Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Що мене дратує?

я думала що я одна. Мене та реклама виводить з себе і ще реклама по радіо " я Н.Д.-лікар гінеколог" ....і чомусь саме на неї попадаю коли разом з татом зранку на роботу їду. Він вже знає що я нервуюсь то зразу переключає :)

2. Insolence

Insolence Living The Dream

А мені спочатку чулось про запах "АХІНЄЙ" гг поки не побачила її (бо переважно чую одним вухом). Тепер теж стараюсь переключити =)

3. Музик

Музик Мартуська

телевізора в хаті не маю,тому щойно знайшла ролик з палмолів - капєц!, а той другий - то що рекламують?
    ги, щойно побачила, що другий - то по радіо :)

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

О, приймайте мене до компанії! Мене від тої "пісеньки" пересмикує, вже боюся запустити чимось в телевізор під час реклами. І то я його включаю раз в два дні, а реклама всюди:girl_devil:

5. zaderyshka

zaderyshka Member

А мене взагалі дратують реклами з пісеньками про продукти...до категорії ненависних відношу ще пісеньку з ролику про прокладки Always і отой ідіотизм, який рекламує Влад Яма, здається продукти серії Гала....ужжжостььь...мало того, що пісенька дурна, так і Владік так лисою головою відсвчує...бррр...

6. apelsyn

apelsyn New Member

Реклама Лактацида, мабуть. Мене теж дратує страшно

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дратує, коли тема пів року як зачинена, а ПП про купівлю сипляться і сипляться...змучилась відписувати...

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дратують люди, які півжиття спілкувалися українською мовою, одружилися/виїхали на роботу в Крим чи Східну Україну - і, панімаєтє, разгаварівают па русскі, прієзжая в радную дєрєвню.
    Чи то може я така дірйовня і нетерпимо-нетолерантна, але не розумію приколу.

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мене дуже дратують місцеві рускогаварящіє, особливо коли звертаєшся українською, а людина вдає,що не розуміє. живе тут півжиття і не розуміє. ніби я китайською до неї говорю.:girl_devil:
    а ше дуже нервує моя знайома, яка з кожним російськомовним місцевим зразу ж переходить на російську, бо щиро вважає, шо виглядає так значно пантовіше.:bazar:
    ше хоч би говорила нормально, а то із серії "гарабєц сідєл на гєлкє"

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А мене дратують вже наніц обнаглівші заправки. Ну раніше платив 500 гривень, наливали на 499,99, ну в гіршому випадку на 499,98, а теперна 499, 91. Мені не в копійці справа, справа в відношенні.

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

угу, з останнього - втиснули мені в 45-літровий бак майже 60 літрів і ще руками розводили, мовляв - нєвінаватиє ми, в нас все точно, як в аптеці.
    і дійсно, справа не в копійках (до речі, в даному випадку в гривнях 100), а у відношенні (типу, "Дякуємо за вашу скаргу, ми все перевіримо" і по всьому).
    коротше, дратує, коли тебе за ідіота мають

12. mrochkizm

13. Furore

Furore New Member

Я так роблю, але ніколи не вважала себе від того пантовішою :girl_crazy::lol: Мене просто так колись давно на роботі так навчили переходити на мову співрозмовника, і досі залишилось. Вважаю це хорошим тоном. Навіть подумати не могла, що це може когось дратувати. :girl_crazy:

14. mrochkizm

Співрозмовник теж може перейти на вашу мову:) Звісно, якщо її знає:) З російськомовними людьми, які володіють українською мовою, на російську я не переходжу. Якщо людина не володіє українською мовою, або їй важко українську розуміти, то я не бачу проблеми в переході на російську - вільно спілкуюся тоді мовою північного сусіда:) Це саме стосується інших мов :)
    Тут вже треба по ситуації дивитися :) Бо коли людина прожила в україномовному середовищі 30 років, виїхала в Крим, потім за рік приїжджає і починає до мене разгаварівать на русскам - в такій ситуації я на російську не перейду, бо не бачу в тому змісту.

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Морда у злодюг трісне! Де ж так дурити покупця?!

16. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Мене дратує, коли на форумі пишують емоційні дописи, а потім оправдовуються "та ніхто нічого такого не хотів сказати". Знаєш, що емоції перемагають розум, напиши допис, перечитай 3 рази, піди випий чаю, а лише тоді ще раз подумай, чи варто його публікувати.

17. solomka

solomka Active Member

Мене дратують деякі наглі розповсюджувачі косметики, дисків, конфіскату, книжок. Заходять в кімнату, ми їм кажемо, що "дякуємо, але ми не будемо дивитися, не витрачайте свій час", так ні, вони нагло підсідають і починають: ви тільки подивіться, в магазині воно коштує стільки-то, а в нас тільки сьогодні і тільки для вас наполовину дешевше, і починають нагло втулювати свою продукцію. Я розумію, це їхня робота, але мене така наглість дратує.

18. zaderyshka

zaderyshka Member

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

ох, як мене дістали такі розповсюджувачі, особливо з магазину біжутерії на Шевській, Мадам Брошкіна, здається. Приходять в офіс, вивалюють без дозволу різні кульчики, намисто і т.д. Спокійно пояснюєш, що нічого не будеш купувати, а тобі у відповідь: Ну і що? А ви подружкам розкажете, бо проходять всі повз наш магазин, бояться заходити, бо думають, що у нас все по 1000 грн. А у нас, навпаки, все дуже дешево - до 100 грн." Все б нічого, якби та жіночка не почала показувати брелок-туфельку на телефон, дивиться на мій самсунг дуос, що стоїть на столі і каже: Ой, ні, зараз інший брелок пошукаю, бо у вас такий середньостатистичний телефон, а туфелька тільки до сенсорних підходить." Ну, все...то вже була остання крапля. Висказала я їй усе, що я з того приводу думаю, і вона з вибаченнями вибігла з офісу.
    Наступний день. Заходить хлопець у діловому костюмі, з таким червоним спітнілим лицем і починає говорити, як завчений віршик: "Доброго дня! Я з телеканалу 1+1, ми проводимо кастинг на шоу "Голос країни", скажіть, ви співаєте?" Кажу: "Ні", а сама просто не знаю, як би то його витурити поскоріше. "Шкода...Але я вас вітаю зі святом!" Я: "Яким?" Він: "Сьогодні День посмішки! Посміхніться, ви така красива!" Мені вже починає бути смішно, бо хлопець тараторить так, що просто не встигаєш за ним. І тут починається знайома пісня: "На честь цього свята я хочу запропонувати вам гарні ювеліні прикраси" і дістає з сумки ті всі брелочки, кульчики...Вирішила швидко це припинити і кажу, що знаю, що то за магазин, мені вже все показували, якщо треба буде, то сама до них прийду. І так майже кожен день хтось приходить. А все через сусідів, які ходять на коридор курити і не закривають двері на ключ.:girl_mad:

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

ой насмішили ви мене)))) спочатку вони прикривались Київською митницею, тепер - 1+1. Капець якийсь.... На щастя, у нас в офісі три кордони охорони - дзуськи хтось проскочить)