Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Що мене дратує?

мене дратує дурнуватий закон підлості!!! працює він переважно перед якимись важливими подіями- наприклад, напередодні свята чи ще чогось такого, мусить вискочити якийсь прищ чи ще краще герпес чи висипка. зачіска чи укладка, яку я робила мільйон разів і вона прекрасно виглядала, на цей раз обов"язково вийде кострубатою!
    щодо страв для гостей, то я взагалі мовчу- щось мусить пересолитись, рис на салат 100% зліпиться і вийде суцільною кашою, а пляцок підгорить:girl_devil:

2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Мене дратує, коли люди плються на вулиці, що куди не поставиш ногу напльовано. Фууу. Ну хіба не можна вдома поплюватись! Матюкаються голосно люди, спілкуючись між собою. Чи мовою нормальною не можна сказати, або хоча б не так голосно. Коли йду на дитячий майданчик з дітками там заборонено палити, а там палять. ТО якісь підлітки, то дбайливі татки. Дратує не те слово. :girl_devil: Я прошу, щоб не палили, бо моя дитина тим дихає і законом заборонено палити на цій території. ТО тушать цигарки. А от мамам, які сидять за столиком і пють вино, і теж палять там же - навіть не знаю, що казати. Біля них їхні діти бігають. Це ж дитячий майданчик, а не кафе-бар!!! Ми просто йдем кудись гуляти звідти і все - коли таке буває.

3. robik

robik Member

А мене дратує, коли відповідають питанням на питання "і шо ся стало?". Дратує коли до церкви приходять з увімкненими мобільними телефонами, і як на на вечірку , коли на казанні шепочуться. Дратує коли наливають на себе парфумів дешевих, що за 2метри чути. Дратує коли кобіта йде з торбати, а фраєр коло неї курить і руки в кишенях , дратує, коли в громадському транспорті голосно розмовляють по телефону. Дратує коли молоді люди, які коментують рішення старших, при чому без вагомих аргументів.
    Коротче, якась я невростенічка, і то мене тоже дратує :girl_devil:

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мене дратує коли дзвонять і перше шо питають "а то хто??????":girl_devil:!!!

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні згадала, що ще мене дратує.
    Коли на футболі якісь дядьки (найчастіше не першої тверезості:rus:) верещать на футболістів, бо ті, бачте, не так грають у футбол. :girl_devil:Ну най би пішли на поле та й показали, як то ся робить! Якщо вміють, а як нє, то сиділи би і дивилися той футбол, а не схиляли інших глядачів до гріха:aggressive: . Ще не люблю, як на тому ж футболі понаходит кузьми із сємками і цілий матч обговорюють останні пльотки, потім навіть рахунок матчу не можуть пригадати! І ще: коли на фан-сектор ідуть малолетки, верещать щось , а потім у кінці матчу Карпати-Металург (Запоріжжя) кричать, що Шахтар - лохи:shout: :babruysk:

Останнє редагування: 18 Квітень 2011
    • Подобається Подобається x 1
  6. Музик

Музик Мартуська

дратують люди, котрі бачать мого спаніеля, за 100 метрів починають кричати: чого ваша собака без намордника?

7. zaderyshka

zaderyshka Member

то експерти, так би мовить вищого футбольного дану просвітлені!

8. Heureuse

Heureuse вірю...

10 хвилин думала що би то вдягнути- вибрала, вдягнулась
    10 хвилин фарбувалась-чесалась
    ще збирала сумку, шукала ті листочки, які сьогодні треба мати на пару..не знайшла..
    взуваюсь!
    і то все для того, щоб мені подзвонили і сказали, що ми з пар відпросились:khomyak:
    отаке мене дратує страшно-престрашно!!!:girl_devil:

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Какіє всє нєрвние....:girl_crazy:
    Ото почитала я тему і дійшла висновку, що мене останнім часом нічого не дратує взагалі. Стаю пофігісткою повною:d23:

10. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мене це інколи теж дратує, але раз вже така врочистість - не йдемо на пари - то я прощаю:girl_claping:

11. zaderyshka

zaderyshka Member

А мене ніколи таке не дратувало))) і зараз як мої студентив відпрошуються, то не дратує)))) місцями люблю похалявити)))

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

вово, тре трохи спокійніше реагувати...а то я шось останнім часом на все кидаюсь:girl_devil::girl_mad::babruysk:

12. poputochka

poputochka Well-Known Member

Дратує останнім часом все. І всі. Особливо собака, чоловік і діти. І сама себе дратую.
    І "предстоящій" ремонт. І свята перед якими наприбиралась, наготувалась, під час яких далі готувала - подавала - мила посуд- прибирала, :girl_cray:...так навідпочивалась, капєц.
    І сьогодні знов школа, уроки, робота, мала захворіла - капризує... піду застрелюсь:suicide:.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

но но, я теж люблю похалявити, та ше й як!!!:girl_crazy: просто як я вже настроїлась, шо таки треба йти (а це кстаті теж не маловажно), зібралась, намарафетилась, а тут бац і всьо- і йди тепер змивай той макіяж, бо вже нікуди виходити не треба. оце мене троха злостить:girl_cool:

14. Gorgona

Gorgona Member

Мене теж бісить, коли я переписуюсь із кимось, а за спиною стоїть хтось і все що я роблю ще й коментує!!! У мого чоловіка це як "хоббі" :)
    А ще мене дратує, коли я розповідаю щось важливе, а мені після кожного слова відповідають - "ага, ясно". Вже краще б мовчали, якщо важко підтримати розмову! Для чого оте "ясно"?!!!
    А ще терпіти не можу, коли мене повчають, якщо я не прошу поради!!!!
    А ще... багато-багато всього.
    Але взагалі коли відчуваю, що мене реально щось починає дратувати, намагаюсь дивитись на це зі сторони. А тоді якось навіть смішно стає :xaxa:

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Ви нагадали мені мене))) я іноді хамію і намагаюсь паралельно балакати по телефону читати щось з нету))) І раптом розумію, що ні слова не почула з розмови, тоді переважно видаю якісь незрозумілі звуки, типу : уммм, аааа, хееее...ну, звісно і "ага, ясно". Тоді розумію, що сама себе дратую)))

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Мене дратує, коли людина звучно повідомляє: " я заношу вас до списку ігнорувань!" або "віднині я вас на цьому форумі не бачитиму!", а сама тихцем читає кожну мою тему, переглядає мій профіль (бачу це завдяки опціям форуму), і вишукує причину на скаргу до моїх дописів.
    Ще дратує коли люди свідомо пишуть дурниці,( це я про те, як писали, що трихомонада відкушує дитинці ручку або ніжку!) а ставши номінантом Золотого яєчка, відразу втілюють свою помсту "мінусами" до карми.
    Також не менш дратує, коли людина, яка рекламує свою продукцію, прискіпується до дописів і порад нових форумлянок,очевидно вважаючи лише себе супер-мега спеціалістом, і залишаючи лише за собою право давати поради.
    Ще дратує стадний інстинкт- "дружити проти когось", нападати на новачків гуртом, критикувати їхні дописи, висміювати.

17. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То таке враження, що вас форум в принципі дратує :)
    Треба спокійніше до цього ставитися, хоча б з огляду на кількість зареєстрованих користувачів та активних дописувачів. Якби на форумі було десять осіб - то і тоді можливі непорозуміння та потенційно конфліктні ситуації. А так, при такому плюралізмі думок і поглядів, який маємо на ДП, описані вами ситуації просто неминучі.
    Як на мене, то форум в цілому доволі толерантний.
    А у потенційно неприйнятні для мене обговорення чи теми я просто не втручаюся - бо нащо потім дратуватися?:)
    На рахунок стадного інстинкту--я, хоч і давно зареєстрована, активно дописувати почала десь місяців 3-4 тому, і ніби не спостерігалося нападок з боку "старожилів" :)

18. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

то тільки ваше враження, воно хибне.
    Мене дратують деякі люди, і їх ниці поступки, але аж ніяк не форум.

19. Bride

Bride Well-Known Member

Мене дратує, коли знайомі "понтуються" :girl_cool: і не пропускають жодної можливості похвалитися примарними цінностями

20. Jasmin

Jasmin :)

Після святкування Пасхи в селі мене почало дратувати, оте сільське (напевно буває і міське) обговорення, хто в що одягнений, взутий, хто з ким і як... хто як виглядає і т.д., і особливо те заглядування на всіх, не соромлячись нікого і нічого.... йой... мене аж пересмикує від того!