Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Що мене дратує?

Мене останнім часом дратують постійні телефонні дзвінки на мобільний, а він в мене дзвонить практично цілодобово. І все б добре, бо на дзвінки реагую нормально, але коли одна і та сама людина по сто разів уточнює, перепитує, вивіряє щодо роботи і одне і те саме по 100 разів на день, та що там день,- разів по десять протягом двох годин.. Мене це починає виводити з себе, хоч в розмові завжди намагаюся бути толерантною. Пора змінювати мелодію на мобіку мо поможе

• Подобається Подобається x 12
  2. Alias

Alias Well-Known Member

Если в ваш кабинет часто входят без стука, повесьте с внутренней стороны на дверь мишень для дартса.

Випадково натрапила на відповідь на Ваше питання:))Якраз в тему

• Подобається Подобається x 8
  3. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Тільки щоб побачити це треба всеодно запертися всередину... Краще я ззовні напишу "І love дартс !"

• Подобається Подобається x 3
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене зараз сесія і джуе дратує, коли викладачі "пхають" свої книжки,я к найкорисніші, найпотрібніші і взагалі "іспит без них вам не здати" :girl_devil:

• Подобається Подобається x 9
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А мене дратує тепер уже постійне "зависання" і-нету:girl_devil:

• Подобається Подобається x 7
  6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А мене ну не так щоб дратує, а піддратовує, коли шефові пропоную якусь тему для сюжету, він всіляко відмазується-віднєкується, а потім каже: коли будеш то робити, чи вже все підготувала? Або каже домовлятися з людьми за зйомки, домовляюся, а він в останній момент каже - нема бензину чи машини, от і доведи потім людям, що ти не верблюд :sad:(

• Подобається Подобається x 12
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

О зачепила хоре місце. А наради нашого шефа то випробування нервової системи на міцність.А його моралістика то вообще...А як він вміє зробити з людини дурну. коротше шефа на мило!!!!!

• Подобається Подобається x 9
  8. natka75

natka75 Well-Known Member

бачу він вас обох денервує!!!!!!!!!зробіть бойкот йому чи шо....!!!
    якого він віку, може то вже віковЕ у нього???

• Подобається Подобається x 6
  9. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Не, ну шеф завжди правий - це знають всі підлеглі :haha: Але загалом треба визнати - могло із шефом у нас бути і гірше , правда, Грильяжко? ;) Ну але ж треба трохи на шефа понарікати, як же ж без цього ? :)))

• Подобається Подобається x 8
  10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

то в нього пожиттєве а не вікове а йому 54. З шефом могло бути і гірше ну останнім часом він мене страшно дратує.

11. Diana

Diana мрійниця

А мене чим дальше тим більше дратують наші ціни, наша криза, яка шось незакінчується, вчора на базарі шукала малі махрові колготочки, а вони коштують аж 55 грн., а треба на зиму хоча б 4-5 пар. Цибулю вчора брала за 3 грн., а нині вже 4 грн.

• Подобається Подобається x 11
  12. levandivka

levandivka З яйцями...

Йой!
    Вічна проблєма...

http://www.youtube.com/watch?v=knPJS3XcRus

13. Diana

Diana мрійниця

Кому не проблема, а комусь і проблема

• Подобається Подобається x 4
  14. Bonka

Bonka Well-Known Member

Мене дратує коли в +25 в маршрутці їде якась бабця,
    і каже закрити всі вікна і люки бо їй тєгне.....

• Подобається Подобається x 11
  15. Надька

Надька Well-Known Member

а мене дратує, що мій коханий зранку нехоче вставати і постійно запізнюється чи то на роботу чи навіть до мене.

• Подобається Подобається x 3
  16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Мене дратує відмивати банячок від молока і сковорідку від присмажених яєць!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Як мене дратують деякі дурнуваті працівники ЖЕКів. Свекр цілий день сидить чекає її вдома бо мені конче треба одну довідку а вона не пийшла. Хоч вчора казала що в 10 ранку буде. Розумію що всяке буває, але ж телефон, блін, є. Як приходять то мало не кишеню зразу підставляють

• Подобається Подобається x 4
  18. Волошка

Волошка Well-Known Member

А мене дратує випендрювання. Не люблю вискочок.

• Подобається Подобається x 2
  19. lydmila

lydmila Well-Known Member

як вам: заходиш в наче нормальне кафе , а там офіціантки в СУПЕР вбранні : старий хвартух, махрові шкарпети і гумові шльпаки. Аж гидко з їх рук їжу приймати, в такому одязі лише до хліва ходити...мені БРИДКО .А вам?

• Подобається Подобається x 5
  20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дратує оте натягування на себе купи одягу,коли на вулицю ідеш. поки себе і доцю одінеш,то вспотієш...а тож зима скоро,ще гірше прийдеться...аааааааааааа