Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Йой, а відколи то обруч називається "хула хуп"? :8: Ну, що за... Слів бракує!

Я для себе купила скакалку, а на Миколая отримала тренажер-імітатор ходи по сходах (степер, як хочете:xaxa:). Мені цілком вистачає. Ще би не хворіти й не пропускати тижнями заняття на тому приладді, а то вже жирів наросло...
    Нині вирішила наплювати на залишки хвороби й займатися щовечора, бо вже почуваюся, як платилін на розігрітому асфальті, докупи не можу позбиратися. Скучила за власною жвавістю.

А ще я почала пити комплексні вітаміни для жінок.
    І відростила волосся. Воно уже за половину спини сягає. Натішитися не можу!

• Подобається Подобається x 4
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Я пробувала той обруч із кульками (хула-хуп :)) в сестрички. На другий день мене почали боліти нирки.
    Маю дома звичайний металевий обруч, від нього хоч нирки не болять.

• Подобається Подобається x 5
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, у мене від хула хупу не болить нічого.
    біль і синці - просто неаправильно крутите, і по низу живота він не б"є, любий обруч крутиться на талії(якщо правильно крутити), чи з кільцями чи без. у мене теж були колись синці, як тільки починала вчитись крутити,і то я крутила простий алюмінієвий обруч, а тепер ніяких ні болісних ні неприємних відчуттів навіть від кілець.

4. Nata

Nata Well-Known Member

Кручу на талії. Порівнювала металевий і з кільцями. Крутила обидва однаково. Нирки болять тільки від того що з кільцями :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ой, дівчата, дякую за правду про хула-хуп:), а то я так наперлася на нього, куплю краще звичайний

6. kati

kati Well-Known Member

моя мама з сестрою крутять той хула хупа....дуже їм подобається,синьці теж спочатку тільки були...думаю коли правильно користуватись то все ОК

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я просиділа на форумі майже цілий день, то також корисно, а нє?

• Подобається Подобається x 10
  8. Liliyah Romanova

Смішно читати той "хула хуп". Англійською так називають обруч, звичайний обруч, крутий обруч, пастмасовий, металевий, з кільцями, дешевий чи дорогий - то все обручі. Чи конче треба собі взяти якесь англійське слово, аби звучало "по-модньому"? Чи зле крутити просто обруч?
    Хула хупи, фітнес боли... Ну й мова. Як не суржик, то каліцька англійська. Ото стараємося для себе коханих. Люкс! Перша кляса!

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

Лілю, напишу від себе.
    я обруч ніколи не крутила, не займаласт тим, не бачила, тому й слова такого в мому лексиконі не було, ну хіба обруч для голови.
    і тут в інтернерті( http://hulahoop.com.ua/ ) я натрапила на непростий обруч - там його назвали хула хупом.
    тому в моїй уяві обруч - простий, алюмінієвий обруч, а хула хуп - обруч з кільцями.
    не розумію, чому ви обурюєтесь на це слово, у нас в мові дуже багато запозичень, як для страв, так для "інтрнетівських штучок", в які я взагалі не вникаю, тому прикладу навести отак і зразу не можу :)

• Подобається Подобається x 7
  10. Дана

Дана Well-Known Member

Звичайно якщо правильно використовувати, а це значить коли крутите коло то м"язи живота мають бути весь час напруженими ні на хвилинку не розслаблятися, і тоді м"язи захищають внутрішні органи від своєрідного "масажу", в протилежному випадку коло може спричини проблеми з нирками, печінкою, зміщенням внутрішних органів.

• Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

Та нема сенсу запозичати слово, яке має ідентичне значення до ВЖЕ ІСНУЮЧОГО слова. Ви ж якщо скажете "купила собі обруч "хула хуп", то це все одно, що сказати купила собі обруч "обруч". А що далі? Шкарпетки "сокс", м'ячик "бол".
    Я розумію, що в нас безграмотність зараз жирує на байдужості мовців, але ж можна подумати й користуватися мовою грамотно.
    Запозичення таких слів, як компутер, інтернет нормальне, бо ці явище раніше не існували, прийшли разом зі словом, а там, де щось уже існувало, але ті, хто продають конче хочуть, аби продукт видався крутішим, то це смішно.
    А в школі у вас обручів не було? У нас були й обручі, й скакалки, й м'ячі... У спортзалі взагалі було купа різних речей, яких назви й не дуже пам'ятаю.

12. Маруся-мама

Та то ти просто ніц не понімаш, то вони в назві попереджають що від обруча буде ґуля на кожен гуп.
    Ти бачила який там пристрій? Я якбим крутила отой обруч, то мої талія певні була б вся в синяках і маман на долині часто би чула гуп від обруча який впав на підлогу. :D:D:D

• Подобається Подобається x 13
  13. bubamara

bubamara Member

смішні ви :xaxa:

а я йду сьогодні на арґентинське танго (як зрештою вже 8-ий місяць поспіль кожної середи). там я: насолоджуюся музикою :rus:, елеґантними партнерами :aggressive:, і вспанялим танцем :dance: - то в першу чергу, а ще там я вчуся граційно ходити, тримати поставу і головне отримувати насолоду :radist:

• Подобається Подобається x 8
  14. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Бачите, Лілю, ви кажете шо то каліцька мова, а я як шось перший раз з чоловіком говорила про той обруч то казала "хочу ОБРУЧ" а він мені "Хула Хуп????" я кажу "та який хуп?... обруч", короче він довго сміявся, шо я незнаю шо таке хула хуп, казав зразу видно шо я з Сихова... До речі я незнаю звідки він то знає(з англійською він на Ви), просто їхня сімя вже купу літ так називає обруч...

І до речі напишу по темі, я збираюся той хуп крутити більше на бедрах ніж на таліїїї.... там в мене більші проблеми...

Останнє редагування модератором: 28 Січень 2009
  15. Liliyah Romanova

Ну, вибачте, але те, що він вам сказав, що "зразу видно, що ви зі Сихова", зовсім про нього позитивно не свідчить, а лише підтверджує те, що я написала. Люди хочуть здаватися мудрішими, ніж є насправді. І тут дуже пасує термін "по-модньому", якщо ви з ним знайомі, то зрозумієте, про що я. ;)

Тим більше, що якщо вже хочете вживати це слово, то казати треба не на москальський манір, а ближче до укрмови - гула гуп. Якщо тут українці кажуть таке слово, то тільки так - через "г". Вимовляння слів за принципом "хот-дог" - ознака браку освіченості. :confused:

І ще один момент. На мене би чийсь аргумент, що я звідкись там, а на ЛФ мені нераз казали, що в мене канадський діялект, не подіяв би саме тому, що я знаю, ЩО я знаю і чому, і знаю, чому саме інша особа намагається повимахуватися. Так що не варто перейматися чужими "мухами". Свої кращі. ;)

Останнє редагування: 28 Січень 2009
  16. Маруся-мама

Дякую! Стараюсь :agree:

• Подобається Подобається x 2
  17. Liliyah Romanova

Та що там старатися!
    Мені такий вроджений дар. :clapping::clapping::clapping:

18. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

ви знаєте, мій чоловік точно не з Америки то взяв, і точно казав так не тому шо хотів бути модним, просто в його сімї то так називали, а от звідки вони таке знають на то питанння я ніяк не можу відповісти:confused:. Тому він дивувався як я незнаю такого звичного слова і вирішив, шо просто Сихів далеко від центру і до нас такого слова ше не дійшло...:xaxa::xaxa::xaxa:

19. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Для прикладу ,пишу про себе:я про такий обруч з кульками нічого не чула й не бачила ніколи,:confused:зайшла якось в "Все для вас"(велотрен.шукала),і випадково побачила такий обруч,питаю в продавця- це обруч для таліі,а вона мені-ні,це не просто обруч :bazar:це Хула Хуп,ним можна користуватись якщо немає протипоказань з мед.боку( щось по жін,або післяопер.стан тощо)
    Я його купила,крутила, була в захваті:y:sad:правда синці теж перші дні були).
    Я до чого веду-що коли мені продають виріб і на коробці пише Обруч"Хула-хуп"-то я його інакше й не називаю.:confused:Тобто якщо самі виробникі(чи ті фірми,що зверху етикетки з укр.перекладом ліплять)так називають цей виріб-то сподіватись що користувачи називатимуть його по іншому:p,на мою думку марно!:)

• Подобається Подобається x 2
  20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А для себе коханої я сьогодні зробила вечір відпочинку від турбот-чемно зваливши їх на плечі коханого чоловіка! Прийняла ВАННУ,випила ЧАШЕЧКУ КОФЮЮ,а тепер як зомбі замість спати,на ДП сиджу,заснути немозю!!!

• Подобається Подобається x 3