Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: Що мене дратує?

Так хвацько даєте поради, а самі ними чого ж не скористаєтесь?

Ну і щоб не оффтопити, скажу по темі- також мене дратує коли мені дають поради, яких я не прошу.

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мене то також дратує, але навчилася увагу не звертати.
    Мене скоро в рідному селі зненавидять :girl_crazy:
    Наприклад, йду вулицею, а назустріч якась жінка чи чоловік, порівнялися зі мною - і перше питання - привітання звучить так "а що то ти таке накупила?" чи "а куди йдеш?" чи "а звідки так йдеш?". А я, некультурна така, відповідаю: "доброго дня!". І йду собі далі. :d23:
    А ще дратує, коли я підмітаю подвір"я або фарбую огорожу, а хтось йде по дорозі і завдає геніальне питання-привітання: "А що ти робиш?". Хоч і так видно, що не віденський вальс танцюю :girl_crazy: :ed4d70def841dc74b57
    Один раз, коли так замітала подвір"я, мене аж підкидало відповісти: "Зупу варю!". Але подумала, що то трохи хамством пахне.
    От невже не простіше просто привітатися з людиною? :)

3. zaderyshka

zaderyshka Member

простіше))) але часом аж таліпає від таких "спостережників". Складається враження, що у людей нема свого життя, або воно їм просто набридло і вони підглядають, підслуховують, самі вигадують якісь плітки.

4. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

оце мене теж дуже дратує. Ну яке кому діло до того, куди я йду??? А на питання "а звідки/куди ТАК йдеш?" Дуже хочеться відповісти: "А ТАК, то ЯК???":girl_cool:
    Хоча я завжди відповідаю "йду по справах" і посміхаюся:d23:

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

Були вчорах в гостях у родичів, дратує те, що спілкувались лише на тему, чого держава така бідна, Ахметов за час правління Януковича потроїв свої статки, всі погані навкруги, не прийшов до нас той дядько, який би нам приніс все готове, політики і всі інші - хапуги, вони живуть нашими грошима, а той купив будинок, машину і т.д. І так всі це знають, для чого сотий раз перемелювати і злитись, себе жаліти? Таке враження що то програма Свобода слова "поговорили, розійшлись". Всі намагання перевести тему в інше русло закінчились невдачами.

6. mirishka

mirishka Well-Known Member

Це точно, і мене такі люди не дратують, а просто шкода їх, бо вони не мають свого цікавого насиченого життя, і від того лізуть у чуже.
    А нервує мене коли йдуть люди по вулиці їдять насіння соняшника і плюють кругом себе шкурлупу. Так і хочеться підійти і нагодувати їх тою шкорлупою:ireful: і запитись чи вдома вони також плюють її по свому будинку. Хоч це вже напевно більше у тему "Рагулі".

Останнє редагування: 27 Квітень 2011
  7. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

А мене страшенно дратує коли чіпають-пересувають-перекладають-переносять мої речі. Цього робити не можна вже тому що це МОЇ речі і хоч вони всі в різних, на перший погляд, невпорядкованих місцях але вони саме там де я хочу щоб вони були і там де я їх точно знайду. І коли хтось їх перекладає ОЙ ЯК ЦЕ МЕНЕ ДРАТУЄ!!!:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Зараз мене дратує те, шо інтернет не завантажується: кілька разів пишу повідомлення, мучуся, а він: "сервер недоступний"! Хамство!:girl_cray:

• Подобається Подобається x 1
  9. Jasmin

Jasmin :)

Висновок сьогоднішнього дня: мене дратують люди, які на абсолютно доречні дописи реагують негативом та все сприймають "у штики", і роблять це не тому, що допис зачепив "за живе", а тому що негатив аж випирає, і нема де його подіти, крім того як не викинути тут :)

О, так... це теж дратує. В мене є така знайома, яка замість добрий день починає обмацувати мій одяг озвучуючи це все запитаннями "а то скільки коштує? " , "а де ти то купила?", "мені б ото більше пасувало!". Найкращий спосіб відчепитись від неї це просто ігнорувати запитання і йти по справах далі :)

А ще дратують люди у яких є дві думки: їх і неправильна.

Останнє редагування: 27 Квітень 2011
  10. Insolence

Insolence Living The Dream

дратує, коли на різного розу офіційних/неофіційних збіговиськах/нарадах мужчини колупаються в носі, потім витягують ті корисні копалини і розглядають..фуфуфу..чи то в тему "рагулі?"

11. mrochkizm

12. Музик

Музик Мартуська

:bad::bad::bad::bad:
    але певно дратує не тільки коли це роблять мужчини і не тільки на нарадах (мій тато так любить робити перед тим як сісти їсти, а мене аж верне, коли то бачу)

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Сьогодні у своєму "злобному"стані вияивла, що мене страшенно денервує коли мені тикають чиїсь погані приклади. От прийшла я до людини просто виговоритись, просто... а мене зразу писком до грунту і "ай, та слууухааай", "та знала б ти", "та не розказуй, в мене не таке було". Чому я спокійно люд слухаю і рота не відкриваю, а тут шквал слізних історій? Мені шо краще має стати від того, що комусь гірше за мене?

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Останнім часом дууууууууже дратує польська мова - позабивала м би тих поляків - ну чого нормальну мову собі не придумали? Або хоч би писали свої статті якшо не хочуть українською, то нехай англійською, щоб я змогла ті писюльки читати!:girl_cray::ireful:

• Подобається Подобається x 1
  15. Туфелька

Дратують ситуації з людьми, коли "ти йому про образи, а воно про гарбузи."

16. mrochkizm

Трохи негарно про людей казати "воно", нє?
    Навіть якщо це народна мудрість -можна ж перефразувати?:)
    А узагалі, це тема про те, що кого дратує. А починається перехід на особистості.
    Брейк :)

17. Туфелька

Мене це дратує. Тут тема саме про це.
    А для чого перефразовувати народну мудрість?
    Запропонуйте свій варіант.
    Вас образила народна мудрість? Вибачте. Фольклор не передбачив цього, тому вибачусь я.
    Ніякого переходу на особистості, не вигадуйте і не прискіпуйтеся до допису.

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

19. Vероніка

Vероніка Never give up

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Не зовсім так.
    Більше пасує "бонусна" тема "Я сьогодні зла".
    А ще є спеціальні кнопки. Наприклад ця.