Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Що мене дратує?

Я стаю дуууже дратівлива зранку, коли на годиннику 8.30, мені на роботу на 9.00, я ще дома, на Сихові, а на роботу то в Винники!:girl_mad:
    І тоді починається, літаю по хаті як метеор, і краще мене не рухати, дратує що я нічого не можу знайти, всі щось від мене хочуть:girl_cray:
    А особливо денервує бабине питання кожного ранку: "Оксана, ти шо йдеш в одній футболці????Змерзнеш!" і т.д. (тим часом коли я просто взуваюсь, і ще не встигла одіти піджак:girl_haha:).
    А так я спокійна:)

• Подобається Подобається x 13
  2. Hruska

Hruska Well-Known Member

:girl_crazy:а я таке люблю....:girl_crazy:
    і по телевізору, як тільки маю час дивлюся тільки "Дільвий канал" економічні новини...то ж хай би повністю не вирізали економіки з екранів...:girl_crazy:
    P.S.: от така я зануда...:girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  3. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

раніше дратувала тупість людей, почала боротися з цим - просто стібатися (чоловік навчив)
    дратує, що пашеш, пашеш, а достойне житло не можеш купити, а ті можновладці - мають по 10 особняків, нічо не роблячи!!!

• Подобається Подобається x 8
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

1.мене найбільше в світі дратують дурнуваті запитання і дописи ( :girl_haha:)
    2. дратує спізнення і не пунктуальність людей, і найгірше коли в останню мить відміняють ЗАПЛАНОВАНІ зустрічі. то для мене стан шоку.

• Подобається Подобається x 10
  5. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

А мене дратує, що мій чоловік хоче спати цілодобово, незважаючи на жодні обставини, бо ВІН хоче спати:sad:((

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
  6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Дратує:
    хамство,
    жлобство,
    "щира українська натура" - типу "Як не мені, то нікому" або "перше я, а далі хоч трава не рости"...

• Подобається Подобається x 15
  7. Ніка

Ніка Well-Known Member

8 ранку. встав. коханий, нам треба в поліклінінку. угу. 8.30. вийшов з туалету. коханий, зроби будь ласка чай. угу.сів за комп'ютер. зая, що ти робиш? складаю графік собі...
    помилася. помила малого. зробила сніданок. вдягнулася. вдягнула малого. він сидить за комп'ютером...
    зая, сідай снідати. котра година?9.15. ну ми ж не встигаємо!!! чому ти ще не вдягнутий? а я чекаю на вас!!!
    бляха!!!!!!!!!!!!забилам би!!! :girl_devil:

а ще дратує те, що ліфт другий день не працює. і воду відключили саме тоді, коли купа немитої посуди!!!

• Подобається Подобається x 12
  8. nattsol

nattsol Well-Known Member

нагадало анекдот: Дехто з людей, що вибились нагору, насправді просто спливли... :)

мій тато такий :) коли він вийшов на пенсію, то перший тиждень лягав спати одразу після сніданку, потім після обіду, годинку перед вечерею і майже одразу після вечері :)

це мене теж дістає. або коли людина спізнюється щоразу на годину.

мдя, виявляється, мене стільки речей дратує... :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Hruska

Hruska Well-Known Member

Імел, як я Вас розумію....в мене такаж ситуація...але може ще й до того, що не люблю варити їсти добавляється ще й той фактор - вічної нехватки часу...може то якусь домогосподарочку:xaxa::xaxa::xaxa:...

• Подобається Подобається x 5
  10. тигрица

тигрица Well-Known Member

А мене дратують наші лікарні, поліклініки, собеси, і всі подібні структури, особливо їхні працівники. Гроші платиш, (хоч ніби все безкоштовно) а ставлення до тебе ніби ти якась нелегалка з Африки, приїхала невідомо як і щось в них хочеш.
    І ще мене дратують викладачі в академії, беруть таке бабло, і грузять тебе по 4-5 годин вагітну.
    І ще коли люди харкають в людних місцях - прибила би.

11. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Найбільше мене дратуюсь бабки які лізуть мені у візок. Іду собі по вулиці, нікого не рухаю, а тут ідуть і аж голови вивертають заглядують. ЧОГО ПИТАЄТЬСЯ???? Так і хочеться вчепити іграшку як "Брильянтовій руці", щоб заглянула а там такий чудік вискочив і налякав її :girl_haha:

• Подобається Подобається x 18
  12. kiska

kiska Active Member

А мене дратує коли хтось щось мені підказує як робити, коли цього непросила :suicide:

• Подобається Подобається x 9
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дратують наглі люди...які вилазять на голову з ногами..і думають що саме так і має бути...

• Подобається Подобається x 13
  14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А мене дратує, коли я щось на кухні допомагаю мамі, а вона мені під руки заглядає, чи добре роблю. І коли сестра постійно шнурком за мною ходить і дивиться як і що я роблю :girl_devil:

Дратує, коли пишуть допис і НЕ ставлять ЖОДНОЇ КОМИ, в КОЖНОМУ дописі. Тільки деколи крапки. :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

Дратує, коли щоранку йду на роботу, а під офісним центром стоїть 40-річний мєсний мачо і все пасе, коли, в чому, як? І має постійно розщіпнуті верхні гудзики на сорочці, з під якої виглядє "волосня". Сьогодні він мене взагалі "порвав":костюм, сорочка і ЧОТИРИ розстібнути гудзики зверху!!! :girl_devil:

Дратує, коли мені нав"язують свою думку, як єдиноправильну і коли МЕНЕ ВЧАТЬ ЖИТИ (Нє учітє мєня жить, лучше памагітє матєріальна :girl_crazy:).

Категоричність дратує!!!

• Подобається Подобається x 14
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

о як про мене написано, або каже ти не так робиш, хоч знає що я завжди саме цю страву роблю саме так.
    А ще коли в мене щось не вийшло а мені кажуть-тобі ж казали і така годинна мораль. Дратують наглі продавці, хамовиті водії в маршрутках, і коли щось міряєш в магазині чи на базарі-видно річ реально погано сидить, неякісна і т.д а продавці втюрюють як вам гарно і так далі...щось ще згадаю напишу

• Подобається Подобається x 12
  16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Мене найбільше дратує підлість. Коли людина тобі в очі посміхається а поза очі обговорює (вигадує) поміж сусідами. До всіх така золота хоч до рани прикладай, тільки не за спиною. І робить підлості, типу видзвонює власника квартири в якій ти живеш і домовляється її викупити(а до дого я думала що ми дружимо)
    Дратує тупість. Не необізнаність а саме тупість. Коли людина з разу в раз повторює маразм і доказує що так воно і є. Хоч всі хором кажуть "НІ"

• Подобається Подобається x 11
  17. nattsol

+1
    ще дратує, коли пишуть тільки ором, коли пишуть зовсім без розділових знаків (особливо питальні речення), коли хтось ставить купу крапок майже після кожного слова (зразок речення: "таке гарне фото... просто супер.... а де це.... і чим це сфоткано.....")

на щастя, на форумі на таке ще натрапляла :)

• Подобається Подобається x 3
  18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

так, дівчата:girl_cool:!!!Тоді мої дописи вам читати точно протипоказано:girl_bye2: щоб не дратувались даремно.:girl_devil:..........

19. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

В мене таке враження,що я психічно хвора,бо все що вище прочитала,те все про мене,мене це все нервує!!!!То що мені лікуватись?))))))))
    А ще зараз мене нервує мій малій.який щось хоче,а що треба догадатись.піду йому щось дам,напевно пульт від телевізора))))

• Подобається Подобається x 6
  20. nattsol

та ні, ваші дописи в нормі :)

• Подобається Подобається x 1