Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Це тканинна маска на одне застосування.
    Щоб не зовсім офф - сьогодні останній похід до стоматолога, всі зубки поліковані, гігієна зроблена, сама себе хвалю за сміливість, з дитинства боялася стоматологів.

2. Seferi

Seferi Well-Known Member

Зробила собі ультразвукову чистку і почала курс мезотерапії. Мала вигляд ого-го.)))

3. Ellelia

Ellelia Вереснева

Педікюр і манікюр гель -лаком - і про такі процедури можна забути на 2-3 тижні)) мильний пілінг роз де мер з крістіни для лиця, потім відбілююча масочка, поскрабила тіло кавусею з сметанкою(зовсім трішечки), епіляція - і я їду на озеро нарешті!))) Погода чудова, тим більше завтра свято тому всьо при параді має бути))))))

4. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Мед найкраще розтопити на паровій бані, він тоді буде рідкий і гарно розмішається і кращий ефект матиме.
    Щодо того що не пече, то мене також не пекло, могла лежати годинами, а от коли почала рухатись, прибирати в квартирі, типу згіналась, присідала,.... о тоді відчула жару:connie_pull-pigtail тепер коли роблю таке обгортання, то обовязеково роблю вправи для розминки тоді є ефект!

Зелений крем обовязково потрібно змити, так як можна зробити опіки

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Давно цікавлюсь цією косметикою, дуже вже схвальні відгуки про неї, прям панацея від всіх проблем шкіри:girl_tender:, але щоб замовити через інтернет, щось трохи ціна кусається щоб затестити, а якщо не підійде:girl_cray:
    Хотілось б так в когось попробувати, можливо сходити на чистку до спеціаліста який використовує цю косметику - Christina

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І не пече..
    Сьогодні перед обгортанням поскрабилась морською сіллю і масажною щіткою. Навіть не погріло мене обгортання. Думала, що таки мало перцю, але на смак - навіть забагато:)
    Окрім того зробила педикюр і планую покрити гель-лаком... Ще б масочку якусь на личко зробити..:girl_in_dreams:

6. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Зараз багато де користуються нею, ніби косметологи у Єлені теж

7. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Прошу дуже з сміятись, але я почала користуватись парфумами) До вагітності зхати не виходила без аромату, а потім то алергія, то якась ,,хулєра,,...
    А зараз прикупила парфум і пахну...

8. Heureuse

Heureuse вірю...

пробуйте давати менше перцю і ефірної олійки. мабуть, у вас шкіра дуже чутлива..
    ну і мене після змивання теж десь до півгодини пече-поколює, але на дотик шкіра холодна і не червона.

а взагалі, тішусь, що всім подобається, то реально крута штука, я вже вкотре переконалась- станом на сьогодні целюліту в мене практично не лишилось, при тому, що два місяці тому був просто капець без перебільшень. маю фотодоказ, але соромлюсь викладати, але результат реально є. і при тому, що я вже десь два тижні лінуюсь і не роблю ні скрабу, ні обгортань. от ви мене стимульнули і надихнули, треба знов намазюкатись для профілактики)

а в мене сьодні живильна медова маска для обличчя, чорний манікюр на коротких нігтях (сексі-рок стайл :girl_cool:) і зелений м'ятний чай для спокою і очистки організму.

9. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

краще так, грамотний косметолог порадить те, що саме Вам підійде, бо самостійно можна нашкодити і хорошою косметикою.

10. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Купила я сьогодні трав'яну крем-фарбу на основі хни, рудий колір. Потримала мало часу, колір не сильно насичений вийшов, але результатом задоволена. Все, на наступний раз буду знати))) Ще плюс зробила манікюр, педикюр.

11. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

я теж, але то вже було вчора:) але сьогодні як погляну, то душа радіє))

12. orange girl

orange girl Well-Known Member

Чи не перший раз мені вийшло гарненько, акуратно, і не травмуючи нігті самостійно вдома зняти гель-лак. Заодно зробила педикюр і поскрабила ніжки :)
    П.С. Ще зробила смачнющий і корисний лимонадик.

13. katrinache

katrinache New Member

після прийняття душу зробила собі масаж всього тіла оливковою олією :girl_tender:

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Зробила маску для укріплення коріння, окремо еліксир на кінчики волосся, очищуючу маску на обличчя, пілінг, манікюр, педикюр (і п'яточки, і нігтики ремувером), гель-лак... Аж стомилась... Зате морально відпочила:girl_tender:

15. Tequila

Tequila Well-Known Member

кава має бути суха чи гуща?

16. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Почала займатись своїми ногами, програма складається з піших прогулок великої дистанції: Сихів-Центр, Сихів-Південний, Сихів-Личаківська і все це з коляскою , сподіваюсь моє відображення у дзеркалі мені за деякий час скаже "дякую":girl_smile:

17. Clementina

Clementina Well-Known Member

Прийшла додому трохи втомлена, але довольна як слон. Пофарбувала волосся, постриглася і зробила корекцію брів. Зараз сиджу з маскою для обличчя. :girl_spruce_up:Манікюр робила собі вчора, тому ще два дні поношу. :d23:

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Перший раз зробила собі гірчичну маску. От тепер сиджу, чекаю))) Але щось вона мене зовсім не пече:girl_sad:

19. Clementina

Clementina Well-Known Member

20. rose

rose Member

Ще тут спитаю. Дівчата, а хтось пробував в домашніх умовах мезороллер? Мені хочеться попробувати, але страшнувато)) . І хочется, і колется, і мамка не велит))