Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. orange girl

orange girl Well-Known Member

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Зробила манікюр, поживила кутикулу олійками, і намалювала червоним лаком. Красота :)

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і я, і я, тільки лак-гель:d23:, а ще, не тільки сьогодні, але сьогодні також була, на 7-му лікувально-профілактичному масажі, ляпота:girl_tender:

3. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Зробила собі дріжджову маску для стимуляції росту волосся, ще нанесла касторову олійку на брови і вії. Тепер чекаю)))

4. orange girl

Зробила собі грязьово-глиняну масочку для обличчя, а ще мила голову і додала до своєї звичної маски для волосся олійку іланг-ілангу і потримала трохи під кульочком та рушником. Ото змила ту всю "радість " :) і волоссячко таке розсипчасте і блискуче після сушки, просто супер, а запах мммм

5. Ellelia

Ellelia Вереснева

От нарешті я почала робити гірчичну маску на волосся, а то ніяк руки не доходили)) треба хоча б так тепер місяць протриматись і не забути про то;)
    Нарешті пофарбувала війки, вийшли такі чорні чорні, можна й без туші;)
    Манік червоним лаком і сьогодні йду на педікюр і на корекцію брів;)

Надіслано з мого GT-S7272

6. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

вже зробила і змила. Витримала тільки 20 хв. Пекло ужасно. Ще потрібно один раз зробити на наступному тижні і роблю перерив. Результати здається вже є))
    ще маску - плівку від Avon нанесла, ніжна така шкіра)) прямо мрія)) ще йду зараз касторову олійку нанесу на вії і брови)))

7. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Я вже 2 дні балую себе: позавчора робила маску на обличчя з білої глини, вчора з морськими водорослями. Виспалася ще і вже немає сірих кругів під очима. Сьогодні може якесь травяне полоскання для волосся організую :girl_in_dreams:

8. orange girl

Поскрабила п"яточки, зробила маску з голубої глини на обличчя, і теж, в планах почати курс масочок для волосся.

9. Ellelia

Ellelia Вереснева

А мене пече десь так через пів год. після нанесення і тоді я ще пів год тримаю її і змиваю, думаю, що години часу для такої маски цілком достатньо))
    Спочатку давала в маску цукор, але на наступний раз робила без нього і ще більше пекло!) Тому з цукром то не обовязково зовсім, а читала що без нього не буде ефекту.
    Зроблю курс масок і тоді відпишусь)

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Ще замітила, що коли голову з маскою покриваю тюрбаном, то не так пече гірчиця, а коли зверху на кульочок одягаю шапочку зимову, то так припікаєєє ух!)) Напевно в рази більше тепла дає і ефект буде кращий і швидший)

10. Fechka

Fechka Member

Я зробила манікюр.Так подобається. Краса тай годі.

11. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

А я вчору робила томатну маску (корейська косметика). Дуже вразила мене! Ефект чудовий, вирівнявся колір обличчя, покрасніння стали менш замітні, та й взагалі шкіра більш живіша.

12. orange girl

а я роблю курс масляних масочок для волосся. Зробила вже 5 разів (ще 5 - по плану) Волосся таке блискуче і розсипчасте, просто супер :)

13. NutkaNezabudka

А що ви робите за масляні маски для волосся, поділіться будь-ласка!

14. orange girl

Змішую олійки на основі кокосової. Тобто беру кокосову олію як основу(тобто 50% від заг. об"єму масел) чуть підігріваю, щоб вона розтопилася (бо за кімнатної температури вона має консистенцію таку приблизно, як смалець) і додаю ефірні олії іланг-ілангу,манго,ромашки, а також реп"яхову олійку та рецинову. Після змішування теж чуть підігріваю і наношу на волосся(спочатку на кінчики, і по довжині, а вже залишки розтираю по всій голові. Тоді змотую волосся в гульку і під шапочку та рушник. Тримаю стільки, скільки маю часу(завжди роблю в суботу, то поки прибираю в квартирі, то й тримаю цю маску) Змиваю, як звично, шампунем, ополіскую голову у ледь теплій воді з лимонним соком. В цей день (тобто відразу після маски) кондиціонером після миття волосся не користуюся, просто перед сушінням голови феном наношу краплю олійки (маю Містік Оіл від Лореаль) на кінчики волосся. От і все.

15. NutkaNezabudka

Дякую! Обов'язково спробую, а то волосся не дуже гарне. Кінчики посічені і сухі, а при корні жирні.

16. orange girl

тоді на корені не наносьте олійки, а лише по довжині. Після маски двічі промийте волосся шампунем, і гарно ополосніть в підкисленій лимоном воді. Попробуйте, мені реально відновили трохи волосся, бо я блондинка, і моє волосся на кінчиках було дуже сухе і ламалося. Але то за 1 раз результату не буде, я от зробила вже 5-ту процедуру, то аж тепер помітила ефект.

17. NutkaNezabudka

Добре, дякую за поради! Треба спробувати, в усякому разі гірше точно не буде!

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вранці поки дітки спали я зробила маску з голубої глини плюс оливкова олія на лице, зону декольте, груди, руки... Для нігиків ванночка з морквяного соку.
    Продовжую лікувати волося від лупи, тому аптечний шампунь плюс паста за порадою перукаря, з цим всім пів ранку проходила, змила.
    Ну, і вже четвертий день виконую комплекс вправ для грудей.

19. NutkaNezabudka

Я також люблю маски з глиною! Мені подобається в неї добавлять масло авокадо і зеленого чаю по декілька капель. Дуже гарний на шкіру має вплив.
    Дівчата, я ходила до косметолога на чистку обличчя, вона мені запропонувала зробити професійну ферментну масочку. Це просто супер!!!Також дуже рекомендую!!!!!!! Не жалкую, що зробила.

20. orange girl

а який саме ефект після маски був? якої фірми косметикою Вам робили?