Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Що мене дратує?

Я думаю, відвідувачам аднаклєтачних.ру мали б платити гроші за відвідування.

Жімейл має хорошу функцію "спам". Спеціально для повідомлень звідти.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мене дратує, що сусід "забуває" вимикати світло! Невже не розуміє, що потім за цю електроенергію треба буде платити?!

• Подобається Подобається x 1
  4. Barnaulka

Зараз мене дратують жирафи на авках моїх друзів вконтактє! Повидаляю з друзів, і всьо.

5. Furore

Furore New Member

Підключили інтернет "Воля". *****!!! Як же він мене дратує!!!! А особливо їх єдина лінія дозвону. Це взагалі - дещо!!! Відключу нафіг!!!! Най самі ним користуються.

Останнє редагування модератором: 29 Січень 2012
  6. zaderyshka

zaderyshka Member

Дратує, коли чоловік після народження дитини свою дружину називає "мама". "мама, ходи сюди, мама, хто дзвонив, мама, коли вечеря". Це ж дружина. З зауваженнями ні до кого звісно не полізу, але особисто мене б це дратувало. То так, з розряду ІМХО, когось дратує, а комусь зручно так.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мому чоловіку зручно називати мою маму "бабуся", бо "мама" так і не говоримо ні я ні він.
    Мене дратують люди, які при любій можливості намаються тебе повчити. А особливо люди, які самі нічого не петрають в стилі одягу навязують тобі свою думку "що і як одягати". Уххх дратують!!!

8. дашулька

дашулька Well-Known Member

9. Barnaulka

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене дратує, коли чужі люди лізуть з порадами щодо виховання моєї дитини і взагадлі коли кидають такі репліки, від яких волосся дибки стає..
    То "не називай його так..." (як хочу, так називаю), то "не сюсюкайся з ним так, бо виросте маминим синком і буде тебе ЯКАСЬ матюкати", а найгірше оце: "ще не називає тебе СТРУЛЕЮ, ой, ой, скоро назве, чекай-чекай..." в такому репертуарі є ще: "чи ще не посилає", "чи ще не матюкається". І це все вимовляється з такою єхидною посмішкою, від якої хочеться:bad:... але я людина вихована, мовчу поки що.
    Такі випадки бувають не часто, але дратують мене до неможливості.

11. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

12. Barnaulka

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Не розуміє альтернативи...

14. Farfalla

Farfalla Member

Мене дратує, коли свекруха запитує: "Маєте шо їсти?" або "Що'сте їли?" :khomyak::khomyak::khomyak: Так і хочеться відповісти:"Ні, сидимо і чекаємо поки привезете щось нам!"

15. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Як я вас розумію. В мене мама любить зробити сумні очі і запитати "він (внук) хоть щось їв?" або "а ви хоть будете мати що завтра їсти?" Додам що в хаті завжди, як мінімум, перше і друге, не рахуючи закруток,бутербродів і яєць.
    А ще мене храп дратує! Але проти коханого не попреш)))

16. Barnaulka

Мене дратує, шо у новинах пустять якусь мульку, наприклад, шо громадяни Казахстану можуть отримати візу у США на 5 років, бо хтось там щось підписав. І що?! Для казахів візи на даний момент максимум на рік, а вони видзвонюють і пищать, бачте, їм візу вже на 5 років подавай! :girl_devil:

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а мене вже тривалий час шалено дратують люди, які на вулиці рекламують двері. вже так настирливо впихають ті свої рекламки і пропонують, пропонують... таке враження, що двері це верх нашого здоров'я і благополуччя))) їх зараз настільки всюди багато, що мене вже навіть перестали дратувати промоутери лайфу:)

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а мене просто бісить коли курять в загальних коридорах, воно ж все одно заходить в хату, то вже сиди і смали в себе в хаті, хай смердить в одній квартирі, а то ні вийде на коридор і нюхайте мене три чи чотири поверхи. Хоч би вікно відчинило після того, а про то щоб забрати бичок з собою, то навіть мови немає, а нашо, понаставляли тих бляшаних баночок, і так лишають. ну невже важко то забрати.

зовсім не злить коли той цигарковий дим проникає в квартиру через вентиляцію. Людина в себе в квартирі, що тут скажеш, а от за то куріння на сходових клітках роздерла би. Що трошки і буду давати тим курцям бій :tanksmile::tanksmile::tanksmile::bomb::bomb::ireful::ireful::ireful:

19. Farfalla

Farfalla Member

аналогічно!!!!!!!! сморід весь у хату! а ще оце незабирання бичків, а викидання їх просто на плитку в коридорі... я в п"ятницю все красиво замела... в суботу йду - знову бички валяються... образливо до сліз...

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дратує коли День народження називають днюхою. А сьогодні ще й по радіо від ведучих почула це противне слово. Ну просто завал :girl_cray: