Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Що мене дратує?

В Україні з умовами для їзди взагалі туго... Навіть для авто:banned:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я вже вкотре намагаюся пояснити свою думку, але ви вперто її не розумієте.. І вже чесно, набридло... Коротко-мусять бути велодоріжки, тоді буде спокій всім. Бо не брати ровер тільки через те, що нема умов і комусь той ровер може заважати-не вихід.

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

я не кажу про крик, а про те, що ніхто наприклад не дасть дорогу велосипедисту і вони мусять тиснутися прямо на узбіччі, щоби вберегтися від машини. Для мене наші дороги і ровер-дуже страшно, бо машини гасають досить швидно, а їхати просто нема де, бо на обочині все не поїдеш ( власне я пробувала їхати Брюховицькою дорогою до Львова-страшно, направду, мені принаймні). І не думаю, що в центрі якось по-іншому. Зрештою всі ж знаємо як їхдять навіть ті ж самі маршрутки...

3. Nica

Nica Well-Known Member

Приєднуюсь до всіх обурених з приводу відсутності умов для велосипедів! Ми з чоловіком дуже полюбляємо такі прогулянки, це гарне тренування плюс купа позитивних емоцій. Тепле сонечко, лагідний вітерець, насолода, їдеш і тут бордюр:girl_cray:, або яма, або машина і все це задоволення летить під три чорти. Дратує.

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Мене дратує пісня Океану Ельзи "Обійми мене", аж "підкидає" мене як чую.

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

7. бетменша

бетменша Well-Known Member

Оскільки я не їжджу на велосипеді, то пардон. Я теж дуууже "за" велосипедні доріжки і нічого проти велосипедистів не маю. І влада, яка не робить доріжок, звісно, що кака. Ну але якшо раптом автомобілістам не сподобається якість доріг і вони будуть їздити по узбіччях і тротуарах, то ж теж буде недобре. Просто коли на тротуарі в центрі реально великий натовп, особливо в час пік, і хтось вирішив там же прокататись на велосипеді, то ну його на фіг такий здоровий спосіб життя. Я в той час точно не оздоровлююсь, бо лапаюсь за серце і відскакую набік, шоб той спортсмен, якого абсолютно не видно за людьми, міг проїхати. А що казати малим дітям чи стареньким з повільною реакцією?

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

А можна, ХТО мене дратує? Бо до "забила м би" не дотягує.
    Дратують люди, які дарують, без обговорення, без жодних натяків з іншої сторони, домашніх улюбленців.
    Ну от як так можна???
    Спочатку подарувала сестра черепашку (вірніше передарувала свою, бо їй теж так хтось "мудро" подарував). Я не можу спокійно дивитися, як та тваринка мучиться, нема в мене обладнаного терраріума (чи як він там називається) і купляти не збираюся (нема де поставити і я його не хотіла) Якось 3 роки протримався, на цю затяжну зиму впав знову у сплячку і здох :sad:, ну мені ж то теж на совісті! Певно, що не доглядала там за ним, як треба, але, ну не знаю я як, бо і не хотіла його! Не дотягнув таки до весни... Чоловік теж бачив, що нема у нас для цього умов.
    А зараз мені свекруха натякала, що подарує малій рибку у банці:khomyak:. Прекрасно... Всю мою тактовність як рукою зняло... Ну не хочу я! Сказала - Я - ПРОТИ КАТЕГОРИЧНО! В себе вдома що хочете заводьте, хоч скорпіонів! Як вона так мріє про рибок, то що їй в себе заважає?
    Я не хочу бачити як та рибка у тому акваріумі на 5 л (банка-банкою) мучиться і хребет вивертає, я часто провітрюю квартиру (маю за температурою слідкувати?), у нас буває проблемне опалення зимою (як вона доживе), тільки 2 роки назад утеплилися і вивели ту цвіль на стіні (а це ж стояча вода у квартирі). Чоловік став на мою сторону, свекруха притихла...
    Вчора дзвонить радісно "Я Марічці купила попугайчика!!!" Молодець... Я зразу "Хай він у Вас і лишається, а ми будемо приїзджати дивитися." Чоловік теж в легкому шоці. Дітей я не заставлю клітку доглядати (бо їм до нього паралельно, ніколи папужку не просили), я буду пір`я збирати і оте цвірінькання постійне (мені тиші бракує з моїми балаболками), а також рипатися, чи я закрила його перед тим як провітрювати. І головне - ну не хочу я!
    Свекруха подарувала гарні троянди і срібний образочок малій. Гарний подарунок, все прекрасно, так ні, таки хоче ще "відмітитись".

А саме головне, ми з малими мріємо про котика, я - кошатниця з дитинства, і тільки от дочекаємося більшої квартири. Це МОЄ бажання у МОЇЙ квартирі. Ще якби чоловік там чогось хотів, я б то прийняла, бо він має право втілити своє бажання у себе вдома.
    Напевно, погана я таки невістка. Дівчата, ну не хочу я ТАК заводити тваринку, воно ж ЖИВЕ! Чи то я гіпервідповідальна, чи вредна просто?

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

та все правильно. нашо мордувати тваринку? перш, ніж її заводити треба реально подумати ХТО буде нею займатись.
    а гостей з живими подарунками я би відправляла з тими подарунками додому

10. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

мене вже два дні дратує ВІТЕР!!!! такий вітер - жах. пилюка всюди летить - і в очі , і в рот, і голова вся і пилюці...
    і нащо мила вікна ??? :girl_in_dreams:

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Вітер просто нестерпний, хоча й рятує в таку спеку. Але, так як біля нас польова дорога, то мете :girl_cray: Додому сьогодні йшла майже "наосліп": очі закривала, щоб та кака не попала в них.

12. Materynka

Materynka Well-Known Member

Дратує, коли в маршрутці дівчина сідає хлопцю на коліна, і ще як почнуть оті обнімання-цілування...

13. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

згідна з Вами, особливо коли їдеш з дітьми, то аж зло бере. Я все розумію - любовь-морковь, але треба мати повагу до оточуючих. (особливо , коли діти на це дивляться ).
    Але наступила весна, тепло.... і зараз почнуть деякі пасажири "пахнути" ... ото буде :bad::khomyak:

14. Ziben

Ziben :)

Мене дратують гасла компаній типу "Більше, ніж просто вода", "Більше, ніж просто банк", "Більше, ніж просто техніка"- це більше, ніж просто брак креативу і значно більше, ніж просто роздратування:girl_devil:

15. Lanasweety

Lanasweety New Member

дратує, коли у закладах громадського харчування, погане обслуговування, от сьогодні крім того що прочекала 40 хв своє замовлення ще принесли не те, що замовляла, вийшла звідти роздратована!

16. Kayla

Kayla Well-Known Member

мене дратує, коли в офісі набирають в чайник води тільки собі. ну мл так 370. 300 заливають, а 70 лишається! і так 5 років. я завжди набираю вони як мінімум пів чайника. егоїсти - вони всюди егоїсти.

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

та чого егоїсти? люди економлять електроенергію. навіщо кип’ятити літру води, якщо чай буде пити тільки 1 людина?

18. Siania

Siania Love Life

І в нас так, але мені то подобається :)
    Не треба довго й нудно чекати поки те ведро закипить)) Та й воду не можна багато раз кипятити, здається, десь таке чула.
    Але є в нас один колега який через це дратується, каже що він би за таке позвільняв :girl_devil:

19. Kayla

Kayla Well-Known Member

я про вранішній ритуал пиття кави, бо всі пятеро точно будуть ту каву пити з інтервалом в 3 хвилини. так бісить, коли хочеш і собі випити, а води нема. прийшла одна, набрала тільки собі - і залила. прийшла друга і те саме. ото поки пропустиш всіх, вже не хочеться:girl_crazy:

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

то попросіть. як хто іде набирати воду, то кажіть, що ви теж будете. в нас завжди так на роботі працювало.