Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Що мене дратує?

то прийміть анти-судомне:

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

Я Вам, звичайно, дякую! Але ми не польською спілкуємося, а українською. А в український і близько слова "вистаРчає" немає...
    Таке враження, що в когось щось звідкись вистарчає, їй богу...

3. levandivka

levandivka З яйцями...

То у багатьох, що звідкись приїхали до Львова. :)
    Лише враження. Не перейматеся так. Краще у мовну гілку зайдіть.

4. dollymom

dollymom New Member

А мене просто бісить, коли в магазині або транспорті хтось стає занадто близько (звичайно, коли є місце).
    Сьогодні от купувала в родинній ковбасу, стала у чергу. Підходить жінка ззаду (а місця реально купа) і стає так близько, що просто чую її дихання в себе на вусі. Я посуваюся на крок. Вона знову підходить.
    Але то мене нервує, а найгірше, що ніколи не можу щось такій людині сказати. Невже самій приємно мені в вухо дихати?

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

О мене одні тітонька в маршрутці знервувала. і таке вже не раз було. коли на зупинці я чекаю коли люди переді мною вийдуть. а вона мене нагло таки пхає до виходу. ну ніби маршрутка поїде поки вона не вийде, то ж не метро...забилам би

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Не в той бік крок зробили. Треба було назад посунутися, щоб про дистанцію нагадати.

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

вона сама того не відчуває, їй так комфортно і вона навіть уваги не звертає на вас

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мене таке теж дуже нервує, а особливо,коли стоїш в черзі до каси в банку і ясно ж написано "дистанція 2 м від віконечка". нє, то треба нагло перти, дивитись в гаманець. так і хочеться по чоляці тріснути:girl_devil:

9. Tanita

Tanita New Member

Та чого Ви такі скромні. Я в таких випадках задаю тій людині дурне, в даному випадку, запитання, наприклад: Вам подобаються мої парфуми?, Ми з Вами знайомі? і т.д. Людина ніяковіє і відсувається назад. Якщо я не в настрої, то просто прошу людину відійти на два кроки від мене.
    Колись до мого чоловіка на ескалаторі хлопці-підлітки практично до нього притулись, то він в них запитав чи вони геї, то хлопці зробили великі очі, почервоніли і відійшли.
    Тому не змушуйте себе нервувати - попросіть людину відійти, а як не зрозуміє, то

діє завжди.

10. Holly

Holly Moderator

Як мене дратують дуже "мудрі" мами, котрі мають на кожне питання свою єдино правильну думку. ще й нагло нав"язують її іншим. І що саме головне, мають в хаті інтернет. Так ні, почитати щось мудре не вистачає мозгів, краще в той час онлайни ігри побавиись

11. Solomi

Solomi New Member

мене дуже дратує коли хтось на вулиці цілується ( по - дорослому ,а не в щічку),

в парку гуляють діти, а "вони " сидять на лавці і смокчуться ,підходжу і кажу " фуу ,як огидно". ,

деколи навіть не діє, сором певно в дитинстві загубили

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Часто зранку щоб остаточно прокинутись дивимось із чоловіком ранкові телепередачі, в тому числі і на Інтері. Але мене дико нервує ведуча ранкової програми - Ліна Нерус! Хто і для чого її тримає на телебаченні? Її рівень - максимум якась непомітна передача на районному телебаченні у нічний час в будні! Неприємний, якийсь втомлений голос(і це в ранковій програмі на одному з найрейтинговіших каналів!), суржик, заікання, невміння проводити навіть короткі інтерв'ю - одному з гостей тричі задавала одне й те ж недолуге питання, яке до гостя навіть не мало стосунку. І я б ще зрозуміла якби вона була новачком, але вона давно на телебаченні, кілька років тому також вела на Інтері ранкову передачу, потім пішла. Нещодавно (влітку) проводили новий набір у ведучі, навіть можна було голосувати СМСками за претендентів, але замість молодих облич повернулася вона і далі понуро присипляє людей зранку. Не знаю чому вона мене так зачепила, певно через те що таки хочеться на когось звалити відповідальність за свій поганий настрій зранку, але об'єктивно вона дійсно непрофесійно виконує свою роботу.

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ну як хто, підозрюю, що багатий папік :)

14. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

мене так в свій час в Підйомі на Новому Каналі після заміни Притули Педана і Фреймут так дратувала Цибульська, яка тупо копіювала Фреймут, говорила невідомо якою мовою, не могла просто дивитись.

15. Smurfik

Smurfik Загублений

А мене дратує теж саме, але по телебаченню, я навiть дивитись на це не можу, завжди перемикаю канал.Ну не подобається менi коли я бачу усi деталi дорослих поцiлункiв, якось гидко стає.

16. Furore

Furore New Member

А мені, навпаки, подобається. Це ж чудово - почуття квітнуть! І хтось такий закоханий :girl_in_love:

17. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Думаю, то все залежить від того, ЯК цілуються. Бо деколи "дорослий" поцілунок так гарно виглядає, а деколи таке враження, що партнери просто лижуть одне одного і ще й цямкають при цьому :) на таке дивитися, звісно, неприємно.

18. Just me

Just me Member

В мене з цим одна асоціація - в Будапешті практично на кожному кроці таке побачиш, і то такі пристрасті, що не знаєш, чи то вони зараз ще цілуються, чи вже до наступного етапу перейшли. І це попри те, що угорці не відзначаються гарячим темпераментом. Пам"ятаю, мене це вразило страшенно, я до поцілунків ставлюся нормально, але от до такого - ні.

А мене дратують "люди, ті шо думають мало", хами, нетерплячі, заздрісні, ті, які видають без потреби сімейні таємниці "до третього коліна", ті, що носять спотривні штани з туфлями і при тому плюються і ще багато-багато чого і кого... Буду згадувати і дописувати:scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 3 Листопад 2011
  19. Smurfik

Smurfik Загублений

Во-во, я ось це мала на увазі, саме оце цмокання дратує, таке враження, що вони зараз друг дружку з'їдять. :girl_haha:

20. Furore

Furore New Member

А ви що, стоїте біля них і слухаєте? :girl_haha:
    Я таке бачу хіба десь іду мимо, то така картинка мене радує, а до звуків там мені ніколи дослухатися.