Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Що мене дратує?

Приходьте до нас купатися, в нас навіть вночі гаряча є :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Наталя

Наталя Well-Known Member

А мене дратує коли курять в людних місцях, на зупинках, на дит майданчиках змушуючи інших дихати тим смородом. І ще коли обгортки від чого-небудь шпурають тільки відкривши прямо під ноги і потім того хламу під ногами по місту де не глянь - ото рагулізм - забилам би! І ще коли після "пікніків" за собою не прибирають а залишають в лісках купу сміття - сихівський ліс вже нагадує сміттєве звалище, зла на тих людей нема :sad: Тре жандарма за кожним рагулем закріплювати.
    А ще, коли паркують машини на дит майданчиках або на тротуарах так що не обійти-не проїхати - іноді доводиться дитячим візочком машини дорогою об'їжджати, бо тротуаром ніяк... таке враження - поки шинами-парканами все не відгородити, до людей не доходить, що можна, а що ні!

• Подобається Подобається x 14
  3. NATALIJA

NATALIJA Well-Known Member

Дратує мене багато чого: непомитий посуд, брудне взуття, дратують люди, які хваляться безпідставно і вигороджують себе за рахунок інших, дратує підвищення цін на всі речі, продукти, при тому що зарплата ніяка...... І ще багааааааааааааато всього дратує......

• Подобається Подобається x 7
  4. Натуся

Натуся Well-Known Member

Дивно,але мене ВСЕ дратує...Вже другу пачку заспокійливого закінчую,а воно все дратує...дратує....Капець...Певно дійсно хора,раз мені то кожен день кажуть...Кажуть що занадто дратівлива,а мені здається,що просто-ВТОМЛЕНА,і ніякі таблетки тут не поможуть...

• Подобається Подобається x 8
  5. Ассоль

Ассоль Dreams come true

А мене дууууже дратують постійні ходіння в нас на роботі продавців "конфіскованого" товару. Кажеш їм: ні, не цікавить мене, дякую, не треба. У відповідь: а може це? Ні? А якщо парфуми?..А чого то ви нічого не хочете купити? Грошей не маєте, чи що? (мда, ото логіка). І розумію, що то їх робота.. Але ж ця нав*язливість так дратує, тим більше, що в мене купа роботи, і зовсім немає коли сидіти і розглядати то, що вони пропонують. А, перепрошую, "послати" їх подалі теж не можу - занадто вихована чи що.

• Подобається Подобається x 5
  6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

А мене дуже дратує,:girl_devil:коли сижу собі щось цікавеньке читаю в неті,підходять,заглядають в монітор і........понеслась: а ти про то-то чула,а в мене так-то,так-то,або давай висловлювати свою думку.Спочатку мило посміхалась і не реагувала,потім казала,що трохи відволікаєте мене.Зараз взагалі не підтримую бесіди,а одній з співробітниць на це плювати.Базікає і базікає:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Ще й сідає дуже близько,я ще більше:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

7. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Мене дратує те, що до виборів ще 4 місяці, а вже неможливо телевізор подивитись нормально, бо там окрім тупих реклам щей політичні реклами(ніби фільм "Тупіший тупого")

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я не скажу нічого нового,але все ж таки- мене дратує свекор і дід.....просто тим,що вонипоряд...ррррррррррр...[​IMG]

9. Ameli

Ameli Well-Known Member

зараз дратує все..............................

• Подобається Подобається x 3
  10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

іноді мене дратує ВСЕ і ВСІ, а іноді ну нічого не роздратує,просто засмутить:)
    але :
    - непунктуальність людей ( як вияв неповаги до мого часу і мого життя взагалі);
    - фраза "так сі стало", бо то тільки навіть не знаю хто спихає свій провтик на незрозуміло що (ото висловилась:));
    - некомпетентність;
    - ой, згадала, коли фіфи в якомусь бутіку дивляться зверху в низ, бо продають брендові речі(передані господарем з заробіток) і тулять плаття з чистої ВІЗКОЗИ!!!:);
    - коли запізнююсь кудись через чоловіка;
    - коли люди обіцяють щось і не виконують ( знову ж таки про чоловіка, бо то він мене сьогодні роздратував:));
    - пил, що осідає на меблях;
    - поламані жалюзі, бо ввечері я "як на вітрині";
    - одяг в магазинах та на базарах ( то через неадекватність цін і не співвідношення якості+ терпіти не можу коли я про щось питаюсь, а у відповідь чую, та то вже не модно, або зараз дуже модно оттаке-то:) насмішили! будуть мені казати, що є модно:))
    - ставлення до українців за кордоном;
    -пісні польською ( не знаю чому);
    - коли порушують правила дорожнього руху:)+ коли видно, що мужик їздити не вміє;
    - коли загоряється лампочка " низький рівень пального";
    - коли хочу доїсти щось, що залишила на потім , або зробити останній ковток чаю...а того всього вже не має!!!;
    - коли книжка банально закінчується;
    - коли вранці до мене говорять;
    - коли в холодильнику продукти, термін придатності яких вже пройшов;
    я ще довго можу перелічувати(бо мене то заспокоює,як виявилось) , але мабуть вже когось роздратувала довгим постом:) звиняйте

• Подобається Подобається x 10
  11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

:girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    і ще павутиня, яке береться не знаю звідки

• Подобається Подобається x 6
  12. nadjusja

nadjusja Well-Known Member

Нервує авторитарний режим форуму.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

хіба то проблєма?
    маємо малесеньку кнопочку, на якій написано "Вийти" :girl_curtsey:

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дівчатка, давайте не будемо вже так категорично. Форум ж не створений тільки для "прибліжоних", всі мають право прийти сюди і сказати свою думку. Може десь людину ненароком образили і вона таким способом хотіла щось сказати, а ви вже зразу на двері показуєте. Лояльно треба ставитись до всіх.

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Здається вона вже її натиснула:girl_in_dreams:

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Давайте, але може я чого не розумію, бо якщо людину щось дратує, то в неї є два варіанти розвитку подій-або прийняти, або шось "рішати".

• Подобається Подобається x 2
  18. бетменша

бетменша Well-Known Member

а мене наразі дратує передвиборча агітація. особливо "ВОНА"....Це щось

• Подобається Подобається x 4
  19. Натуся

Натуся Well-Known Member

а мене наразі дратує ота безпомічність в нашому суспільстві...Ота постійна нехватка грошей,постійний мус у чомусь собі відмовити,постійні нарікання чоловіка що я знову щось купила...(те щось-то або харчі,або необхідні дитині речі...),а ще більше нервує і дратує,що він прекрасно розуміє,що то мене нервує,але всеодно таке говорить...Але то вже певно в "Забилам би!!!!!!".....

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мене дратує те, коли люди кричать і ну так вже жаліються, що таке враження, що вони не те, що бідно живуть, а взагалі мало не бомжами є, а насправді не все так погано: і холодильник повний, і вдягти є що...

і такі люди зазвичай мають ще таку рису: звернутися по допомогу/пораду, чи всиловити свою проблему, ти їм пропонуєш з десяток варіантів вирішення, а вони (не спрбувавши жодного) вже знають, що це неможливо і ніц не поможе! то якого милого звертаєшся?! грррр....

а ще мене дратує те, що в нашому супільстві чужа думка має величезне значення і вплив на життя... і дратує, і зрозуміти цього не можу...