Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Зробила собі масочку з кефіру, меду і олійками))

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вперше робила сьогодні масочки з використанням меду та оливкової олії... Сама в шоці, бо ефект вийшов вауууу!!!:girl_tender:
    Тепер буду робити собі таке регулярно.

ну, і продовжую комплекс вправ для підтяжки грудей.:girl_cool:

3. kristas

kristas Well-Known Member

А розкажіть про масочку детальніше. Я робила з медом масаж лиця, то теж файно.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

5. poetka

poetka Well-Known Member

Виспалась :)

6. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

масочка фірми Holly Lande, молочна здається. Вона наноситься товстим шаром на шкіру, і протягом 40 хвил. сохне. В цьому стані вона підтягує гарно лице, вирівнює шкіру, робить ії бархатистою і гладкою. Контур обличчя стає виразніший. А більш за все люблю ії змивати (косметолог робить гарячі компреси), це так приємно!!!!!!

7. orange girl

orange girl Well-Known Member

Цікаво, ви говорите про Крем-пілінг LACTOLAN? Маю такий і юзаю вдома самостійно. Хороший засіб :)

8. NutkaNezabudka

можливо, але це краще знає мій косметолог.

9. Njuta

Njuta Member

Зробила пілінг-скраб на все тіло ( включно з обличчям) з кавової гущі, меду, морської солі, кориці та апельсинової ефірної олійки. Сидю-балдю вся така гладенька і пахнюча :girl_in_love:

10. NutkaNezabudka

А мені вчора прийшла корейська винна маска, крем, і такі смішні пластмасові під очі стіки. Маску спробувала, дуже сподобалася. Крем також гарний, тестура м'яка та ніжна

11. orange girl

Зробила собі манік:girl_yes2: Тепер маю нігтики такого крутого кольору, щось "а ля чорна смородина"

12. NutkaNezabudka

я також зробила маникюр, червоним накрасила лаком. Також була маска для волосся, та на обличчя.

13. Ellelia

Ellelia Вереснева

А я знайшла супер лак, який дуже нагадує гель. Такий молочний френчовий віддтінок. Тепер мене питають де я робила такий гель;) така задоволена!
    Вчора робила маску медову для волосся.

Надіслано з мого GT-S7272

14. NutkaNezabudka

а що за лак. І маска для волосся, дуже цікаво який вона має ефект

15. Ellelia

Ellelia Вереснева

Флормар 419, молочний колір.
    Маска медова з оливковою олією, можна ще додавати корицю, ефірні масла. Ефект суперовий! Волосся таке мяке, блискуче і дуже гарно влягається, як укладка виходить, особисто в мене)

16. orange girl

Теж роблю таку подібну масочку, але обов"язково додаю ще яєчний жовток, бо без нього в мене після змивання маски жирне волосся:girl_devil: А Вам нормально без жовтка змивається? Чи Ви ще після маски промиваєте волосся шампунем?

17. NutkaNezabudka

Дівчата, будь-ласка дуже мені хочеться зробити таку маску. Можна точний рецепт. Скільки олії, меду і т.і.....

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

Ні, не давала жовток... так, після маски обовязково волосся промиваю добре шампунем і навіть ще можу дати на волосся кондиціонер. А що жовток виконує дію шампуню?

19. orange girl

Ага, виконує:girl_smile: Колись ще робила маску таку:
    3 стол лож. жирного майонезу
    3 стол. ложки меду
    2 стол. ложки олії оливкової+ якась ефірна (в мене найчастіше була іланг-ілангова, бо найбільше мені подобається її запах)
    1-2 жовтки яєчні (я давала 2, тоді мені добре вимивалася та маска з волосся)
    2 стол.л. коньяку
    Все гарно розмішати і наносити на на вологе вимите волосся. Маску наносила мінімум на 45-60 хв., можна і довше потримати, зверху поліетиленова шапочка+рушник. Потім змивала теплою водою під душем, вкінці, коли все гарно вже змилося, ополіскувала у підкисленій лимоном воді

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

Волосся після цієї маски в мене гарно виглядає: розсипчасте, блискуче, добре леджить у зачісці.
    А вчора зробила таку маску, як писала Ellelia.

Я робила так:
    3 стол. л. меду
    2 стол. л. оливкової олії+ ефірні олійки ( в мене були - жожоба, іланг-іланг, реп"яхова)
    1ч.л. кориці меленої
    2 жовтки яєчні
    1 стол. лож. маски для волосся (будь-якої, якою зазвичай користуєтеся)
    По нанесенню робила так само, як і з попередньою

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

Бачите, а я не промиваю, роблю так, як описала вище. Цікаво, як то має бути "по-правильному"...?

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

В мене волосся до плечей, я брала 2 ст. л. рідкого натурального( тільки такого) меду і 2 ст. л. оливкової олії, ще можна додати 2 каплі еф.олії бею або іншої, також корицю класно додавати, припікає трохи, за рахунок того і ріст покращується. Все повинно бути в рівних пропорціях. Тримаю 30 хв і змиваю шампунем.
    Головне наносити на чисте, помите, майже вологе(щоб не було мокре, бо вся маска потече з голови на Вас) волосся.
    Спробуйте, гарна масочка)

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

В мене волосся до плечей, я брала 2 ст. л. рідкого натурального( тільки такого) меду і 2 ст. л. оливкової олії, ще можна додати 2 каплі еф.олії бею або іншої, також корицю класно додавати, припікає трохи, за рахунок того і ріст покращується. Все повинно бути в рівних пропорціях. Тримаю 30 хв і змиваю шампунем.
    Головне наносити на чисте, помите, майже вологе(щоб не було мокре, бо вся маска потече з голови на Вас) волосся.
    Спробуйте, гарна масочка)

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Ой, вибачайте, щось копіює по пару раз. Не можу відредагувати правельно, бо з тел.:sad: