Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. solomka

solomka Active Member

Відповідь: Що мене дратує?

Мене сьогодні цілий день дратують перегони на вул. Луганській. З самого ранку чути як машини їздять, точніше женуть на великих швидкостях. Міст перекрили, затори страшні. Ще й завтра буде те саме.

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а мене дуже дратують курці на зупинках, чи у натовпі. ну відійди собі в сторону та й кури. а ні треба стати там, де найбільше людей і всі мусять вдихати "аромати"

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а мене нервує той ідіотський закон, за яким тепер в валютних обмінниках треба надавати паспорт.

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

А то взагалі забила би!:girl_feminist:
    Вчора здавала в банку, то вони ще й ксерокопії з паспорта знімають і хочуть щоб їх підписував клієнт. Я спитала, чи не принести їм ще аналізи і замість підписів поставила хрестики.
    Як на мене, то це все грубе порушення конституції і прав людини, зла не вистарчає на цю країну і тих дибілів, що вводять такі закони.

5. Furore

Furore New Member

Дуже вже мене дратують дівчата з довгим розпущеним волоссям в переповнених маршрутках. :girl_devil:
    Ааа, повидирала-м би ті патла, пардон ... ту "красу неземну!" :girl_devil:

6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

А мене не просто дратує , а бісить отой дурнуватий закон про НЕперехід на зимовий час. Ну що за.... тому що Росія так зробила???? тепер на роботу затемна, я вже не кажу про діток які в школу.... і різниця з Європою і Британією тепер не 1-2, а 2-3 години :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

8. kineret

kineret Вірю в диво...

А мене дратує те, що як тільки деякі особистості побачать в мене щось нове одразу питають "Скільки коштує?" :girl_devil::girl_devil::girl_devil: Яка різниця скільки коштує та чи інша річ??? Я ж в них гроші на покупки не беру!!! :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

9. zaderyshka

zaderyshka Member

Ага, а ще коментар "Та то ж дорого, тобі твоя стипендія дозволяє?" або "Та на секонді можна було вдвічі дешевше знайти" є різні варіації. Аж тіпає...

10. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Найкраща відповідь - ой, навіть не пам'ятаю :)

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Мене дратують старші цьотки які лізуть в маршрутку і по обидва боки локтоями всіх розпихають, аби скорше влізти в ту маршрутку, або взаді тебе, так пхають шоб скорше зайшов, ніби та маршрутка без них поїде

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Мене дратує, коли мені задають дурнуваті запитання. От сьогодні вийшла з дому і йду собі, і тут чую питання: "Ти кудись йдеш?", ну і шо тут відповісти? Кажу: "Нє, вийшла тут постояти"

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Мене дратує, коли хтось лізе без черги, бо: " Їм треба, вони спішать і т.д." А я тут так просто - прийшла просто постояти! :girl_devil: І це зустрічаю всюди: в поліклініці, в магазині, в пробках...

Останнє редагування: 27 Вересень 2011
  14. kraplynka

kraplynka реалістка

А мене не перестає дратувати і не можу звикнути до пережитків совдепівщини - хамства наших продавців! Іноді поводяться так ніби ти до них додому прийшов і шось вимагаєш. Ось з останнього - прийшла в аптеку - не мала часу в неті шукати, думаю - гляну в інструкцію, ціну спитаю. Приходжу - а там черга. Дочекалася своєї черги - питаю провізора про мазь - вона каже такої нема є трохи інша (мене не влаштувало), а олійка та коштує 84 грн за 150 грам (не знаю, чи їй то взагалі підійде, та й оливкову олію мож влити). Кажу - дякую, не треба ніц, відходжу - а вона до мене вслід - бачить, що черга стоїть, і нічого не бере хіба голову морочить - це нормально?
    сьогодні біля базару стоїть столик - пропонують чай Алокозей, а до нього сувеніри різні. Захтілося мені горнятка - питаю що тре купити - сказали, бачу чеколяди - питаю шо тре для них купити - і тут мене той промойтер питає - ви просто так питаєте чи купувати щось плануєте.? а я їй - перш ніж купувати я ж маю зорієнтуватися чи то того варте - а тут її напарниця як розійдеться - ми ж люди а не роботи, кожному тут пояснюй. Я їй на те - це ваша робота за яку ви гроші отримуєте - якщо не подобається - міняйте роботу. І пішла.

15. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Аа..сьогодні зауважила що мене сильно бісить коли хтось іде за мною, і прямо "наступає на п"ятки" і дихає в спину. Та обійди мене та й все, тим більше шо я ходжу не повільно.
    От думаю про то і аж бішуся :girl_devil:

16. Michelin

Michelin New Member

Коли люди викидають сміття (обгортки від цукерок, пусті пляшки чи салфетки) прямо собі під ноги, ну невже так важко донести до найближчого смітника?.. Ще й своїм дітям такий приклад подають, ні грама культури...

17. LuBimaya

LuBimaya New Member

а мене до судом дратує, коли людина в слові "вистачає" (вистачить, вистачило і т.д.) вставляє літеру "р" між "а" і "ч"!!!!!! (вистаРчає!!!) :girl_devil::suicide::bad:

18. Alias

Alias Well-Known Member

Не до судом, але дратує коли говорәть "у мене сғогодні на обід макарОН з котлетами" Чому макарОН , а не макарОНИ ? :)
    На даний момент мене дуууже дратує працююча дрель у сусідів. Ррррр!

19. kineret

kineret Вірю в диво...

Дратує останнім часом, що на роботі позакривали доступ майже до всіх сайтів. Я розумію соц.мережі, зупинку закачувань великих файлів, але щоб не можна було навіть рахунок поповнити, то вже перебор :girl_devil::girl_devil::girl_devil: Добре, що Посиденьки ще не закрили :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

20. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Є ще кращий варіант - "макаран з котлєтами" :)