Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Що мене дратує?

Як мене дратують такі пані, які люблять собі так гарно сісти в маршрутці і 40 хв. по мобільному телефону на весь голос розказувати :А він сказав то, а подивився туди, а я пішла вперед, а малий покакав (вибачте) таким-то кольором, а труси я сьогодні вділа рожеві:girl_cray: Чому вся маршрутка повинна це чути?мені це нецікаво, як і більшості людей теж:girl_devil:Хочеш поговорити, та вийдеш з маршрутки та й поговориш собі до схочу...жах!

2. antique

antique Member

Дратує поведінка деяких дівчат, які позаочі негативно говорять про інших, відкрито сваряться з ними, а як щось треба - то такі солодкі... Не знаю, як то можна спочатку обганити, а потім:"киця", "зая", дай чи зроби мені те-то. Це особливості характеру, знаю, і все одно дратує.:girl_mad:

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а мене дратує відвертий фотошоп - ну ніяк не зрозумію - навіщо ліпити собі штучні білосніжні посмішки та яскраві зіниці неприродніх кольорів?

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

5. olevitska

olevitska New Member

а мене інколи ВСЕ дратує....коли настрою нема...дратує безлад вечірній, дітей вкладаю і починаю розгрібати, дратує чоловік без настрою..., погода драдує інколи..., сусідка згори о 7.00 зранку пилососить оооооооооооооооооооо як дратує,... а ще сусід курить під дверима...

6. misss

misss New Member

Мене дратує безлад у домі, вода по графіку, проливний дощ, запізнення, крики, відстань, яка розмежовує тебе від дорогих тобі людей, тітоньки, які сидять біля під'їзду. А коли немає настрою, то цей список безкінечний.

7. masjaka

masjaka Well-Known Member

А мене дратує коли в квартирі чоловіки не опускають кришку-обвідок на унітаз.:girl_devil: Коли взуття навколо порогу, а не на полиці, коли відривають від цікавого заняття

8. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

-коли в магазині людина за мною кладе свої покупки на стрічку впритул до моїх (пару разів я цього не помічала, а продавчиня починала пробивати мені чужі покупки). А деякі ще й штовхають у спину візком або притуляються, ніби ми в переповненій маршрутці.
    -коли надворі йдуть переді мною і курять, а я мушу тим димом дихати.
    -коли плюють надворі
    -хамство і тяганина в державних (і не тільки) установах.
    -як уже писали вище, коли в маршрутках тицяють пальцями.
    -коли гривню називають рубльом.

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

терпіти не можу розмови в стилі "ЯК ми набухались вчора.." ,особливо коли це говорять (і роблять) дівчата((

10. Melinda

Melinda Active Member

Дратує коли чоловік розкидає свої речі по хаті (він завжди так робить) або складає не акуратно...

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мене дратує гілка про СЄ на ЛФ. Ото пішла почитала і аж трясе мене від їх лицемірря. УУУУУУ!!!:girl_cray:

12. Tanita

Tanita New Member

Мене особисто дратує коли не відповідають на телефон, а потім пояснюють, що не чула, десь поклала і не могла знайти чи вимкнула звук і забула, що ти маєш дзвонити.

13. Glori

Glori New Member

А мене дратує бардак в моєму містечку і байдужість людей. Гуляєш літом головною вулицею і аж душа болить - невже господарі немають 20грн. на фарбу - огорожу підмалювати, 3грн.- на чорнобривці , чи віника. Тут ж не треба ні ідеального президента, ні досконалого законодавства.

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мене дратують боягузливі люди... в сенсі панічно ненормально перестрашені, які бояться буквально всього!
    а ще дратують люди, які кажуть, що їм вже ніц не треба

15. WildWind

WildWind Member

Дратує хамство в громадському транспорті.

16. Відповідь: Що мене дратує?

В мене з точністю до навпаки.
    Дратує, коли ображаються, що я не беру трубки. Пояснюю: я не мала настрою з тобою розмовляти. Невже це так дивно? Телефон я купила для власної зручності, а не для того, щоб стати його "рабом".
    Ще дратує, коли я "збиваю" дзвінок, бо не можу розмовляти (важлива зустріч..), а людина мусить тут же ж ще кілька разів подзвонити, щоб переконатися, що я зіб'ю і вдруге, і втретє :girl_devil:

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а мене страшенно нервує коли курять у натовпі. іде, димить, а всі хто йде ззаду мусять тим дихати.

18. svoboda

svoboda Member

Мене дратують поради свекрухи. Як допомогти з дитиною, то треба низько вкланятися, бо ми зайняті, а як підсказати, то ми перші.
    Ще мене дратує, коли ТРИЧІ говориш чоловікові одне, а він робить все навпаки і подивом в очах каже: "Ти мені такого не говорила...":eek:

19. zetta

zetta Well-Known Member

хамство, панiбратство, рубiсть, неповага, ненависть, зарозумiлiсть, коли висловлючи свою позицiю принижують iнших, наглiсть.

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

а мене страшенно дратує, коли в душі після того, як хтось помився на підлозі купа води(я живу з сестрою і батьками) прибила би!!!
    а ще, коли чоловік розкидає одяг і шкарпетки по хаті і коли їсть, то наскладує повні гори брудного посуду в кімнаті, поки я то все не винесу на кухню. Ніяк не можу його відівчити від того!!
    а ще коли хтось намагається запхатися в набиту маршрутку і кричить:"Та пройдіть всередину, там ще купа місця!"
    А ще наглі бабки страшно дратують, такі слабі, такі змучені, а як пхатися в транспорт, то самі перші лізуть!
    Ну ніби, все, як ще щось згадаю, то напишу.