Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Що мене дратує?

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мене дратує, коли кажуть "діскатєка". Не диско, дискотека, танці і т.д., а саме оте слово "діскатєка" :)
    А ще - всілякі "лю тя" (люблю тебе), "чмафф тя" (цілую тебе) і т.д. :))

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А мене дратує , коли до мене кажуть-ПрівЄт. фе....:)

5. mrochkizm

Ускладнена версія: "Прівєт, пішли на діскатєку" :connie_pull-pigtail

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мене дратує, коли людина під час розмови підходить дуже-дуже близько і говорячи плює в лице.

7. zaderyshka

zaderyshka Member

а як стосовно "Прівєт, як діла?" або "шо там новєнького?"

8. Milady

Milady Well-Known Member

ага, а я до цього ще додам слово "дівчьонкі"
    :girl_devil:

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

А мене дратує, коли здорові молоді мужики починають "котити бочку" на успішних заможних людей: обговорюють їх гроші, статки, маєтки, тачки, телефони. І роблять все це такому руслі: От сволоч, за що йому це все!!!
    Та ідіть щось робіть, заробляйте, а не "обгаджуйте" інших!

10. mrochkizm

Та то біда не лише молодих здорових чоловіків - багато інших категорій населення теж успішно плекає за пазухою жабку :)

11. Музик

Музик Мартуська

а мене нині збісила якась тітонька!
    пішла я в аптеку, стою, замовила препарати, дівчина пішла шукати, а тут мене посуває якась жіночка і починає коментувати ті препарати, які я беру: а ви знаєте, що то антибіотик? я кажу, що знаю... і тут вона починає: а отой препарат - то взагалі гормональна бомба, то хімія, там нічо корисного (а то просто травичка, я її ще зі школи п'ю, маю певні проблеми...) і взагалі вона то все знає, бо вона теж то пила і ніц воно не помагає, я розвернулася і пішла... думаю ну яке діло тих людиків що я купую?

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мене ще дратує, коли люди дуже голосно говорять. Я не маю на увазі спілкуватися весь час на понижених тонах. Бувають ж емоції і все таке, але є категорія людей, яка увесь час волає, як до глухої. Або навіть той же "прІвЄт" так викрикує, що перепонки чуть не тріскають.

13. Sitara

Sitara Active Member

14. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

сьогодні помітила, що мене нервує, коли мені наступають на ногу в маршрутці. причому я сиджу, а наступає той, хто сидить біля мене. ну от ніби мета в людини- якнайширше розставляти ноги.

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

16. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Дратує, коли йду по вулиці, а особа, що минає мене, видає якийсь різкий звук - найчастіше починає щось емоційно говорити (тобто майже кричати). Завжди лякаюсь. А коли несу в той час малого, то хочеться просто в чоло дати, бо перестрашили дитину.

17. Vika

Vika Well-Known Member

продовжую тему про ту дебілкувату рекламу ПАЛМОЛІВ.
    дивлюся сидить моя мала перед телевізором і закрила вуха руками. питаю що таке. а вона каже: та не подобається мені ця реклама, надоїла та пісня".
    вона переважно все підряд дивиться, а тут таке.

18. mrochkizm

Ця реклама і мене дратує. Мало не фізично погано стає після неї. Може то конкуренти їм робили чи якесь НЛП? Нє, бо справді жах!

19. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

то певно всіх вона бісить, я бачила її тільи раз, так як телевізор більше слухаю ніж дивлсь.Таке враження що хтось вчився співати на тій рекламі.Аналогічно мене нервує реклама суконь салону Людмила.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну раз мова зайшла про рекламу, то мене просто верне (вибачте на слові) від реклами про батончики Натс, там де руки-білки. Після такого огидного видовища вже тої шоколадки як не їла так і їсти не буду ніколи.