Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Що мене дратує?

Аналогічно. Біля АС-2 чато проходжу, то ті хлопці з дверима просто біжать за мною і кирчать як мені потрібно поставити їхні двері. Коли кажу що дякую, в мене двері є, відповідають що дверей багато не буває)))
    То звісно все смішно, але іноді трафляє. І помітила що такі наглі дійсно тільки ті дверні промоутери :girl_mad:

2. Shamna

Shamna Мамуся

Дратують люди з манією величі:girl_devil:Все одно корона рано чи пізно з голови впаде

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а мене просто бісять алконавти, які в нас біля будинку в дворику бухать ввечері, та й вдень буває:girl_cray: за**рають двір, смітять та ще й під балкони нам потім гадять сво**чі:ireful::ireful::ireful::diablo:
    ото прийшла весна і почалося. і як тому зарадити??:girl_mad:

4. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

коли прочитала назву темки, то на мить задумалась, що ж дратує....і начебто нічого не знайшла... але ж тепер я начиталась, що кого дратує і тепер то зрозуміла, що дратує мене багато чого..)))

5. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Дратують матюки і то дуже. Сиджу собі з дітьми на лавочці. приходить компанія студентів і обовязково вважає за потрібне вмостити поруч з нами, хоча місця поблизу досить. та хай би собі сиділи, не сам факт їх появи дратує, але ж матюки 5-поверхові для чого моїм дітям слухати, ну а як присіли, то хоч би звернули увагу, що малі діти поруч... та й загалом, як можна отак розмовляти? я з трудом розуміла суть тої розмови... і тут же була змушена піти, бо неможливо ж... вуха вянуть:8:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дратують мамочки, які на майданчиках намагаються розпитати скільки твоя дитина спить, що їсть, як часто какає...взагалі нервують ті "памперсні" розмови.

7. goldgirl

в мене є така сусідка, так мене дратує ще більше, що вона обрала для таких допитів мою донечку, бо знає, що така дитина вже може багато чого розповісти щиро і безпосередньо. то для мене виглядає підло, бо виходить за рамки питань, чи ти любиш братика. і звучить таки бажання довідатися щось таке, що мама не бажала би розповідати.

а я то думаю, чому мені так нецікаво іноді буває ото все слухати )))) теж не люблю зосереджуватися на таких справах, тих тем вдома вистачає, то вже можна поспілкуватися про щось цікавіше.

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я просто ненавиджу самозакоханих егоїстів, які впевнені що вони королі і їм вседозволено.

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дратують закудлачені непідстрижені мужики. А ще дратують мужики з брудними нігтями. Фу! А ще дратують дуже шумні мужики, які говорять настільки голосно, що їх чує або вся маршрутка, або вся вулиця.
    О, ще згадала. Дуже мене дратують мужики, за яких все роблять жінки.
    Кілька днів тому спостерігала картину в маршрутці.
    Здоровий кабан Петро і тендітна жінка.
    - Петро йди сідай, отам місце вільне є. Петро, давай я тобі парасолю складу. Петро, тобі комір закотився, я тобі поправлю. Петро, тобі не жарко, може знімиш куртку? Петро, давай я тобі потримаю куртку.

І так цілу дорогу жінка-мамочка опікала свого чоловіка-синочка. Настільки противно дивитись, що хотілось просто підійти до того мужика і врізати йому по писку. Він здоровий, нормально себе почуває, живе в сусідньому селі, тому часто такі картини бачу. Дратує.

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ой, давно я не спілкувалася з мамцями.. Оце минулого тижня сиділа біля компашки мам, які ще з пелюшок їх дітей дружать. Дарма, що діти вже до школи пішли - тем для розмов - море.. Тапки, форма, зошити, англійська, манікюри, педікюри, салати, лахи і Південний.. І все це годинами, без пауз, на підвищених тонах і зі специфічними бабськими інтонаціями. Мадре де діос... Пішла собі подалі.. Очевидно, я стаю мізантропом.. Бо "найкращі дівчата - на ДП". :)

11. Siania

Siania Love Life

А мене дратують вислови: "І ми ще в Європу хочемо" і "Даремно хлопці на майдані загинули". Тепер щось не так - фрази-панацеї аби щось сказати.

Надіслано від мого LG-P765, використовуючи Tapatalk

12. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Маляток ще не маю, але постійно ходжу через парк де мамочки гуляють з дітками....і дратує щоденна картина, коли молоденькі мами постійно з пивом і цигарками з дітьми бавляться...а вчора ще картину бачила як маленька дівчинка гралась маминою пачкою цигарок, а та кричала на неї... прикро, що такий приклад показують мами....(((((

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мене ще дратує коли така молоденька матуся з дитинкою переходить дорогу, в одній руці цигарка, в другій телефон, по якому вона щось дуже бурно обговорює з використанням матів, а дитятко 2-3 роки перебігає дорогу як йому забажається...Вже не один раз на таких натикаюсь.

14. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я таких мам, звісно, не виправдовую. Але щось мені згадалось, як мене дратували мамаші, які сварились на тих маленьких ангеликів з невинними оченятами. А потім з'явились свої не винні ангелики, які ТАК можуть довести)))!

15. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

мене то саме дратує. А ще більше коли такі батьки сидять пізно в ночі з дітьми на дитячому майданчику, там собі розливають спиртне, смітять, а дітки граються в пісочниці:girl_sad: Та в цей час вони вже давно мають спати в ліжку. Та то жах...

16. goldgirl

Дратують студенти-медики і далі вже самі медики, які потім в "стерильних" халатах чи формі бігають по вулиці, по базарах і крамницях. Невже вони вважають, що то нормально?

17. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Мене страшенно дратує те, що в церкві на дитячій Службі Божій бабульки "цитькають" на дітей. То встав не так, то щось сказав, то крутиться.... Але ж то є дитина, вона не буде стояти струнко на службі! Для того і є дитяча служба Божа! Для дітей! Чого на неї йти бабульці, та щей "кшикати" на дітей! А часом як гляне очиськами, то аж страшно, що вріче((((

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ви це серйозно чи пожартували?

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Виявила я причину, через яку дратуюсь часто. Це те, що я змушена спілкуватись з людиною, яка мене нецікава і нудна. Так склались обставини, що от мушу спілкуватись і все. Хоч сама людина насправді адекватна, нормальна, розумна, привітна, нічого їй не бракує, але мені страшенно нудна. І оцей факт, що мушу спілкуватись просто мене неймовірно дратує. Уххх.

20. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Повністю серйозо! От нині знову на дитячій служі Божій, бабенція(яка має і своїх внуків) весь час мені дивилася на малого,таааакими очима і з таааакою міною ну бо він крутився, питав чи ще довго.....Та і не тільки на мого, на інших теж. Щось їй там не сподобалося, що близко коло сповідальниці стоять, взяла, пішла їх відсунула вбік:scare:Священник нічого не каже. а вона керує...Я ледво стрималася, щоб їй щось не сказати.:girl_cray:то просто капець...