Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Що мене дратує?

та я кожного разу вимикаю, а того разу щось забула. Але справа не в тому. Хтось вже вище писав, що люди зажали пару гривень, а тепер дзвонять по сусідах

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

так він же не вимикається а просто ледь чутно дзвонить.... чи я не знаю способу його вимкнути повністю?
    Також дзвонять до нас а йдуть по сусідах, при чому квартира в мене не з перших номерів, а все рівно.
    Шкодую що не поставила відеодомофон, так би навіть трубку не піднімала.

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

мене нервують підлітки які їдуть в маршрутці і цілу дорого "ржуть",інакше не скажеш
    Я все розумію буває шось смішне, посміляись і все, а то коли дусяться всю дорогу як би печення з конопльою наїлись, то просто аж виводить

А ше мене дратує коли хтось їсть з відкритим ротом і хрумає.жах

Останнє редагування: 5 Серпень 2011
  4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Ой, тема якраз для мене. Так хочеться виговоритися...
    1) Дуже дратують тупі люди. Для прикладу: розпинаєшся, намагаєшся людині щось пояснити, розповісти і навчити... А та людина замість прийняти те, що їй говорять починає гніватися. Ну глупо, як мімінум. Та як тебе чогось вчать, то не опирайся як йолоп, а бодай послухай. А вже потім аналізуючи, думай тра тобі то шо тобі казали чи нє. От недавно подрузі намагалася пояснити чому дитині не тра робити щеплень. Ну тупа совковська людина, абсолютно не готова бодай розглянути іншу точку зору. Посварилися. Сказала, що не піду за хрещену матір, якщо бодай мене не вислухає. Ще одна мамочна начепила на дитину сонцезахисні окуляри з магазину "все по гривні" і тішиться шо робить добре свому чаду. Ну чим не тупа істота? Дратує ДУЖЕ.
    2) Ненавиджу сусідів і мрію про життя десь далеко від людей. Сотню раз їм кажу аби свої ремонти робили в позаранковий, позаобідній і позанічний час. То і до теми про рагілув підійде, бо біля мене мешкають рідкісні рагулі. Злюся дуже коли перекрикуються ті рагулі через вікна і розказують один одному все на світі. Питання: а чого то слухати маю я? Чого мене має цікавити чи тверезий вчора прийшов чийсь чоловік... мені було достатньо того, як він до третьої ночі ворланив під вікнами шось про сосну.
    3) Нервує коли люди які знають, що у мене є дитина і мають знання того що діти в обідній час сплять, якоїсь холєри дзвонять мені то на мобільний, то на домашній, а то ше ліпше припираються у гості і замість ТИХЕНЬКО постукати у двері дзвонять ТРИЧІ, наче я глуха. Я вже привчила себе вимикати звук на всіх телефонах, але не обріжу ж я провіід дзвінка.
    4) Мене просто таліпає коли мені намагаються продати "слона". Ось нещодавно подруга намагалася мене затягти у чергову косметичну маркетингову піраміду. Ну не моє воно, а скільки людині то не говорю... ну шо об стіну горохом.
    5) Дратують родичі, які однозначно і беззаперечно знають як я маю жити, що маю робити, як маю виховувати дитину, скільки солі маю давати до борща і т.д. Бррррррррр... аж таліпає від їхніх жизьйоученій.
    6) Дратує коли мала не складає за собою іграшок, а я на шось як наступлю і то так, зараза, болить. Заспокоюю себе, що в неї навчання до складання ще у процесі, та і самій не завадить під ноги дивитися.

Загалом є купа всього що мене дратує... От тільки дратуватися я навчилася всередині. Ззовні я надспокійна. Хоч і знаю, що подекуди ліпше кудись виплескувати роздратування... може то повернутися до вишивання?

5. Відповідь: Що мене дратує?

Adriasia, ваші пункти №1 і №5 тааак класно перегукуються між собою :girl_wink::girl_crazy:

6. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ой... я не намагаюся навз*язати свою думку, я лише говорю як я думаю і все... А ще щоб мені не говорили, я то завжди послухаю, а вже потім собі вирішу тра воно мені чи нє. Навіть коли мене мама вчергове вчить кип*ятити воду. Тому тут троха про різне.
    Але підмітили Ви класно. Наче я сама займаюся жизньоучєнієм, а коли мене пробуют повчити то дратуюся. Та я безмежно буду рада, якщо якась мудра людина поділиться зо мнов клаптем свої мудрості і допоможе мені у чомусь вдосконалитись і стати ліпшою. шукаю і прагну таких навчань.

7. Alexx

Alexx New Member

А я останнім часом зауважила, що мене сильно дратує коли люди човгають ногами по землі.... як чую, що хтось отак "шкребе" ногами, то мене аж "підкидає". Може я якась нервово хвора.....?!? Нікого таке не дратує?

8. smugastik

smugastik Well-Known Member

дратує, дратує я така сама, але найбільш мене дратує коли мого малого називають Маркуша, в мене Маркуша чомусь асоціюється з Каркушею, нехай Марчик, Маркіянцю ну тільки не Маркуша.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Спробуйте чеканку...

10. Furore

Furore New Member

Точно! Я це теж помітила. :girl_smile:

Вибачте, але так ненав’язливо висловлювали свою думку, що аж посварилися? :girl_haha:

Особисто мене трафляє, коли потрібно чекати. Я можу зрозуміти, коли людина запізнюється, можу зрозуміти, коли це обумовлено якимись обставинами, але коли це очікування спричинено поганою організацією - просто бісить!!!! Намагаюсь завжди уникати таких ситуацій.
    Наприклад, чому, запрошуючи людину на співбесіду, не можна виокремити 15 хв. зі свого напруженого графіка і не затримувати її, вимушуючи її очікувати, не пояснюючи нічого, хіба відмахнутись черговим перепрошую. Або як була на одній співбесіді, де зібрали 60 чоловік і всі юрмилися, очікуючи поки з ними поговорять. :girl_impossible: :shutup:

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

більше нервує,коли хтось дуже топає ногами. йде, як цвяхи забиває. часто таке помічаю за чоловіками, як пройдеться по хаті.....
    а ше мій дядько живе на першому поверсі і звик голосно тупати ногами. прийде до нас, сяде на диван і давай товкти, як кріль ногами. сусідам знизу добре чути))

12. dollymom

dollymom New Member

А я сьогодні повернулася з Болгарії. Це так до передмови. Туди їхали автобусом, за нами дитина всю дорогу блювала. Ну, я до того філософськи. Буває.
    Їдемо назад. Перед нами батьки з двома дітьми. Обоє всю дорогу блюють. Ну шкода мені дуже ту дитину, але ти ж мама (тато), ну невже це перший раз з дитиною таке (а не перший раз, бо кульочків купа на поготові), ну та дай ти тій дитині таблетку АвіаМоре, та хай не мучиться!!! Ну блін... Невже не шкода, то хіба не цікавляться - що можна зробити! І мені чесно кажучи всю дорогу вибачте то нюхати... так не дуже.

13. Furore

Furore New Member

dollymom, о, мати рідна! :girl_crazy: Співчуваю...
    ...це ж цілу добу до Болгарії, мама мія! :girl_crazy:
    Не розумію тих батьків, їй-бо...

14. zaderyshka

zaderyshka Member

15. tsarivna

tsarivna New Member

А мене дратує коли чоловік сильно хлопає дверкою холодильника (і там дзвенять пляшки):girl_devil: Але ще більше дратує, коли я (ненавмисне!) сильніше закрию двері в машині, він кричить, щоб пішла до холодильника повчитись як то правильно робити.

16. dollymom

dollymom New Member

О!!!!! Я думала тільки в мене такий!!!! Один раз так посварився через це з моїм татом! Ото хорі вони на ті машини!!! Я рада, що не в мене одної такий...

17. Музик

Музик Мартуська

а мене дууужже дратує, коли чоловік дивиться якесь кіно, читає книжку чи просто про щось думає і або постукує ногами або подьоргує... і от питання в кого з нас не все в порядку з нервами - в того, хто стукає чи в того, хто через це нервується?

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

О, і мій теж любить дорікнути, що я сильно хлопаю дверима в машині... То, певно, всі чоловіки такі..

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

як про мого чоловіка написано:girl_smile: Каже, що то його розслабляє.. А мене навпаки:girl_mad:

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Так мене дратує реклама "palmolive орхідея"! Як тільки чую перші слова: "О, палмолів, мій ніжний гель, дарує запах орхідей..." одразу перемикаю канал, але як назло цю рекламу зараз найчастіше крутять. Не знаю, мене ще жодна реклама так не нервувала, як ця :girl_devil: :girl_flag_of_truce:

20. Vika

Vika Well-Known Member

я думала що то тільки я така. мене від тої реклами просто ковбасить.
    але що дивно- ток реагую тільки на той дурноватий палмолів. інші реклами сприймаю спокійно.
    але тепер хоч знаю що не одна я така ( навіть не знаю яка).