельне, якого вони в житті не мали :)

• Подобається Подобається x 3