Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Що мене дратує?

а мене дратує мій шеф, через якого треба сидіти на роботі від дзвінка до дзвінка не залежно від того чи є робота чи ні. вчора ми навіть не обідали

• Подобається Подобається x 8
  2. Siania

Siania Love Life

Як я тебе розумію...Я так мрію про вільний графік або декрет ...:)

• Подобається Подобається x 5
  3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Він мені вчора сказав -декрет в нас по "распісанію" то він жартував але стало трохи лячно всім

• Подобається Подобається x 6
  4. natka75

natka75 Well-Known Member

я вже теж починаю про це мріяти=читати думати))))))
    а у нас так і виходить,я вийшла, пішла друга, правда тепер ще є одна кандидатка, але і я теж вже б пішла....двом піти ніззя....треба розклад складати))))))))))):girl_cool::girl_cool::girl_cool:

А ДРАТУЄ МЕНЕ ЗАРАЗ ЦЯ ПОГОДА........

• Подобається Подобається x 7
  5. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

А мене не те щоб дратувало, але дуууууже хочеться допомогти почухати того звіриська у підписі Левандівки...
    Ну ТААКІ блохи має! Кожного разу аж самій свербить як дивлюся! :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 12
  6. Натуся

Натуся Well-Known Member

А мене дратує отой ваш допис,особливо після отого мого
    Відколи це люди починають на особистісні звертання переходити?Цікаво,що вас так в моєму дописі зачепило?І звідки стіки агресії в мою сторону????

• Подобається Подобається x 1
  7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ото я від душі посміялася :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Натуся, це ж ВИ на особистості перейшли!!!
    Де Ви бачите агресію? Ще й у Вашу сторону?
    Чи то мо я недобачаю/недочитую :girl_in_dreams:

Ви звинуватили людину в тому, чого вона не робила, і що найгірше без будь-яких підстав сприйняли це на свою адресу.

По темі-таки дратує, коли НЕ СТАВЛЯТЬ КОМИ в дописах :girl_devil:

• Подобається Подобається x 3
  8. Натуся

Натуся Well-Known Member

Поясню.Написала саме,що дратує отой допис,бо стоїть він одразу після мого,і виглядає так,ніби то я бідкаюсь,ніби я бомж,а навсправді я така багата,що написала то аби людей подратувати.Якщо більше ніхто не подумав,що то так виглядає,то прошу вибачення і див. сюди...

9. Alias

Alias Well-Known Member

Дратує коли чай сьорбають ложкою, або ложку з чашки не виймають

• Подобається Подобається x 5
  10. Holly

Holly Moderator

А мене ніхто і нічого не дратує, переважно я когось...
    А я майже ніколи не витягую ложку, мені так смачніше. Видно разом нам чаювати не вийде, ще затовчете:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я також так кажу, що то вам здалося. Дуже часто попереднього допису в таких темах навіть не читають зразу. Пишуть своє, а тоді вже перечитують попередні.

12. Alias

Alias Well-Known Member

Чаювати не вийде, я більше каву люблю:)))Але якщо така нагода випаде, то я потерплю і виду не подам:)

13. Annjutka

Щось я часто сюди заглядати стала. :girl_crazy:
    Вчора стук в двері. Поки я дійшла - людина вже нагло відкриває двері... (Чоловік виходив на роботу та не закрив). В чорній формі з автоматом наготові... Мені мову відняло... Вдома тільки я з Ксюшкою і на цілий будинок - нікого (новобудова)... Питає "Яка квартира?". Кажу. Закриває двері та йде...
    Пізніше виявилося що сусід поставив квартиру "на пульт", щось зпрацювало, приїхала охорона...
    Місяцем раніше. Знов чоловік забуває закрити двері на ключ. Я сплю. Стук у двері... Поки я зрозуміла зпросоня що це гримає, та побігла одягатися - заходить мужик (везе мені) з якимись запитаннями про лічильники. Я - не встигла одітися! Кажу вийдіть - він торочить своє!
    Скажіть мені на милість, де написано що коли тобі не відкривають двері - треба відкривати та запиратися в чужу хату? ЧОМУ треба тиліпати тою ручкою та намагатися відкрити? Де елементарна вихованість? Мені ніколи в голову не прийде намагатися відкрити двері якщо ніхто сам це не зробив!

• Подобається Подобається x 14
  14. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Annjutka,
    ви що:eek::eek::eek:. В нас час і не закриваєте двері?????? Тільки внашому будинку за останніх пів року стільки пограбувань було, що до того стільки не памятаю за весь час що тут живу. Так не можна.

15. Annjutka

Я тепер почала закривати, хоча інколи і сама забуваю. В старій квартирі взагалі нарозпашку завжди було... Шкода що так треба, завжди хотілося вірити людям :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  16. levandivka

levandivka З яйцями...

Сихів?
    Лише на ніч замикаю. Сусіди (+ газ,+ енерго) заходять за поріг і чекають господарів.

17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Мене теж добиває ото шарпання клямки і стукання. І телефонні дзвінки коли не беру трубки по 12-15 гудків і передзвонювання за 1 хвилину. Я двері постійно закриваю. Колись тітонька з львівгазу перший раз як прийшла то в двері ломилась і за ручку шарпала так що напевно і замок би виламала за кілька хвилин. А я якраз малу тільки приспала і потихеньку вставала відкривати. Душу я відвела на ній на тиждень вперед. Після того в двері тихенько шкребеться. Анют, ти закривай все таки. В сусідки родички недавно навіть закриті двері якийсь мужик серед білого дня відкрив(вона рідко вдома буває але випадково натрапив). Нажитки нажитками але здоров"я і життя дорожче

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

А мене дратує муха, яка літає біля мене і намагається сісти на мене!!! :girl_devil: А я не можу її зловити! :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А я тільки що зайшла на однокласники і читаю повідомлення непрочитані, а там "ПРІВЕТ". Як же це мене дратує, і то не один раз таке замічаю, що то "прівет" мене виводить. Ну є ж гарне українське слово "привіт", та ні треба.............

• Подобається Подобається x 4
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А мене щось ВСЕ дратує....